💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет! Flowers Hibiscus

Честит празник на всички българи! 

Спомени Heart Eyes

22.09.2020

Усмихвайте се и се наслаждавайте на малките неща от живота

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1572726316121690112

# 136
  • София
Честит национален празник на Независимостта!

Какво означава Независимост? В личен план независимостта е способността да действаме, да вземаме решения и да отстояваме себе си, следователно независимостта означава също сила и твърдост на характера. Като такава тя е свързана с понятието свобода, тоест способността на всеки човек да действа, да прави   избор без намеса или настойничество на други хора. Това е обратното на зависимостта.

Та по този повод... "Моля не безпокойте мечтите ми! "

(Време е змиите да се прибират в дупките си. Вече застудя! Те си знаят за кого пиша. Когато при тях е скучно изпълзяват на друго място. Трябва някъде да си изхвърлят отровата.
Всяка прилика с действителните лица и събития е случайна. А другите ... те ще се разпознаят.)

И да си кажа, до сега всичките ми мечти в живота се сбъдват една по една. Защото ги желая от цялото си сърце и с позитивизъм. А той винаги се отплаща. Злобата не води до добро. Тя може само да отрови твоето сърце.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 11:56 от БлагаВест

# 137
Честит ден на независимостта!

Манифест за провъзгласяване независимостта на България
прочетен от княз Фердинанд на 22 септември 1908 г. в гр. Велико Търново
„По волята на незабвенния цар-освободител, великият братски руски народ, подпомогнат от добрите ни съседи, поданиците на Негово Величество румънския крал, и от юначните българи, на 19 февруарий 1878 година (се) сломиха робските вериги, що през векове сковаваха България, някога тъй велика и славна. Оттогава до днес, цели тридесет години, българският народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван от техните завети, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя и създаде от нея под мое ръководство и онова на о’ бозе почившия княз Александър държава, достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. Винаги миролюбив, моят народ днес копнее за културен и икономически напредък; в това отношение нищо не бива да спъва България; нищо не трябва да пречи за преуспяването й.
Такова е желанието на народа ни, такава е неговата воля. Да бъде според както той иска.
Българският народ и държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и еднакво да желаят.
Фактически независимата ми държава се спъва в своя нормален и спокоен развой от едни узи (вериги – бел. съст.), с формалното разкъсване на които ще се отстрани и настаналото охлаждане между България и Турция.
Аз и народът ми искрено се радваме на политическото възраждане на Турция; тя и България – свободни и напълно независими една от друга, ще имат всички условия да създадат и уякчат приятелските си връзки и да се предадат на мирно вътрешно развитие.
Въодушевен от това светло дело и да отговоря на държавните нужди и народно желание, с благословението на Всевишния прогласявам съединената на 6 септемврий 1885 година България за независимо Българско царство и заедно с народа си дълбоко вярвам, че този ни акт ще намери одобрението на великите сили и съчувствието на целия просветен свят.

Да живее свободна и независима България!
Да живее българският народ!“

За да не скучаят феновете си иамислят какви ли не комбинации.
Снимката е поредната сполучличва фантазия на някой фен.
Резултатът ми харесва, но се чудя каква програма е използвал за лицето на девойката Grinning

Следващите са си моя фантазия....

# 138
Явно скоро ще имаме и фотосесия на Керем.... Wink
Kerem ✘ vogue

Gift Heart

и стори на Гамзе Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1572897783387983876

# 139

Оххх, много сладко видео Heart Eyes
Да е жива и здрава малката бонбонка Flowers Cherry Blossom Да се оправи бързо, да порасне умна и красива госпожица.
Обаче във видеото не се чува никое име и още по-малко това на Керем. Как го чуват другите фенове нямам идея!?

На следващото видео физиономията на Керем е много подозрителна и все едно казва с очи "Какво по дяволите е това". Не знам къде е и с кого, но сякаш не се чувства комфортно.

Знам, че имаше някакъв специален начин на сериране на храната при мулекулярната кулинария и разните му модерни кухни, но не помня как се казваше.
Ако знае някой точния термин, ще се радвам да сподели. Просто цял ден го мисля този газ и не ми излиза от главата. Чисто любопидство, но ме е яд че не се сещам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Здравейте, момичета 😊
Честит празник 🙏❤️

Аз гледах клипчето на Гамзе и много ясно се чува как Мави казва "Teyzem", което в буквален превод означава моята леля. Изброява също майка, баща и чичо.
Според мен феновете прекаляват и трябва да спрат да анализират думите на едно малко момиченце. Даже не ми се вижда уважително към изпитанието, през което преминава семейството. Не всичко се върти около ХанКер ако изобщо все още е удачно да се използва това понятие. Това е малко дете и казва, каквото знае или разпознава като звуци. Може пък същия ден да е видяла Ханде и Мелих - нейните леля и чичо. 😉

Една от техниките на молекулярната кухня е употребата на течен азот и мисля, че точно такава химична реакция се вижда във видеото с Керем. 🙃

Дотук се очартават две фотосесии и интервю с Джъстин Балдони - никак не е лошо като се има предвид каква суша беше 😏❤️

Днес в почивния ден се отдадох на любимо мое занимание и Ви черпя 💗

# 141
  • София
Керем и Гюнфер вече са в Порто Нови, близо до красивият старинен град Котор в Черна гора.

# 142
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Честит празник!

От това, което се върти в Туитър разбирам, че Керем снима корица за "Esquire Türkiye". Предполагам ще бъде за октомври.
Не става ясно дали ще присъства на фестивала в Тирана.

https://twitter.com/merybumiyy/status/1572986005149437953

# 143
Май на някого му се иска нещо ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

(Лайк след лайк на сватба -бебе-сватба-бебе...... Sunglasses )
Gift Heart

П.С.
Гери, палачинките изглеждат страхотно Wink

# 144
# 145
Очаквани интересен октомври Wink

Sparkling Heart

Симпатяга ни е той Wink

# 146

Двамата доста добре и активно работят за кариерите и имената си. Видимо се справят великолепно и са тенденция в социалните мрежи почти всеки ден. Имената им ежедневно присъстват в ТОП 10 на най-популярните лица на Турция по целия свят. Социално активни и ангажирани с важни теми като образование, насилие върху жени и деца, здравни проблеми.
Невероятни хора, просто невероятни.....дали въобще им остава време за личен живот и малко любов?!

# 147
Двамата са страхотни професионалисти и добри хора, но за съжаление и двамата направиха грешки в любовта и се оставиха да бъдат под чужди влияния.
Това е личното ми мнение и го казвам с цялото си уважение към тях. Феновете също допускат огромна грешка - поставят ги на пиедестал, а това не ги учи на нищо 🙄

# 148
Не знам дали им остава такова време между професията и каузите, с които са ангажирани. Може и да умеят да балансират вече. Имаха си нужда от спокойствието в личния живот, в който всички рязко им навлязохме в последните две години. Дано са си научили урока и да внимават занапред. Нито мъката трябва да се показва много пред хората, нито пък голямото щастие. По-тихо да се изживява. Така си мисля.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:53 от midnight__sun

# 149
Слънце, много си права 😊
Даже мен ако питаш Гамзе също трябва да бъде внимателна по-нататък и да не показва толкова много Мави. Сега всеки използва горкото дете за разни теории или за да се прави на моралист, както в една друга тема, където уж трябва да е за един конкретен човек, но се връщат винаги към едно семейство, което "уж" не трябва да има нищо общо с него 😊.

Общи условия

Активация на акаунт