💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Привет! Flowers Maple Leaf  Спокоен ден ви желая! Grinning

малко спомени   Heart
пролет-лято 2020. Карантината е в разгара си.
На 8 март стана известно, че Ханде и Керем ще станат партньори в сериала.
Първият епизод излиза на 8 юли. От този момент нататък животът на всеки ще се промени.

https://twitter.com/i/status/1579130311321202690

https://twitter.com/yakup_mona/status/1579130311321202690

# 661
Ново:
"Интервю" с Керем ( май е от оня ден)
https://twitter.com/i/status/1580450177537650689
Gift Heart

# 662
  • София
Привет момичета! Пожелавам ви един слънчев и топъл есенен ден.

Арабските фенове са качили резюме на  предполагаемият сериал на Ханде с Бурак Дениз. Името му е "Странникът в мен" (İcimdeki Yabancı).

Цитат
Аслъ се събужда с новината, че съпругът и дъщеря й са били отвлечени с текстово съобщение, което й казва да не казва на полицията или да докладва, след което Аслъ моли за помощ стар приятел. След като откупът е платен, Аслъ среща дъщеря си, а съпругът й все още е в неизвестност. Тогава тя започва да подозира съпруга си.

Цитат
Кенан е стар приятел на Аслъ и той е полицай.Преди години той е загубил семейството си в пътнотранспортно произшествие, но докато разследва инцидента, той открива, че никога не е познавал жена си. Един герой ще стане свидетел на смущение в чувствата си и действия си след разкриване на тайните и истината на съпругата му.

Класификацията на романа е психологически детективски, където ще бъдат показани 3 времена: настоящето, близкото минало и далечното минало. Някои лоши събития, случили се в миналото, ще повлияят на сегашното време, в което героите живеят. Първо ще кажете, че този човек е причинил това да се случи, но с всеки епизод предположението ви ще се промени и ще завърши с шокиращ край.
Ще има любовна история, която съчетава Аслъ и Кенан, дълбока и невинна любовна история, тези чувства са внимателно написани и представени във всяка глава на романа. От една страна ще прочетете любовна история с усмивка на лицето, а от друга страна ще се опитате да разгадаете тайните в историята между вас и вас.

Много важен момент, романът е успешен от 2021 г. досега. Не е достъпен в интернет. Краят е отворен край. Ако поредицата успее, писателят Пънар може да напише втора част с лекота, края на овесената каша

# 663
Линде, благодаря за историята на книгата. Звучи много интересно. Психологическо криминале го определят като жанр. За съжаление Бирсен ни развали изненадата около сюжета, когато спомена за дисоциативно личностно разстройство. Очевидно един от главните герои ще страда от това заболяване и ще бъде едновременно както положителен , така и отрицателен персонаж.
Ето и синопсиса към книгата.

# 664
  • София
Поли и на мен ми се струва много интересен сюжет. Обичам такива сюжети. Да има интрига. До последно да не се знае кой, кой е, но да има и любов. Единственото, което ме притеснява в момента е негативното отношение на доста фенове към Бурак Дениз. Само това ме спира да се зарадвам. И си мисля, защо не предложат на Каан Урганджиоолу тази роля. Виждам го като много подходящ, пък и с Ханде ще си паснат като визия и височина. Очаквам да видя Бамби как се развихря в тази роля. Вярвам, че ще я изиграе достойно.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 19:13 от БлагаВест

# 665
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Каан нали снима втори сезон на "Присъда" в момента. Не мисля, че има изгледи да приема нов проект, а и сериалът се радва на гледаемост.
Историята и на мен много ми допада. Предпочитам нещо по-завъртяно и мистериозно, отколкото любовна драма. Нека си има и любовната нотка, но да не е водеща. Иска ми се да ги видим, Ханде и Керем в много различна светлина и да играят персонажи, които до момента не са. Ханде да си избяга от зоната на комфорт с летните дизита, а пък "Леми" на Керем изглежда като нещо криминално, нещо свързано с отмъщение и разплата.
Измислям си ги едни...Satisfied

Flowers Hibiscus

# 666
Излезе цялото интервю с Керем.

Обобщен превод:
Попитаха го за проекта Lemi, той каза: „Не мога да говоря много за него, но всичко ще бъде много добре“.
Попитаха го за онзи туит на Фара дали е вярно или не, той каза, че е истина, че имаме много токсични мъже в нашия сектор и не е добре човек сам да си избира партньора, но трябва да има прослушвания, като в Америка, за да се определи дали актьорите/актриса стават за сценария или не. След това те могат да избират...

(Става въпрос за актрисата Farah Zeynep , която беше казала нещо по повод факта, че не е редно да се счита, че мъжете актьори имат правото да си избират партньорки. Звучи като на пазар. Темата тръгна от статия, в която се пишеше, че Къванч избирал между нея и Серенай за бъдещия си сериал. )
След това го попитаха за онзи коментар, който направи онзи ден, той каза „когато видя фалшиви новини за мен, казвам „глупости“ и последния ден те разпространиха фалшиви новини за мен и мой приятел, така че реагирах, защото това не е ситуация, която мога да преодолея.
След това го попитаха за Мави, той каза: „Не искам да говоря по тази тема, защото това е много чувствителна тема за тях, те искат да я запазят в тайна и аз уважавам поверителността им.“

# 667
# 668
  • София
Само за тази снимка Керем вече е събрал над 1 милион лайка!

Ханде Ерчел:  "Понякога си мисля, че любовта е стара история. После виждам двойка, която пише заедно история. И вярата ми не се променя..."

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 15:53 от БлагаВест

# 669
Излезе цялото интервю с Керем.

Обобщен превод:
Попитаха го за проекта Lemi, той каза: „Не мога да говоря много за него, но всичко ще бъде много добре“.
Попитаха го за онзи туит на Фара дали е вярно или не, той каза, че е истина, че имаме много токсични мъже в нашия сектор и не е добре човек сам да си избира партньора, но трябва да има прослушвания, като в Америка, за да се определи дали актьорите/актриса стават за сценария или не. След това те могат да избират...

(Става въпрос за актрисата Farah Zeynep , която беше казала нещо по повод факта, че не е редно да се счита, че мъжете актьори имат правото да си избират партньорки. Звучи като на пазар. Темата тръгна от статия, в която се пишеше, че Къванч избирал между нея и Серенай за бъдещия си сериал. )
След това го попитаха за онзи коментар, който направи онзи ден, той каза „когато видя фалшиви новини за мен, казвам „глупости“ и последния ден те разпространиха фалшиви новини за мен и мой приятел, така че реагирах, защото това не е ситуация, която мога да преодолея.
След това го попитаха за Мави, той каза: „Не искам да говоря по тази тема, защото това е много чувствителна тема за тях, те искат да я запазят в тайна и аз уважавам поверителността им.“

Явно не са го питали нищо за Ханде?

# 670
Азисия, не са питали в това интервю. Бяха питали в предното, което излезе само като статия, видео няма към него.

Още един успех за Керем. Филмът Eflatun ще се състезава за награда Златен делфин на 10-тия Босфорски филмов фестивал | Национален конкурс за игрален филм , който ще се проведе от 21 до 28.10

Ето ги всички номинирани филми

# 671
Добре изглежда сингъла ❤️

... пък и като не изпада в подробности по деликатни теми много ме радва.

Ефлатун по фестивали, а така и не го видяхме...

# 672
Нова:

... и нещо забавно Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses
Revolving Hearts
Керем: "Разбира се, че се обадих на Ханде ..." Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1580405140351131648
Gift Heart

и от днес Wink

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 18:56 от mi_si

# 673
Trophy

И още от Керем

# 674
Инфо:
"Ханде Ерсел и Керем Бюрсин бяха финалисти в категорията за най-добра неиспаноговоряща актриса и актьор за втора поредна година на наградите Premios Produ 2022 за „Почукай на вратата ми“, престижна награда, известна още като „Испаноговорящ Оскар“ . Победителите се определят от професионално жури от над 500 души."

Wink
Хектор Бюрсин и Осман Кая (режисьор на новия проект „Леми”)  в колата на Керем.

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт