КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 155
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!
                      Да са честити всички именици - здраве,късмет и много спокойствие!
                      Пипи, гадно е в болница,но ще те изследват и пожелавам всичко да е в норма!
                      Фло,тортата изчезна и не се сетих да я снимам.Получила са е отлично въпреки гафа с желето.То се яви втори слой при разрязване вместо последен,горен.Изкарахме чудесно,а малките ме изумиха.Явно не забелязваме всички промени.Любо и Ран ни демонстрираха различни говори на английски и бях направо смаяна колко добре и колко сполучливо имитират кой как говори английски.Изпокапахме от смях.Песните и скечовете с участие на четиримата бяха изумителни.Пълна програма от всякъде.
                      K.A.G.,правилно са ти казали,че счупеното носи щастие.Така,че това е бял кахър.Аз вече не се впечатлявам когато нещо сдаде багажа.Ние да сме здрави ,а другото - ще се купи.
                      Клечице, и аз запазих рецепката за гофретите! В близките дни ще пробвам.
                      Стискам палци всичко при Яжка да мине добре!
                      Благодаря ви,момичета,за поздравите за РД на Цвети!  Two Hearts
                      Навън е мрачно,мъгливо и дъждовно,но ви пожелавам да и е спокойно,топло и уютно! Усмихнат ден!

# 286
  • тук, на мястото си
Доро утро!

Честит имен ден на именниците днес!
Честит рожден ден на Дидината Цвети! (на патерици)

На всички здраве и щастие!

Дидимити, благодаря за кафето! Пия го с удоволствие!
На Яжка стиснати палци, да минава добре!
Каг, дошло им времето, чупят се. За такива работи не се притеснявай.
Фло, ошета ли за гостите?
Пипилота, като те изпишат вземи си епикризата и изследванията и на Баня Карловско. В "Стряма" работят и по Нои, и на частно. Имаха много хубава рехабилитация.

# 287
Добър ден на всички!   Честит Архангелов ден!  Да са живи и здрави всички именици и да им върви по вода.  И у нас има именик, но е в Полша в командировка. Празникът ще е като си дойде. И като казвате, че счупеното носи щастие, много искам  точно на него да отиде. А дано Господ да го благослови!
Диди,честитих РД на дъщеричката ти на друго място, но и тук  ѝ пожелавам хубави неща!

Пипи, успех в лечението!   
Скрит текст:
На мен Хисарските бани не ми помогнаха за  болките в кръста. Пих Диклак, колкото и да не ми допада, но той ме раздвижи. То раздвижването ще е до следващия път, но поне за  момента.
Не знам проблема на  Яжка, но да минава и да заминава!

Листосъбирачката работи  добре. Смила листата на дребно и направо в лехите за тор.
Хубав ден на всички!

# 288
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник на всички именици, включително и на моята Анжела! Св. Михаил да ги закриля! Еех, как искам да си гушна именичката! Cry

# 289
  • София
Хайде и аз в готината ви компания.
Кафене ДИДИМИТИ пак ни зареди с кафе и позитивни мисли. Тенкю, баба! Занимаваш ли се още с английски?
ДИДИМИТИ, при вас винаги е весело. Браво на децата! Как е изкарала щерчицата при съседите? Доволна ли е?
ПИПИЛОТА, щом така са преценили ще ходиш. По-добре да се видят нещата по-рано, отколкото да се неглижират и да се отиде със закъснение. Желая ти всичко да е наред!
АЛФЕЯ, върви ли плетката? Аз ще изчакам сватята да си замине и тогава ще хвана иглите. Преди много време много се забавлявах с нея. Все ме питаше имам  ли пеперуди в стомаха. Тогава беше здравичка, та я вълнуваха такива мисли. А аз винаги съм имала много ангажименти, та за пеперуди не ми оставаше време. Сега си говорим за болки, билки, за внучките.
ГРЕТИ и аз да кажа, че счупеното е на щастие. Ами ако няма счупено, заводите ще трябва да спрат. Когато нещо ми се счупи, било то кристална чаша от сервиз, или чиния или кой знае какво още никога не се ядосвам. Ядосвам се, когато си изгубя бижу. Онзи ден си изгубих една обица, беше ми подарък от сватята. Слава Богу, намерих си я у дома.
ЯНЕ, дали няма да си дойде Анжелка през зимната ваканция, та да си я погушкаш?

ЧЕСТИТ НИ ПРАЗНИК АРХАНГЕЛ МИХАИЛ! НА ПРАЗНУВАЩИТЕ, СИНЪТ НА ГРЕТИ И ВНУЧКИТЕ  НА ЯНКА И ТАНИТА. НЕКА ДА СА ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 12:17 от Flo 51

# 290
  • Вила Великула
Честит празник на всички празнуващи днес. Бъдете здрави и много щастливи.
Янче, дано скоро да си нагушкаш именничката.
Дидия, бях сигурна, че тортата ще се получи.
Ще видя по-скоро малко по-напролет за някаква рехабилитация, че след нова година при мен започва големия зор.

# 291
  • София
Момичета, пиша по молба на НЕША.
Не знам знаете или не, но тя след няколко дни заминава при децата си и ще отсъства дълго. Има желание да се срещнем в събота, 12.ноември, от 12.30 при Дядото.
Дано повече са желаещите.
Хайде помислете и пишете, та да знам колко народ ще се съберем. Много ми се искаше и с ДИДИМИТИ да се видим, но тя няма възможност да дойде в събота. Идва в неделя. Обеща при следващо идване да се видим.

# 292

Имаме доста именици днес, две Мили, Михаела, баба и, Жабка,синът на Грети, внучките на Янка и Танита  и дано не забравям някого, зло да го забрави.
 Живи и здрави да са, отличници във всичко в живота.

# 293
Честито на имениците!
На всички пожелавам здраве!
Спокойни и щастливи да са!

Днес ми е ден за фитнес.
До обяд носих и подавах тухли на ММ ,че работи на високо.
Чирак го раздавах 😃
Не обичам да съм чирак.
Все ми се ще да съм майстор 😜🙃
До преди малко действах с мотиката,че ми беше останала една пътека между градините ни с братовчедка ми.
Остана и за утре.
Уговорила съм трактор за оране.
Най-хубавото време 😉🥱
Изморих се.Женската  работа не я броя🤐
Нямам нищо за вечеря,но съм завислила принцеси с кайма и таратор.

Ако има новини или се чуете с Яжка- поздрави от мен😍

Яне,дано гушнеш скоро Анджи!

Фло,готова ли си за филхармонията?
Нагорно ще ти дойде и на тебе.

Борянчице,кротна ли се вече от градинска работа?

Семейния съвет реши,че ще оставяме една част от градината необработваема.
Затревяваме.
Много съм доволна.

Ставам да пия кафе.

# 294
  • София
Да са живи и здрави днешните именници! Да си носят името с гордост. Специални пожелания за мома-англичанка Анжела.
Янке, няма ли изгодни билети от Букурещ - да я навестите с Криско и Галена?
За събота - имам желание, но зависи и от програмата на Мрънчоците. За сега са у нас, но пък може да отидат при дядо Бос.....

# 295
Аз за събота съм на линия при Дядото.Трябва да се разхождам и все си търся повод за разходка.Днес счупих рекорд,ама ММ имаше работа и излязох сама та хем по-бързо вървя,хем по- дълго.СбъркАх броячът на крачките! Yum
                Сега пека баницата с тиква от Лидл,купих и комплект брюлета и още 100 глупости,ама нали съм като Джили - настъпи ли вечер и вратата на хладилника се откача.Така,че ще карам на ядки и кафе.
                Лека вечер ,че да не изгоря печивото.

# 296
Хайде и аз да се Явя на вечерна проверка Simple Smile.
Отметнахме и този ден, стъмни се вече, сега малко вечерни занимания и официално в кревата Simple Smile. Лежането от време на време през деня не се брои, не е официално Simple Smile, а само прилагателно Simple Smile ( както казва ММ).

За много неща и по много теми искам да си говоря ( писмено) с вас, а със сигурност ще забравя половината неща, които мислех да пиша, но вие не ми намирате кусур, нали Simple Smile, знаете си ме какъв виден шматарок съм Simple Smile.

Две неща напират да кажа на първо място, започвам с по значимото според мен -
Ако някой не ме превари докато пиша, да го споделя аз -
разменихме няколко изречения с Яжка в месинжер -
днес са я приели, подготвят я за операция утре, може би ще е първа или трета.
Ще стискаме палци!

Другото важно, празник е.
Честито на имениците - Милетата, , Мишовците, Ангеловците  и Ангелинките, на Анжелка,  на Михаелка на Шпунц и на Танитка и на всички други неспоменати , но поздравени с най - добри чувства.
Дъщеря ми и тя има имен ден днес, да ми е жива и здрава. Ангелина е, но аз много не го харесва(м)х това име и почти никой не знае, че така се казва, за всички е Ани.

Пипилотка, малко изненадващо са се развили нещата с твоя преглед, но е за добро.

Гъбка, усилен ден си имала. Време е за вечерния ритуал
Скрит текст:
салатка с ракийка Simple Smile
Simple Smile

Диди, не съм и се съмнявала нито за тортата, нито за приятното и весело изкарване във вашата къща Simple Smile.

Адашке, кога ще опъваш червения килим за посрещане на Виенската филхармония Simple Smile, - утре или в четвъртък?

Айша, пиши нещо интересно за мрънчовците?
Мрънличка опитва ли да говори на БГ,  батко и сигурно прави изречения вече?

Янче, Борянка, К.А.Г, Алфея хубаво е, когато ви чета.

Дидимити, ти успешно замени Янчето, като редовен кафечерпец, откакто стана държавна стипендиантка Simple Smile.
Ще видиш как за Дядо Коледа ще те изненадат с цял чувал спестени парички за уравненка на пенсията Simple Smile. Ще има да харчиш,да харчиш Simple Smile,  да харчиш  - за всичко, к'вото ти душа иска по празниците...

Стига толкова разбор.
Малко да се поразшетам, да хапнем и ,,свободни занимания, занимания по интереси'', както казва внука ми.

Хубава вечер и наздраве за имениците!

ПП  Операцията на Яжка е утре в 13.00.
Ще стискаме палци!

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 18:49 от Важна клечка

# 297
  • София
И аз отидох в Лидл, но Брюлето казаха, че е свършило. Жалко, останах си без купички.
Тази вечер мислех да се боядисам, но ще ми се размине. Внучката е на тренировка с мажоретките, та ще я закарам и ще я чакам да я прибера.
За гостите сме готови. Утре ще направя един тиквеник, че на Филхармонията много й харесват моите баници. Пристигат утре след обяд.
ГЪБКЕ, до кога ще чиракуваш? Я си сменете малко позициите. Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧИЦЕ, както винаги тортата ти е чудесна!
ДИДИА, надявам се да се видим в събота. А други момичета ще се присъединят ли? Вярвам, че ДА.
АЙША, дано мрънчовците са при дядо Бос, а ти при нас.
КЛЕЧИЦЕ, днес не пишеш как се чувстваш, но според мен си пушка! Браво на теб!
ДА ПОЗДРАВЯ И ДВЕТЕ МИЛИ НА МАРИНКА И БОРЯНКА, МИШЕТО НА ШПУНЦИ И ШПУНЦИ, ЩЕРКИТЕ НА ЖАБКАТА И НА КЛЕЧКАТА. ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
ЯЖКЕ, градско, стискам палци за утре. Да мине леко. Да е сигурна ръката на доктора! На късмет да ти е! Да ти мине като на кученце. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 298
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет от мен, дано ме помните. По някаква причина не можех да си вляза в профила, но днес нещата се оправиха. Видях, че свирите сбор в събота. Фло, брой ме и мен (дано не се случи нещо непредвидено).
Прочетох последните няколко странички. На всички празнували и празнуващи - да сте живи и здрави.
Клечице, бързо възстановяване.  На Яжка стиснати палци и 🤗.

# 299
Дидиа, честит рожден ден на дъщеря ти.

Честит празник на имениците!

Стискам палци за Яжка.
С оградата напредваме бавно, но славно. Важното е, че излязохме от земята докато беше сухо. Днес заваряваха
железариите, за които ще се захващат летвите. За къртенето на старата ограда, копаенето на основата и бетонирането на бордюра събирахме бригада. Иначе работят само двама - майстор и чирак.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт