Фло,днес трябваше да си дойдат,но полетът от Бодрум закъсня и изпуснаха самолета от Истанбул за София.Турците са ги настанили в хотел за тази нощ и утре ,живот и здраве, трябва да летят за София с друг полет.Така,че РД започва в хотела /родих я в 0.30 /,след това в самолета и в къщи!

Тортата е стегнала,ама аз нали съм бързак ягодовото желе го изсипах още преди да стегне достатъно и леко потъна.Стана бяло-розова,а трябваше да е розово желе от горе.Та утре рано-рано изпращам ММ за ягоди за да оформя естетиката.Не,че е лоша,ама с ягодите ще стане по-красива.
Борянке,и аз като теб карамела в тавата! Имам чашки от йена за него,ама не ми се играе с тях.
Гъбче,за да няма шупли кремчето трябва водата да не завира и за това печеш на по-ниска Т и по-дълго време.То и за брюлето важи същото.Аз правя и един сладкиш кодрит кадир и там пак на по-ниска Т защото става на шупли.
И аз установих,че се уморявам по-бързо,ама решших ,че не е от ЕГН,а от лежането на дивана с лаптопа.Та сега ще си поставя задачка да ходя по-често без да се оправдавам с времето.
На всички лека нощ,! Аз имам филм за доглеждане!
.
]