The Lord of the Rings: The Rings of Power - Пръстените на Бг Мама

• 19 761
  • 398
  •   1
Отговори
# 90
Това е едно от разклоненията на елфите, живяло в Линдон - Гил Галад е от тях. Феанор, създателят на Силмарилите също е от тях. Те са едни от малкото родове с тъмни коси.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 21:45 от Вечерница

# 91
  • София
Това е едно от разклоненията на елфите, живяло в Лондон - Гил Галад е от тях. Феанор, създателят на Силмарилите също е от тях. Те са едни от малкото родове а тъмни коси.

Лондон?

# 92
Нолдорите са един от основните елфически родове. Предвождани са от Финве. Името им се превежда като Дълбоките елфи или Мъдрите.

# 93
Артемис, извинявай, писах през телефона и коректора ми изигра шега. Поправих грешката.
Става дума за Линдон.

# 94
  • София
Силен завършек на епизод 6. Видяхме как е създадена Съдбовната планина, а малко по-късно ще се появи и Мордор!

# 95
Да, само финалът си струваше гледането.
Останалото беше пак като в слаб телевизионен театър.
Щях да пукна от смях на сцената, когато между Галадриел и Халбранд прехвърчаха искри.
Изключително малоумен сценарий.
Това е закачка пак за кой ще бъде занапред Халбранд.

# 96
  • София
Да, на моменти изглеждаше, че всичко се развива край декорите на Ню Бояна, а не с млрд на Амазон  Grinning Интересно предположение поредно за Халбранд.

# 97
  • Русе
Епизодът имаше и силни, и слаби моменти. За първи път от самото начало не ме дразнеше да гледам как Галадриел се звери на някого. Макар че не мина и без това.

Голям плюс бе, че фокусът падна само върху две сюжетни линии и при това ги обедини в едно.

Голям минус ми е, че липсва всякакво чувство за мащабност. Не знам къде им е отишъл бюджетът и защо така режисират, но особено след този епизод имам усещането, че едва ли не цялата Средна земя е с размерите на област Ямбол и населението й е 10 000 души на кръст сборно измежду хората, елфите, джуджетата и орките.

# 98
финалът отсрами всички шест епизода до сега

Останалото беше пак като в слаб телевизионен театър.
Изключително малоумен сценарий.

+1
арондир и бронуин не трябва да бъдат допускани да играят дори в десетминутна пиеска в селско читалище

Това е закачка пак за кой ще бъде занапред Халбранд.

хах! Green Heart

# 99
Аз се издразних много, когато Мириел обяви, че Халбранд е обещания крал и те вместо да се поклонят, взеха, че вдигнаха наздравица. Сещам се за подобни сцени в ГоТ, където изглеждаше доста по-епично.

# 100
  • София
Бяхме прави, че Адар мрази Саурон и единствено иска най-доброто за своите деца (орките).
До края на сезон 1 остава да видим самият Черен лорд и Пръстените. Дано финалът е епичен, че много грехове имат да изкупват създателите на сериала.

# 101
Силен завършек на епизод 6. Видяхме как е създадена Съдбовната планина, а малко по-късно ще се появи и Мордор!

Да,да...пак някой не си е написал домашното. Амон Амарт изригва когато Саурон се завръща от Нуменор след като е потопен. А Мордор си съществува от време оно...
И така показана Съдбовната планина и околностите би трябвало там където беше селцето да е Горгорот, място където няма как да живеят хората.

Иначе епизода беше първият, в който не прескачаха от сцена в сцена.

# 102
  • София
Frig, тук нещата се случват по друг начин. Имат свободна интерпретация на Втората епоха Grinning Абстрахирай се от записките на Толкин.

# 103
Frig, тук нещата се случват по друг начин. Имат свободна интерпретация на Втората епоха Grinning Абстрахирай се от записките на Толкин.

Не мога Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 104
  • София
Бяхме прави, че Адар мрази Саурон и единствено иска най-доброто за своите деца (орките).
До края на сезон 1 остава да видим самият Черен лорд и Пръстените. Дано финалът е епичен, че много грехове имат да изкупват създателите на сериала.

Не е ли рано за пръстените? За колко сезона е планиран сериалът?

Общи условия

Активация на акаунт