КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 142
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • в малка спретната къщурка
Привет,привет!
Благодаря Ви за поздравите вчерашни и нека хубавото Ви се връща.
Фло, герой ти е момчето. Скоро да се прибере в къщи, за да си го глезиш и обгрижваш.
Нинка, да не би да е алергична кашлицата ти? Лекарства за кръвно правят такива бели. Само си разсъждавам.
Днес по време на обичайната ни разходка край морето, чух гласчето на форумско другарче. Наприказвахме се с Дидимити и не усетих кога сме преминали през камъняка. Не знам дали ще успея да пусна фото, но поне ще опитам.
Тази седмица ми е рибно.  Фурийков купува и чисти риба, а аз в почивките все соля или отцеждам. Има много риба сега и е подходяща за мариноване. Ние купуваме чернокоп и паламуд, но паламуда става най хубав.
Разприказвах се. Оставайте си със здраве.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 15:36 от FURIQ_65

# 151
  • София
За среща съм ЗА.

Има ли някой познат, който се занимава с Таперуеър?  Искам да си взема нещо от октомврийската брошура.

# 152
Римар уред ли е това?

# 153
Ето съм и аз!
              Благодаря за поздравите и ....да ви се връща стократно всичко,което ми пожелахте!
              Аз също съм ЗА среща!

# 154
  • София

Не, купа за миксер.
Намерих кой да ми поръча. Въпросът отпада

# 155
  • София
Аз имам желание за среща, надявам се да дойда.
Предпочитания за място нямам, но тайно се надявам на нещо китайско. Но не се съобразявайте с мене, че ако се наложи да дондуря Мрънличка само снимки ще гледам.
Много зле беше миличката вчера. С дядовците ги завлякохме при ЛЛ за преглед, после и мамка им се присъедини. Ами и тримата имат по 1 торба лекарства - антибиотик и вс. екстри.
Според моята ЛЛ - няма нужда от антибиотик, да си карам със сиропчето и исла. Иначе ме гледаха като Пипи.

# 156
  • София
Привет, красавици!
Утре си прибирам гаджето. Стига му толкова лечение. Simple Smile Благодаря ви за добрите думи тук в темата и по телефона. Признателна съм. Heart
Надявам се да се обадят още мацки, та да стане по-шарена групата. Нека открием сезона на есенните срещи на
31.октомври от 12.30 с нещо китайско в ресторанта на Жолио Кюри. Да уважим идеята на АЙША. То и без това друго предложение няма. Ще изчакам още ден - два и ще резервирам стъклената маса. До тогава нека болните оздравеят. Дано!
Хайде, лека и спокойна нощ! Hug

# 157
Привет , готини!
Честити да са всички именици от вчера!
Честита годишнина на Фло и гаджето !
Честита годишнина на темата!
Пожелавам здраве и живот, още дълги години да се виждаме и чуваме!
Благодаря на всички , поздравили моите Митковци!
Фло  радвам се ,че  твоето момче вече е добре ,че мъките са минали.
Леко и бързо възстановяване!
Радвам ви се ,че си уреждате и срещичка, софийските момичета.
Тези дни си имам радости. Внука се прибра от бригада , от Америка ,
 внучката си дойде за една седмица във ваканция и в събота пак си отлита.
Естествено баба се раздава на макс. ММ имаше РД, вчера имен ден.
 Сина и той си дойде за една вечер .
ММ утре ще е в София с дъщерята за протезите. Надявам се утре да е готов с тях.
Дай Боже , да стане!
Ходим от време на време до село. Тази година много ябълки ,но не можем всички да ги оберем.
Дюлите чакат бране ,но малко по- малко  и това ще стане.
Миналият път си насадих нови рози , вкоренени., че старите тази гозина нещо ги повредих, та да видим напролет какво ще стане, кой ще оцелее, само да сме живи и здрави!
Да се похваля ,че тази година под мое ръководство , направихме много хубаво червено вино.
Със зетко обрахме асмата и оронихме гроздето и така го пренесохме в Пловдив, заедно с бидона.
Малко е като количество , около 30 литра е , но е  качествено .Децата много го харесват.
Вече го разпределих на три.
Всички болнички да оздравяват)
Лека и спокойна нощ на всички !
Прегръщам ви!

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:49 от lusi60

# 158

ДОБРО УТРО ПРЕКРАСНИ!
Хайде да спазя традицията за утринно кафе!
Роси много вълнуващи събития около теб. Нека така да е и да се завръщат отлитналите пиленца макар и за малко.
Жалко, че не си наблизо да помогнем за ябълките. Те търпят. Като имахме вила и ги намирахме под листата нищо, че сняг е валял.
Дано всички оздравеят и радост да има в семействата!
ПРИЯТЕН И УСПЕШЕН ПЕТЪЧЕН ДЕН!

# 159
Честит рожден ден на Рой на Дени! Здраве,късмет,много реализирани мечти и щастливи години с много обич!

Почерпете се и за здраве на моята прекрасна Неда! Днес става на 16! Да бъде успешна,щастлива и много обичана!

# 160
  • София
Честит рожден ден на Неда и Рои. Да са здрави, щастливи и успешни!

За срещата:
Предлагам ви китайския а бул. Васил Левски, където бяхме през лятото. Бяхме много доволни от храната и мястото е комуникативно. Иначе за мен няма проблем.

Редакция: Изкочи ми ангажимент, така че без мен ще е. Тогава и предложението може да отпадне. Действайте както ви е удобно на вас.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 16:52 от rimar

# 161
Честити да са рождениците!
Да са здрави,усмихнати,щастливи!
На Неда - успехи музикални!
Весел празник Неда и Рои!🍀🍀🎈🎈🎈🎈🎂🎂

И днешния ден почти измина.
Пазарен ден при нас.Купих чуЖки да напълня постни и с кайма.
За всеки вкус .😉
Имам кисело зеле,щоето ще сготвя със свинско.
Ей тая манджица по-ми харесва от
чушките😀😀

Отивам да чопля едно грозде,което ММ ще слага в пелина.А пелин не пия,що ли обещах 😉😀
И малко кашкавал и сирене ще панирам за вечеря,салата и т.н.
Слугинаж 😉
Танче, как сте?😍

Фло, глезиш ли си вече момчето?

Приятна и спокойна нощ за всички ни.

# 162
  • София
Момичета, привет!
Вече имам чисто ново гадже! По-точно старото, но надеждно отремонтирано и 1 месец в изпитателен срок. Не го свърта на едно място, само си търси работа. Освен, че го глезих днес, но му се и карам. Един месец трябва много да се пази. Предала съм му вашите пожелания. Имате благодарности.
ЧЕСТИТИ ДА СА РОЖДЕНИЦИТЕ НЕДА и РОИ. ДА СЕ РАДВАТ НА ПРЕКРАСНАТА МЛАДОСТ, ДА МЕЧТАЯТ, ДА СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ СИ, ДА ОБИЧАТ И ДА СА ОБИЧАНИ!
Като гледам, няма активност за среща. Жалко, че Римарчето отпадна. АЙША не знам как е. ДИДИА, за сега май ще се срещаме с теб на четири очи.
Няма да ви споменавам една по една. Радвам се като пишете, че работите - значи сте добре.
Хайде лека и спокойна нощ и сладки сънища!

# 163
  • тук, на мястото си
Честити рожденици!
Живи и здрави да са Неда и Рой! Успех в живота и много късмет!

Не можах да честитя именния ден на Димитровци и Димитринки!
Живи и здрави да са всички!

Фло, няма да се караш, само ще глезиш и дано бързо се оправя!
Лека нощ и от мене!

# 164
  • София
То и аз не знам как ще съм. Утре си идват мрънчоците от при дядо Бос. Предполагам, че доста хора се спотайват и не подтвърждават за среща защото са прочели, че кашлям като дърто магаре. Страхуват се от зараза хората, не ги упреквам.
Установи се, че моята кашлица не е заразна, че е от щитовидната жлеза. Но никой не се наема да я лекува - объркани хормони и т.н.
Явно заради това и в прословутата вайбър група не желаят да ме присъединят. Ама ха, ще им кашлям там ....
Здравке, какво става с вас? Има ли вече вест от далече?

Общи условия

Активация на акаунт