💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 288
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 465
Никой нищо не спойлва.
Аз както винаги промо не гледах, но прочетох тук, че имало плуване.
Коментират се догадки от промотата на Нова. Този сезон не са толкова зле обаче и тук масово не се познава.

Върни се 3 страници назад.
Все тая. Ако разкривате спойлери, аз съм добре заредена. Двама от участниците познавам.
Я дай на лично, че съм любопитна

# 466
  • София
Според мен Валери може да го отнесе при евентуални номинации на жълтия отбор. Не може да заеме твърда позиция и седи между две коалиции. Повече клони към коалиция с Жени, но някак не му стиска да се откаже от мъжете. Накрая ще го отнесе той.
Днес си мисля, че Веселина влиза при червените и ще е безценна физиономията на досадната Елица. Кой знае как ще я нападне. Дано Алекса не влезе в нито един отбор. Стискам палци на Гайтанов. Задължително трябва да влезе в отбор, по възможност синия отбор, че са супер зле физически.

# 467
  • London

Добро утро 🤪

# 468
Не вярвам някой от двата враждуващи лагера да хаби гласове по Касим. Целта им е да отпадне "играч който би гласувал срещу мен"
Според мен ще отстрелят двама от коалицията на Мани/Фейгин/Илиян. Давам го примерно имената може да са в друг ред
3 гласа за Мани (Гого , Велислава,Касим)
3гласа за Цецо примерно (Мани, фейгин,Илиян)
3 гласа Илиян (Виктория с два и Цецо) и Виктория спасява Цецо

# 469
  • London
Нещо обаче забелязах докато правех видеото....

Мани казва на Касим - " Това не ставаше човек " тоест дадения пъзел/парче

После отива и казва на Цецо " Цецо иди да видиш пъзела " и той явно не схваща и казва " Аз не съм човека с пъзела"

👀

След случката не вярвам да се враждува толкова по-скоро всички ще са наясно, че трябва да сменят Касим .. .поне според мен.

# 470
Всъщност сините наваксаха цели 3 обиколки забавяне, направо си бяха "бързи, смели, сръчни". Ако не се отърват от Велислава и Касим обаче потъват окончателно. Вики и Цецо, съответно Илиян и Мани трябва да осъзнаят, че са си необходими, за да се измъкнат от тази река. За съжаление Гого  не е роден лидер, за да ги обедини и поведе.
Оооо, да не би пъзелът на сините да е бил грешен? Така и не успяха да го наредят.

# 471
А защо всеки иска и изисква само от Касим?
Нали редиха двама? Уж?
Не го оправдавам - вече писах какво смятам за неговото представяне, но някак втория остава в сянката му що се отнася до носене на отговорност.
Защото, Мери, в предишния сезон заявеният (и доказал се) пъзелист на червените (Неделчо) сам си редеше пъзелите. Вторият човек (който обикновено беше Мани, сложена на този пост, за да не минава трасето) само му помагаше при ваденето на парчетата от сандъка. Wink
Направи ми впечатление, че Георги все пак имаше желание отново да се пробва на пъзела.
И още нещо - на предишната териториална битка Мирела въобще не е била предвидена за последен пост и да скача за ключа, а Лефтеров. Но тъй като жълтите тотално объркаха правилата, а водещите не се усетиха, тя е трябвало да скача за ключа. И объркването всъщност дойде от Валери, който при обсъждането на стратегията заяви, че той ще плува два пъти и ще реди пъзела. След което Фифо каза, че и той може да мине трасето два пъти и да реди пъзела.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 09:02 от Bilyana14.

# 472
Отдавна беше като писах че Каско е въздух под налягане.
Но и синьото племе е една сбирщина.
Вярно че Каско се осра, но когато съплеменник се осере, толкова ли нямаше кой да го прегърне, да му каже една топла дума?
Даже му спретнаха другарски съд - кажи сега братле какво се обърка?  Еми какво да ти каже - просто толкова си може. Вероятно той си мисли че може, вероятно продукцията още на кастингите е разбрала, че е въздух под налягане и е решила че от това може да се забърка чудно "шоу".
А Вили-то пък как го надъхваше - забързай се защото се връщаме на реката, това ли искаааш!!!  Пълни ми душата с простотията си това момиче.    (затова са я взели).
Имаше и още един изкефващ лаф - "забързай се, че отдясно е Джаферович!!!".

Въжетата - никой не може да ме убеди, че тия въжета са честно омотани (тоест еднакво).

Тези дърводелци не могат ли да заоблят ръбовете на гредите? Толкова хора се изподраха. Първо е нечовешко и второ е непрофесионално.
Фродо, издишате!

# 473
Нещо обаче забелязах докато правех видеото....
Мани казва на Касим - " Това не ставаше човек " тоест дадения пъзел/парче

После отива и казва на Цецо " Цецо иди да видиш пъзела " и той явно не схваща и казва " Аз не съм човека с пъзела"
👀
След случката не вярвам да се враждува толкова по-скоро всички ще са наясно, че трябва да сменят Касим .. .поне според мен.
Моят прочит на репликите е друг. Ще е много гадно, ако продукцията манипулира играта с пъзелите, което никак не е трудно.Достатъчно е да липсват няколко парчета или пък да не пасват.Така по-трудно бихме ги хванали, а миналата година манипулациите в игрите бяха много явни и отнесоха напоителен хейт от зрителите.Сещам се за битката на Паулина и сержанта, която просто ни взриви, заради наглото бутане на полякинчето. Сега според мен си следват сценария с манипулации на пъзелите.
Редя често пъзели и този пъзел за човек, който често реди, като Касим не е проблем, няма логика да не може да се справи, дори след истеричните викове на Бретона, която направо може да спихне и човек с много  здрава психика.Мани няколко пъти каза, че пъзела не става, имам силни подозрения, че наистина "не става" благодарение на продукцията. Колкото и да стояхатам нямаше да могат да го наредят, тяхният пъзел просто НЕ може да се нареди. Смятам, че заради волейболистката, която е зверски разклатена, решиха още една седмица да ги заточат на реката, за да изтеряса съвсем и да стават панаири.
п.п При така стеклите се обстоятелства Касим ще лети, защото само за пъзели става. Жалко, че Бретонът ще избута още една седмица и ще трябва да изтърпяваме истеричното й надъхване, наред с флегматичното подвикване на Гъливер "Давай, момиче ти можеш". Двамцата взривяват търпението ми всеки път, като ги чуя как  "стимулират" отбора, а вторият в частност волейболистката.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 10:26 от sineva 1

# 474
  • Буркина Фасо
като доказателство, че всичко е наред с пъзелите може би трябва да ги слагат на една купчинка 3 бр.  и кой
която торбичка си вземе. след това да ги оставят да ги наредят докрай с целия отбор.

# 475
Относно женската коалиция - според мен Жени с кеф ще жертва някоя (но ще го изиграе добре) . Набързо е сметнала вече че при следващия съвет 100 процента отиват жена и мъж и според това кой се върне ще си направи играта. Ако жените са малцинство бързо ще се преориентира към мъжете,  а те ще гонят не според това кой им мъти водата, а според битките - конкретно за пъзела .. не случайно женя измести ралица от решаването на пъзелите - поста й гарантира оставане ( така както и Касим се натиска за него) . Така че ще изхвърчи Михаела или Ралица ( а Мирела - Лефтеров ще си я пази)

# 476
  • London
като доказателство, че всичко е наред с пъзелите може би трябва да ги слагат на една купчинка 3 бр.  и кой
която торбичка си вземе. след това да ги оставят да ги наредят докрай с целия отбор.

Абсолютно си остава съмнението след като не сме го видяли накрая нареден. Естествено по-вероятно е Касим и толкова да си може, но..... Предпоставки все човек да има едно наум са ни дали много. Факт....🤪

# 477
Проблемът при Касим е ,че си вярва че може да решава пъзели,ама в играта не е както у вас и каквото на теб ти е кеф сега да си редиш.

Не можел да функционира под напрежение,ами какво прави там? Или е очаквал да е в изолирана среда с ароматни пръчици и чил музика ?

За да има шанс да стигне напред,трябва да е наистина недостижим на този игрови елемент,а той се препъна зверски и смея да твърдя,че Виктория без проблем може да го замести и даже ще си нареди пъзелите.

Не му е мястото на Касим в играта,защото грам не мисли,няма собствено мнение,нагажда се спрямо накъдето духа вятъра и явно разчиташе,че заявката от визитката ще му е като щит до финала,ама само си стовари бреме върху раменете,което не успя да изнесе.

Съчувствам му за всички лични несгоди през които е минал,аз самата едвам останах жива от борбата си с анорексията и знам колко те променя това като човек,буквално започваш да живееш отново и да се учиш на елементарни неща като бебетата.

Ама, решил си да влезеш в шоуто, гледал си предишните сезони,виждаш че не е ол инклузив курорт и, за да си го направиш такъв трябват умения - физически и/или социални и/или чисто стратегически да не кажа и подмолни на моменти,но всеки е там за парите каквото и друго да твърдят и повечето ще направят каквото е необходимо,за да ги спечелят.

(Винаги се чудя защо се гледа с лошо око на този подход? Какъв е смисълът да се състезаваш за победа и пари,ако не си с нагласата да го правиш на 100% ? Създавали приятелства вътре - е,хубво де,ама това каква връзка има с парите ? 🤣 Явно аз съм много меркантилна 🙈)

Та,Касим сам се закопа с големите претенции и приказки за бог на пъзелите,чак и нагъл - трябвало им човек като него в игрите, ама ако представянето му е на това ниво,то всеки един от останалите става за този пост и трябва скорострелно да помисли дали има други качества,които да му осигурят оставане в племето.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 13:27 от oh_my_funk

# 478
Ралица ли е на дъното на този алианс според Вас?
И как оценявате възможността Валери да се окаже на мерника на мъжете и на част от дамите след днес ?

Според мен Ралица е най-вероятно да е на дъното при жените, най-малко я виждаме и почти не съм я виждал да говорят с Жени (която е лидера в техния лагер), тя по-скоро е близка с Михаела.
Иначе за Валери си мисля, че е в добра позиция, защото е нужен и на двете коалиции, но все пак рано или късно трябва да заеме позиция, защото наистина може да стане: "от два стола - на земята".

И все пак Жени и Валери, че и Мирела си ги виждам бая напред в играта да стигнат, Фифо също, въпреки че той е под сериозен риск, впредвид че е "любимец" да ходи на елиминации от жените.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт