КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 155
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Вила Великула
Стискам силно палци за Яжка.
За съжаление в събота няма да мога да дойда, че трябва доста да попътувам за срещата. А времето ми се оказва ограничено с влизането в болница.  Една седмица след като излеза ще пътувам за седмица до Германия и като знам колко срокове имам до 14 число ми се завива свят.

# 301

Добро утро! Заповядайте на кафето от морето!
Днес ще стискаме палци за Яжка. Обещах и надбягване като се възстанови.
Имам да подреждам жилището ни а не се самопоканвам.
Успешен ден с поводи за много усмивки!

# 302
  • Вила Великула
Добро утро Дидимити.
Благодаря за кафето. Може ли да го нарека за здравето на дъщеря ми, която днес става на 34.
Да ми е жива и здрава.
Стискаме палци за Яжка и чакаме добри новини.

# 303
Пипи, да ти е здрава,обичана и щастлива щерчицата!🍀🌸🌺🌼🎈🎈🎂🥃🥃

Дидимити,допивам ти кафето и ставам да я подхващам.

Спокоен ,слънчев есенен ден!

# 304
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРИЧКАТА НА ПИПИЛОТА. ДА Е ЗДРАВА, ДА Е БЛАГОСЛОВЕНА, ДА ИМА ОБИЧ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ! ОТ ВСИЧКИ НАЙ-ХУБАВИ НЕЩА Й ПОЖЕЛАВАМ ПО МНОГО!

Разкарах децата по училищата. Тръгнахме навреме, че ако закъснеем само 5 мин. трябва да карам като автомобилен състезател. Сега си пия кафето от морето. Отсипах и на гаджето. Глътка почивка и захващам  тиквеника. Тиквата ми е готова, бързо ще стане.
Утре ще получа по Еконт малка брезичка. Класът на малката внучка ще я засади в училищния двор. Дано се прихване.
МАМСИ, много се зарадвах, че ще се видим. Дано всичко да е наред! Ще има да ни разказваш за внучетата.
Снощи поговорихме с ЯЖКА. Има дух. Ще я оперират трета, около 13.00. Казах й, че я подкрепяме и й желаем  успех. После ще я запишем да участва в маратона. Grinning
Времето за почивка мина, хайде на работа!

# 305
  • Кубрат/ Пишурка
Не знам защо, но маммата ме пусна чак сега!
Честит рожден ден на щерката на Пипи! Да е здрава и много щастлива!
Мислех днес за Яжка - дано всичко е минало добре!
Мамси, радвам се да те чета най - после!
За Анжелка - няма как да отидем - зетят само това чака!

# 306
  • София
Поздрави от ЯЖКА. Около 14.30 е започнала операцията. Сега е в реанимаця. Говорихме към 20.30. Чувства се добре. Това каза да ви предам. Утре повече информация.
Посрещнахме си гостите. У дома е голяма веселба. Готвим се за утрешния празник. Рожденичката сама си направи мъфините, с които ще почерпи децата. Оправно ни е момичето. Баба й донесе торта Аида - любимата торта на порасналото ни дете. За сега все още не знае. Изненадата ще е утре.
Лека нощ и сладки сънища.

# 307
Пипи, честит рожден ден на твоята дъщеря!  Здраве и успехи, любов и щастие! 

Бързо  възстановяване на Яжка!

# 308
  • Вила Великула
Добро утро на всички.
Благодаря ви за хубавите пожелания за дъщеря ми. Дани всички се сбъднат.
Аз така си сгъстих графика, че имам леки притеснения как ще се справя, но...
От 24 ноември до 28 ноември ще съм в болница и няколко дни след това-от 4 до 8 декември пътувам за Германия. Снощи купихме билетите. Естествено ще нося компютъра с мен за спешни случаи, но се надявам да се насладя на предколедното настроение там.
Лек и спокоен ден на всички. Аз днес съм хоум офис и започвам да действам.

# 309
  • София
И днес имате поздрави от ЯЖКА. Обади ми се, за да каже, че днес я извеждат от реанимацията и ще я водят в стаята. Ще дойде физиотерапевт да я види, предстои и раздвижване с рехабилитатор. За сега казва, че нищо не я боли. Дано всичко да е наред.
Още желаещи да  зарадваме НЕША ?

Днес нашето момиче става на 14! Желая й здраве, много мечти и устрем да ги сбъдва, да се забавлява, да има добри приятели, с които да върви по пътя си, а ние да сме до някое време с нея, а после ще я пуснем да лети сама. Ние ще й се радваме и ще се гордеем с постиженията й. Нека се сбъднат хубавите пожелания!

# 310

Честито на момичето!
 Много щастие ,успехи и да ви е гордост на всички!

# 311
Честита да е порасналата принцеса на Фло! Здраве,късмет и много успехи ! Щастливи години с любимите и близки и приятели!Нека всичко, което прави има смисъл, да и носи радост и упование и никога да не губи надежда, че доброто побеждава!

Честита да е и дъщеричката на Пипи! Здраве,късмет и успех! Живот изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взима правилно решение .

Яжка, да се възстановиш бързо и скоро да те видим на някоя срещичка!
                    Лек и спокоен ден на всички,а аз се отправям към КПП-то,че вчера минах метър,но днес гаджето се връща!

# 312
Честит рожден ден на порасналата рожденичка -  вече млада госпожица !💐
Здрава да е!
Да постига всичко с лекота,да и се сбъдват мечтите!
Весел ппазник!🍀🌼🌺🌸🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎂

# 313
Не знам вчвра писах ли...

Затова - на патерица - да е честита дъщерята на Пипи! Здраве, късмет и радост дя има в дните и./i]
Спокойно, Пипинка, всичко щв се нареди... Сега малко усилия и после мнооого приятно изкарване в Германия. Дано за развлечение отивате...
Приказно е предКоледно навсякъде в Европа...

Честит рожден ден на Катерина- Флоранс ( нали не бъркам пълното име, адашке Фло ?)
!
Здраве, мечти,  любов, от всичко по много да има в живота на порасналото хубаво момиче!
Желая прекрасен празник на цялата голяма фамилия!
Радвайте се на хубавия повод, който ви е събрал поздрави от мен рожденичката ( нищо, че не си спомня, коя съм, аз си я спомням от една среща - тънко, като трастика височко момиче с прекрасни дълги руси коси...)

За срещата - почти е сигурно, че може би ще е без мен, но ще решавам в последния момент.

Ще пиша пак.

# 314
  • София
Я имало рожденичка. Прекрасни 14. Желая на красивата Кати упорито да следва мечтите си,да е успешна,здрава и с късмет.Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
За срещата ми се иска,но съм хремава и с треска,та по добре е без мен...

Общи условия

Активация на акаунт