КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 51 142
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Привет, красавици!
От сутринта говорих с няколко момичета. Оказва се, че трябва  да уточним кое, кога и в колко.
Ще напиша още веднаж, та да не стане объркване. Blush

На 1.ноември. вторник в Китайския ресторант на Жолио Кюри от 13.00.

ПИПИ, вече има нагласа за Жолио Кюри. Нека сега да е там, а друг път някой да организира на друго място.

Хубав есенен ден!

# 181
  • Вила Великула
И така, за съжаление мога да обобщя, че КГБ се разцепи на връх 15 годишнината ни. Много жалко. Има обидени, има прави и не толкова прави. Няма да правя анализ, не ми е и работа това.
Писах във вайбър молба, всички коментари за срещата да се пишат тук, но явно няма да стане.
Само Светълчо е написала, че не влиза тук и моли да я уведомим.
Така или иначе, като гледам среща няма да има. Поне не можахме да определим ден и място и кой ще присъства.
Ако греша-моля поправете ме.
Ще се надявам като разумни хора да превъзмогнем егото си и да излезем от тази глупава ситуация.
Темата тук ни е събрала и ни е направила близки, всеки има право да пише отделно където си поиска и с който си поиска. Аз също не одобрявам изключването, което е факт, но така са решили. Не смятам, че някой от нас е бил вояор в другата група, та нали сме близки, а не някакви случайни събрали се да обсъждат кулинарни теми, например..
Явно обаче е факт, че повече от нас предпочитат да пишат там и нямаме право да им се сърдим.
И все пак, ако ще има среща-ще се радвам.
Моля пишете тук.

# 182
  Здравче,

Живи, здрави  да  се радвате на малката  принцеса!

# 183
  • София
Споко, момичета!
Среща ще има. Часът и мястото на срещата вече са потвърдени в синьо. Blush

# 184
  • София

Само Светълчо е написала, че не влиза тук и моли да я уведомим.

Влиза, влиза -  обсъжда турските сериали в съответните теми.
Прегледах и цялостното творчество.
Но да влезе при нас, да напише поне 1 "Добро утро" или ЧНГ  - не.
Явно сме под нивото и.

Здравке, да ти е жива и здрава Яна! Да расте ящна и поспалива.

# 185
Здравка Мравка,честита малка принцеса Оливия Яна!Да расте умно и спокойно,щастливо дете!Мама бързо да се възстановява,а баба да връзва кънките и да прелита да помага!

Определено хич не ми се иска да коментирам конфликта и разцеплението на темата ,но явно ще се наложи.За вайбър групата разбрах на последната ни среща при Дядото.Лично Марина ми каза "да си я намеря и да се присъединя"! Сори,ама точно защото групите във вайбър не се виждат и не можеш да се присъединяваш сам са скритото място за лични приказки.Ако групата се вижда и сам си влизаш няма смисъл от такава група,в която всеки може да си чете каквото иска.Всяка вайбър група си има администратор,който решава присъединяване и отписване.Лично аз не се изненадах ,че съм отписана.Още в началото нямаше желание да бъда присъединена и трябваше няколко пъти да нахалствам за да ме присъедини Марина.Писаното от присъединяването ми до момента на моето изхвърляне ми е налично и мога да кажа със сигрност,че няма нито ред предупреждение,че който не пише го отписват.Не знам дали е съвпадение,но аз бях отписана точно след като коментирах лекарствата и казах,че Цвети и Мими са в Турция и ако някой има нужда може да помогнем.Да не си мислите,че някой изобщо обърна внимание на написаното от мен? Няма такъв филм! Наясно съм на тази възраст,че всеки сам избира приятелите си и хората,с които може да споделя и разговаря по собствени проблеми и да коментира чуждите.При това в групата най-често се използва гласово съобщение,а аз сама не оставам и няма как да прослушам съобщенията.На мен ми е по-удобно да чета и да отговоря без да се притеснявам,че някой може да чуе разговорите ни.Лично мнение! Аз също не съм изненадана от случилото се.То си се усеща отдавна сега просто някак си излезе на преден план! При това аз никога не съм смятала кой колко пише,колко коментира защото мисля,че всеки има право да пише когато си иска ,да коментира каквото си иска и дори само да прочете.Не винаги човек има възможност да пише.Както споменахте всеки има някакви проблеми и не всеки иска да ги обсъжда публично.Така,че всеки решава сам за себе си и не ме мислете - добре се чувствам и без чат във вайбъра.

За срещата - ще гледам да се добера от мойто село ,но ще помоля за точен адрес,защото имам смътен спомен къде се намира.Била съм там само веднъж.

# 186
  • Вила Великула
Дидия, адреса е : бул. „Драган Цанков“ 17, 1113 ж.к. Изток, София. Точно отсреща е метростанция Жолио Кюри, а малко по-нагоре Интерпред. Мисля, че е ня удня сперкя с метрото от стадион Васил Левски.

# 187
  • София
За срам станахме.Болно ми е.
Всеки дърпа чергата към себе си.Един не му е удобно мястото,на друг не му е удобна датата,трети не може да пътува с плебеите с градския транспорт.Факт е и е казано ,че който организира той казва място и време.
Аз тези дни съм всеки ден към обяд при сина ми в болницата,на 1 ви имаме семеен празник рожден ден на Михаела.Нека има и Вайбър и фейсбук,колкото повече средства за общуване ,толкова по добре.Тук в мамата е ядрото,тук се събрахме.
Относно това,че не всеки има Вайбър....
Може да се инсталира и на таблет и на лаптоп и на компютър.
Когато се създаде Вайбър групата бе обявено и тук и как да се присъедините.
За изключването бе казано месец преди това,но явно не е четено и слушано.
Такава е истината,но егото ни става по голямо с остаряването.Малко смирение ни е нужно.И още за изключените,четете ни като романче,но имаше,болни,празнуващи,тъжни поводи,но не се обадиха,не поздравиха,не изказаха подкрепа.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 16:10 от Шпунц

# 188
  • София
Шпунц, защо е в болница сина? Да се оправя и прибира скоро.
А за Вайбъра - инсталирах го с желание и там да общуваме. Уж е по-лесно. Но упорито не ме искат. Уж чета тук редовно, но не съм прочела как да се присъединя. Може ли линк? Благодаря предварително.
И за тъжна загуба споменах, но никой не го отрази...

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 16:36 от Aisha

# 189
Я споко! Големи хора сме и моля никакво сърдене. За малко сме тук така, че мир и любов да има и да живеем с прекрасни спомени а не тая какво писала и т н .
Чакам обединение на двете групи и пак да сме си НИЕ от КГБ.

# 190

А за Вайбъра - инсталирах го с желание и там да общуваме. Уж е по-лесно. Но упорито не ме искат. Уж чета тук редовно, но не съм прочела как да се присъединя. Може ли линк? Благодаря предварително.

Айша,няма как да се присъединиш сама! Става само с администратор! Ако можеш да се присъединяваш сама след като те изхвърлят пак влизаш и спорът става излишен.За това е и затворена група и само членове могат да четат или пишат в нея.
                    Пипи,благодаря за адреса.Този край на Сф ми е безкрайно неизвестен,но ако трябва и с такси ще дойда  за това ми е необходим точен адрес.
                    Шпунц, да минава проблемът на сина ти и да се прибира у дома,че там и стените помагат.

# 191
  • София
Дидиа, ясно ми е присъединяването. Все пак има и други групи там. Но ми чудно кога и какво са обяснили тук. Уж не пропускам пост. Явно са си пращал ЛС.

# 192
  • София
Моля ви, хайде да се приключи това.
Може да не съм спец, но присъединяване на Вайбър става от тел указател и " покани". Така ставаш приятел във Вайбър и тогава се присъединяваш в група. Ама вие си ги знаете.
Дидиа, видяла съм ти предложението за лекарствата, но нямам нужда, защото съм си купила и имам засега. Това, че не е писано, не значи, че не е прочетено.
Някои дружки от въпросната група продължават да не говорят и слушат, така се изпуска нишката. Нормално е. А после има недоразбрали. Пак е нормално.
На мен лично ми е ок, защото гласово споделяш много повече, да не говорим за някои много лични проблеми, на които мястото не е в какъвто и да е отворен форум.
Това го нахвърлих малко разпокъсано, дано сте ме разбрали.

# 193
Дидиа, ясно ми е присъединяването. Все пак има и други групи там. Но ми чудно кога и какво са обяснили тук. Уж не пропускам пост. Явно са си пращал ЛС.
                  То и за това се цепи темата! Станат ли твърде много ЛС и темата бавно се стопява.

# 194
  • Вила Великула
Римарче, най-вероятно това за отстраняването на хора от вайбър групата е казано, а не написано. Ако имаше такава дискусия написана, щях да прочета.
Не всички могат да слушат и аз не веднъж съм казвала, че не слушам. Мога само да чета и пиша.
Шпунци, надявам се това за плебеите в градския транспорт не се отнася за мен. Да, аз пътувам с автомобил, по простата причина, че съм работещ и ангажиран човек и нямам време да придвижване с градски транспорт. Когато имаш броено време за среща, по-добре да се придвижиш бързо от точка А до точка Б и да не губиш време в чакане по спирките.
Толкова от мен по тази тема.
С тези, които ще присъстват на срещата на 1 ноември - ще се видим.
Пиша във вайбър групата за мястото и датата на срещата.
Дано има смирение и да се видим и да побъбрим както преди.

Общи условия

Активация на акаунт