КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 142
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
И от мен привет!
Днес фирма Василка в действие съм .Прозорци,щори,завеси и всичко останало.Минах две стаи напълно,още една почти готова и коридора.Има още стаи,но там поне няма щори🤐
Утре -продължението.
Денят слънчев,топъл.Само за работа.
Пералнята от сутринта пере горката😀
Успях и една пилешка супа да спретна между другото.
А за листопада тяма да коментирам.Вървя си из листата все едно съм в парка 😊🙃😀
Сега приседнах със следобедното кафе.
Дидимити - от твоето е 😍

И друг път съм писала илач за кашлица : една ванилийка,една лъжица захар или мед и малко краве масло .Разбърква се и се хапва.Сва пъти на ден.Втория път е преди лягане.
Зная го от една мед.сестра още,когато децата бяха по градини.

На всички много 😍😍

# 136
  • Вила Великула
Много благодаря на рецептите срещу кашлица. Ще пробвам. Утре се уговорихме с ЛЛ да мина да ме чуе със слушалка.. после ще пиша, какъв е резултата.
Фло, мина ли операцията на гаджето? Не смея да ти звънна, за да не те притеснявам. Пиши, че да отпускаме палчетата.
Важна Клечка, голямо гуш от мен. Моля те да ми се обадиш. Ти знаеш кога.
Аз също ще се радвам за среща. В София ходя понеделник, вторник и сряда.
Танитка, уреди ли пазара? Гледайте само да не се обездвижите. Много е важно това.
На всички останали прегръдки.

# 137
  • тук, на мястото си
Здравейте, момичета! Добра ви вечер!
Макар и със закъснение -
Фло, честита годишнина! Още дълги години да сте заедно, деца и внуци да са покрай вас, да сте здрави, да сте щастливи!
Пипилота, малката много кашляше, давахме и боров мед. Мина и без лекарства. Казаха ни още за чай от борови връхчета, купих си, но не съм варила.
Гъбке, и при нас беше слънчево! Stuck Out Tongue Winking Eye
Дидимити, много ти е красив сервиза! Kissing Heart
Фурийке  и аз като тебе днес бях в почивка, но не съм отпочинала. Нещо не ми е много в ред, ама дано не се чуе.
Рано е още, но след малко ще се паркирам.
Лека нощ и да спите в златен кош!

# 138
  • София
Привет, красавици!
Пускайте палчетата. Днес мина операцията. Казаха, че е успешна и не ги е затруднила. Говорих и с гаджето. Добре е, нищо не го боли. Благодаря ви за подкрепата. Heart. Благодаря ви и за пожеланията по повод нашия годеж.
Ще изтанцуваме едно танго, като се съберем. Надявам се до края на седмицата да го изпишат. Сега нали знаете, че бързо лекуват. Grinning
Какво ще кажете за една празнична среща на 1.ноември - вторник. Хайде помислете и споделете.
Сега ви гушкам и ви казвам лека нощ, че днешният ден ми се видя безкрайно дълъг.

# 139
  • София
Фло, да се възстановява бързо гаджето и да го прибирате в къщи.
Габката, и ванилия близах и кашлям повече от нея. Ама аз си знам слабото място и търпеливо си кашлям. За сега ме облегчава 1 сироп от мащерка Биокс Тими, заредила съм се в къщи и  го надигам редовно. КАГ, исла смуча вече втора опаковка - все тая.
Важната клечка, ти в София ли си сега?
За 01.11 - имам желание, ще се пробвам, но не обещавам.

# 140
  • в малка спретната къщурка
Честит Димитровден!
Здраве и щастие на имениците и близките им!
Фло, бързо възстановяване на гаджето и скоро да танцувате.
Гъбке, за работливите, хубавото време е за работа, а за мързеливите като мен е за разходки.
Лек, приятен и усмихнат ден!

# 141

Добро утро и спомен за нашия именик-цели 12 години излетяха.
Честито на празнуващите-здраве и благоденствие желая!

# 142
Добро утро!

Дидимити,благодаря за кафето!

Честит имен ден на всички празнуващи в къщичката ни!
Здрави,обичани и щастливи!
Свети Димитър да ви закриля!
Весел празник и наздраве!

Фури,оставям работата и идвам за разходка 😀😀

Приятен,слънчев и спокоен празничен ден!🌸🌸

# 143
  • Кубрат/ Пишурка
Честит Димитровден на Дидия и Фурийка и ако има и други именици! Да са здрави и благословени от св Димитър!

# 144
Честит празник на именичките ни Фури,  Дидиа и Дея ( ако има и други ще ми прощават...) Честито на всички, които имат празнуващи в семействата.
Да ви весел празника, да ви е вкусно и пивко Simple Smile!

# 145
Честит Димитровден на празнуващите!

# 146
  • София
Честит Димитровден на имениците в темата и семействата ви!
Да са живи и здрави Фурия, Дидиа, двамата Митковци на Роси!
Каквото си пожелаят - да се сбъдне.

Дидимити, дано вашия Митко ви пази  и подкрепя от небето!

# 147
  • Вила Великула
Честити да са всички именници днес! Бъдете здрави!
Аз продължавам да кашлям, днес ЛЛ ме изпрати на кръвни изследвания и ренген. Слава богу ренгена показа, че нямам пневмония, но въпреки това вече съм на антибиотик. Дано да помогне.

# 148
Честит Димитровден  на тези, които  са именици   и на всички, които почитат светеца!

Болните бързо да оздравяват, а здравите да не се разболяват! 

Хубава есен! Да ѝ се радваме още малко!
Лека нощ!

# 149
  • София
Добър вечер в потайна доба!
Поздравявам имениците ДИДИА, ДАЯ и ФУРИЙКАТА, МИТКОВЦИТЕ на ЛУСИ. Да са здрави и щастливи. Св. Димитър да ги закриля!
ДИДИМИТИ, да е светла паметта на вашия Митко! Прегръщам те, миличка.
Днес ми беше един шарен и натоварен ден. Водих малката внучка на училище, ходих до кабинета, бях на погребение. Изпратихме мой съученик, който ми беше кавалер на абитуриентския бал. Прекрасен Човек! След обяд пак го играх такси.
Гаджето вече става и се разхожда, по указанията на рехабилитатора. Казва, че много малко го боли. Нека възстановяването върви добре, та да може по-скоро да се прибере.
Ако решите на 1. ноември да се съберем, обадете се, та да знам маса за колко души да резервирам. И къде искате да е срещата? Подскажете. Simple Smile
Хайде лека нощ и спокойни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт