Щитовидна жлеза и билки

• 1 019
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, преди няколко дни ми откриха възел на щитовидната жлеза и завишен Мат. Лекарката ме насочи към хипер функция, но ще отида на второ мнение в София мед. Прочетох доста тези дни и ми попадна информация за чай от женшен. Някой пил ли е, пише, че помагал. Имате ли мнения за билки по въпроса?

# 1
При хипер помага маточина, но ако е тръгнало да се отключва автоимунно, нищо не може да го спре.

# 2
  • Europe
Здравейте, преди няколко дни ми откриха възел на щитовидната жлеза и завишен Мат. Лекарката ме насочи към хипер функция, но ще отида на второ мнение в София мед. Прочетох доста тези дни и ми попадна информация за чай от женшен. Някой пил ли е, пише, че помагал. Имате ли мнения за билки по въпроса?

Здравейте, опитахте ли с някоя от тези билки да лекувате възела? Има ли ефект?

# 3
Проблемите с щитовидната жлеза при жените често се отключват и поддържат от емоционални травми. При изчистване на травмата се нормализират хормоните и тат и мат, ако са високи. При някои жени има наследствено предразположение, но търсенето на психични травми е като цяло важно не само за проблеми с щитовидната жлеза, а и по принцип за целия организъм. Това, което е в ума и тормози, засяга цялото тяло и на първо място най-слабите звена.

Общи условия

Активация на акаунт