💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Ново от стори на Ханде

# 211
  • София
Ханде Ерчел беше класирана на 1-во място в списъка на "10-те най-красиви мюсюлманки в света", съставен от световния сайт FillGap. В списъка Фахрие Евджен е на 2-ро място, а Мерием Узерли е на 7-о място.

https://www.fillgap.news/top-10-most-beautiful-muslim-women/

# 212
Ново Wink

Gift Heart

и отново в тренда Wink
#HandeErçel
10.5K Tweets

# 213
Ханде, Фахрие и Мерием 😊
И трите са ми любимки 🌺

Ханде много красива днес - с и без грим.
Не знам, но усещам, че витае някакво спокойствие около нея 🙏

Тази снимка от предишната кампания на Ноктюрн не знам дали вече не е била публикувана, но слагам 😂

# 214
Със и без грим Ханде винаги си е красива и естествена.

# 215
# 216
  • София
Реномираният турски вестник "Hürriyet" излезе с официална информация за това, че Ханде и Керем вече са заедно!
LAST MINUTE! The love of Hande Erçel and Kerem Bürsin has finally been news in the Turkish press.
("Любовта на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин най-накрая стана новина в турската преса.")

Най-накрая официално в турската преса беше съобщена тази новина, за която от известно време се говореше скрито зад кулисите. Сега вече мога да напиша това, което съм разбрала. Защото, ако го бях написала преди официално да беше потвърдена тази новина, нямаше да ми повярват. Отново щях да бъда подложена на иронични коментари.
Излезе информация, че родителите на Керем са посетили семейство Йълдъръм, за да видят малката Мави.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 21:17 от БлагаВест

# 217
Линде, страхотна новина Flowers Four Leaf Clover

Gift Heart

Revolving Hearts

# 218
  • София
Линде, страхотна новина Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:

Gift Heart

Revolving Hearts
Миси, търпение, тепърва ще има още новини...

# 219
БлагаВест, дано наистина са се сдобрили и дано скоро да ги видим заедно. Стискам палци, където мога 🤞
Искрено ще се радвам ако любовта победи 💗💗💗

# 220

Разкошна снимка, супер синхрон между образите и много добра работа на автора.

Истински се надявам новината в Хюриет да е истината, само истината и нищо повече.

# 221
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Страхотни новини! Heart
Влизам в къщата ни след няколко дневно отсъствие и красоти! Flowers Hibiscus
Прекрасни са нашите любимци - хора с любящи сърца за  отговорни каузи!
Затова ги обичаме! Blue Heart

Линде, както тайно се надяваме новините ще са още по-добри.Твоята увереност
е заразителна! Yum Sparkling Heart
Хубава вечер!

# 222
БлагаВест много хубава новина ни съобщи. Надявам се тази новина да се увековичи и с тяхни общи снимки, че най-накрая да запушат устите на жълтите медии.

# 223
  • София
Сърцето ми се изпълва с огромна радост, когато виждам Мави щастливо да тича и да играе на криеница с мама и тати. Дано Бог да я благослови и това мъниче да се справи с болестта. След една година да я видим напълно оздравяла.    

# 224
Много се надявам Ханде и Керем наистина да са заедно, влюбени и много повече от "само приятели". Стана ми любопитно за новината и започнах да ровя в послените броеве на Хюриет. Не успях да намеря точно тази старница от снимката или нещо близко до нея. Обаче ми излезе инфото от линка с дата 1.08.2022. Всичко което пишат в Хабер Анкара вече го знаем.

https://haberlerankara.com/foto/11511268/hande-ercel-ve-kerem-bu … mler-silinmisti?1

Не искам да съм негативно настроена, но новина е по-скоро пожелателна. Казват, че Ханде е сама, работи и е щастлива от този факт. Казват, че Керем също е сам и според думите му от блиц интервюто в Испания с Ханде са добри приятели. В опит да попитат Хадне каква е връзката й с Керем, тя отклонява въпроса, като казва, че "Този въпрос е излишен".  С две думи - няма нищо сигурно и официално, феновете само се молят и чакат чудото да се случи. Дано действително чудото се случи....

п.с. Блага Вест, ако имаш линк към новината в Хюриет, моля да го пуснеш за четене. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт