The Lord of the Rings: The Rings of Power - Пръстените на Бг Мама

• 22 475
  • 441
  •   1
Отговори
# 405
  • Дивата природа
Питър Джаксън тъкмо обявѝ филм за Том Бомбадил!

# 406
  • София
Ихаа, супер.
Дано не го окепазят. На мен ми е любим герой. Simple Smile

# 407
  • София
Страхотна новина. Колкото повече проекти за Средната земя, толкова повече Simple Smile

Първо да видим Ловът на Голъм как ще е.

# 408
Писах в темата за фантастика и фентъзи, но и тук да отбележа, че са ни подвели за избора на Арагорн.

# 409
Крисчън Грей ще е Бързоход!?

# 410
Крисчън Грей ще е Бързоход!?
Не, Джейми Дорнан.

# 411
Точно същия известен като Крисчън от Нюансите. Нито има харизмата, нито таланта и мъжкарското излъчване на Виго.

# 412
Аз Джейми го свързвам с The Fall, и там изигра страхотен психопат. Вярвам, че ще му се получи, да видим.

# 413
Точно същия известен като Крисчън от Нюансите. Нито има харизмата, нито таланта и мъжкарското излъчване на Виго.
Извинявай, ама Нюансите не съм ги гледала. Знам го от the Fall като Kingfan и мисля, че ще може да се справи

# 414
Дано, но за мен Виго е Арагорн и трудно някой би ме убедил в различното.

# 415
Дано, но за мен Виго е Арагорн и трудно някой би ме убедил в различното.
Абсолютно съм съгласна с теб. Мен ми е любопитно дали ще успее да стъпи в тия обувки.

# 416
  • София
Много невъзможна роля. Не знам как трябва да играе Дорнан, за да се доближи до Виго. Неочакван обрат с каста за Арагорн.

# 417
Е, трябва да му дадем шанс. Че то май само Хенри Кавил става за тези роли. Simple Smile

# 418
  • Разпиляна във въображението
Първо го знам като Ловецът в "Имало едно време"

Хенри Кавил го намирам за хубав мъж без нищо особено като игра.

# 419
  • София/Севлиево
И аз днес цял ден се чудя как Грей от Нюансите ще изиграе Кралят(мисля,че и в други роли съм го гледала,но с тази го запомних,не знам как си причиних първата част на Нюансите на кино)...Ще чакам с нетърпение обявената дата през 2027, когато ще излезе филмът,пък да видим...

Общи условия

Активация на акаунт