💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 359
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 450
Цецо много му порасна работа след вчерашната игра. Нещо позабрави, че беше в предишните игри като воденичен камък за отбора и бяха на дивата река заради него. Нито се извини, нито си призна, че е най-слабото звено.

Виктория според мен ще окаже грешен избор за капитан. Ако бяха избрали Мани, тази игра с баланса на капитанската битка, щеше да я вземе отраз. Аман от приказките на Виктория колко може - може на силови игри срещу много по-слаб физически съперник. Тя е нервачка, шанс за игра с наланс няма никакъв.

Много ми гадно за сините, защото мисля, че действително гладуват. Не ми ок да гледам гладни и отчаяни хора, вярно че за сеир, но ми се вижда много садистично.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 03:34 от bonbonka6

# 451
  • London
Не е така. Все пак успя да влезе преди Алекса , даскала и куп други резерви и беше втора след Филип в битка с доста силни състезатели. Не е за подценяване Вики ...на Мани щяха да й идват високо тия плочки, не говорим за прост баланс. А както никой не пригажда за високи специално, така и за ниски .....😅

# 452
Но самата социална игра в ИВ е много по-зле реализирана в сравнение с монтажа и в един Сървайвър например.
Не съм съгласна. За мен Сървайвър за съжаление лежи на стари лаври и тазгодишният сезон не беше така интересен, както предишни. Дори ИВ тази година са по-интересни от С. Може би непопулярно мнение, но да си го изкажа.
Всъщност, това е страшно популярно мнение Simple Smile И по рейтингите на предаванията е ясно видно Simple Smile
Независимо, че за мен последния сезон на Сървайвър беше най-добрия сезон на реалитито в България и най-много се доближава да корените си.

Но аз нямах предвид качеството на самата социална игра в двете предавания, а начина и на реализация от двете продукции като монтаж.

# 453
  • Sunshine state
Ами не знам, аз не го харесах тазгодишния сезон, а с предишните направо "горях", както се казва. И в реализацията мисля, че Игрите ги превъзходстват, но не съм експерт и не разбирам нищо. Говоря като зрител. Помня как викахме на Игрите Сървайвър от АлиЕкдпрес в началото, но ето, че това е един доста успешен заместител на С. от миналите години. Ей, чак сега го осъзнавам.. Липсата е по-поносима с такова предаване и се радвам, че го има. Ето едно позитивно мнение относно Игрите. Simple Smile

# 454
  • Sofia
Ако кажа,че Касим ме учуди тази вечер,направо ще излъжа.Отдавна подозирах,че ще има още издънки на пъзели.Още първия път,като го видях как трепери,докато реди.Учудваща е тая паника от уж пъзелист,при това на елементарен пъзел?!Имам чувството,че изпитва страх да не се изложи.
А и,категорично,технологията му на редене е тотално грешна.
Между другото,много ми е чудно,защо докато тичаше по препятствията беше с очила,а на пъзела - без.

# 455
  • София
Сървайвър си е Сървайвър. Няма аналог. Просто няма добри стопани  и заради форсмажорни обстоятелства не е всяка година в ефир и не чупи рейтингите. ИВ си е точно копие на Сървайвър. Но с по-голям акцент върху игрите. Иначе никой не оспорва, че е успешно ТВ шоу. При други продуценти щеше да е още по-успешно. Има още много потенциал, който дори не е доближен.

Да бе, Бенгън, аз докато съм писал и изключих просто, че Вики е капитан. И да, с нейните 2 гласа може да стане 3-3 и при равенство да изпрати отново двама от лагера на Илиян. Но не го вярвам, защото ще си плюе на собствените думи и ще се изложи яко. Както и останалите в петорната коалиция. Ама нека, така ще са вечно обречени на реката, а после и първи разформировани.

# 456
  • Sunshine state
Единият номиниран да е Касим, а другият Илиян , предлагам аз. Така ще е честно. А Велислава верно малко да млълне, че с нейното "надъхване" постога обратен ефект.

# 457
По традиция, правилата се пишат в движение. Червен не мина втори път. На Касьо не му наложиха наказание. Жълтите се сменяха на въжето...
Виктория, като капитан, да беше сменила пъзелиста. Велислава и тя биха се справили по-добре.
Ред е син да си заминава.
Започвам да мечтая Весето да влиза в резиденцията.
Точно така … червен не мина два пъти ??!!
А друг път са карали тези с по-малкото хора да минават по 2-3 пъти … май в предния сезон имаше няколко такива случаи Sad

# 458
  • София
Някой каза, че Георги е минал два пъти. Сигурно е така, просто умните глави от продукцията са пропуснали да ни споменат и това...

Според мен при сините на номинации биха били Касим (ясно защо) и Мани (от вражеската коалиция, а и се изложи заедно с него на пъзела)...

# 459
Георги мина на първи и последен пост. Не забелязахте ли как отново прелетя покрай (малката гара) Жени.

# 460
Добро утро! Не мисля, че ще гонят "слаби" звена. Има риск в неизвестността на евентуалния дошъл от резервите. За мен, ако сините са на съвет ще номинират Мани. Касим е важен съюзник на Вики и Цецо. По-скоро Велислава биха жертвали.

# 461
  • София
Много тежка битка за Касим. Трети пореден пъзел чоуква адски жестоко след преднина. Бая фурни с хляб трябва да изяде, за да се доближи до акулата Неделчо. На останалите компоненти има желание, но не е за такъв формат. Дадат ли му да носи вериги, да прескача стени или да дърпа кану, жените ще го бият с лекота.

# 462
След снощната игра ми се струва, че сините ще са и на съвет. Не я виждам Виктория да спечели и капитанска битка. Няма устойчивост и търпение за подобна игра. Иначе я бива да бъде капитан. Създава чувство /може и лъжливо да е/, че държи положението под контрол и изтерзаните й съотборници могат да се опрат на нейните плещи. Както видяхме, че направи "врагът" Фейгин след загубата. Можеш да си добър лидер и без покритие, стига да държиш високо гарда. Но Виктория се дъни прекалено често, за да я считам за силен, комплексен играч.
Домъчня ми снощи за сините. Изглеждаха просто съсипани. Не ми е жал, обаче, за Касим. Това момче ми наглее. Странно поведение на Мани при реденето на пъзела. Въртеше се като муха без глава.
Пъзелът... Относно игрите и пъзелите. Основната разлика със Сървайвър. В Сървайвър можеш да си сигурен в честността на игрите. Тук никога не можеш да си сигурен. Никой не знае този пъзел на сините читав ли е бил или не. Прекалено много гафове и нарушаване на правилата при игрите се случват, за да се допусне и подобно нещо с голяма доза увереност. Вече имаме случай в този сезон с друг пъзел на сто процента сбъркан /този на Георги/.
Много бавно се развива действието. Едното племе, второто племе, третото племе. И пак - едното племе, второто племе, третото племе. И пак. Превъртам аз - не мога да ги слушам дълго как пълнят минутите с глупости, щото трябва всички да са по равно.
И последно за Мирослава. Снахата. Освен симпатична, забелязвам, че тя си има и добра стратегия. Нейната стратегия е да ласкае. "Много хубаво момиче, приятелят ти е щастливец", "Ти заслужаваш да стигнеш до финала - за теб ще стискам палци"... Предполагам и в живота е такава. Ще видим дали ще бъде успешно подобно поведение тук.

# 463
Синия пъзел беше най-трудния, защото нямаше контраст в цветовете за разлика от другите. Същото се беше и с рибата пъзел.Но за човек с такава заявка като Касим, не би трябвало да е голям проблем. Това момче не просто държи на напрежение и е най-слабия играч физически. Той ще е пръв на пангара ако отидат на номинация.

# 464
  • София
Назад хора се чудеха защо само от Касим търсят отговорност за пъзела. Защото освен, че е самообявен за цар/бог или каквото там беше на пъзелите, той с друго не може и да е полезен да отбора. Забави ги брутално, наваксаха, загуби преднината. Толкова. Другите не знам дали са по-добри от него, но най-малкото щяха да имат сума допълнителна преднина без него. Не просто е излишен, а пречи. Жал ми е за него, но няма място в тая игра.

За капитанската е добре, че не е Мани, защото е прекалено ниска за тая битка. Виктория е висока, но дали е добре с баланса и нервите? Иска ми се да спечели обаче, че положението на сините е много жално. Някой помни ли къде беше отборът на този, на когото миналата година предложиха индивидуалните порции?

Общи условия

Активация на акаунт