💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 669
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мен ме кефи, че Чакала има нескончаема енергия и е много позитивен по един приятен начин, а не дразнещо хиперактивен човек.
Добряк е.

# 616
Ники, Мариела и Валери гаджета ли са?

# 617
  • Другата България
Самият факт, че се включи тук, по-скоро с него, ме спечели и мен.
А и е от моя край.
И аз му стискам палци.

# 618
  • София
Аааааа брутално яко да имаме участник от играта тук! Очаквам включване и от Върколака а.к.а Неделчo.

# 619
Сините ще дадат голям колорит на жълтите, според мен, ако се слеят. До момента от показаното ще ми е интересно и само тях за гледам. Дано при червените малко се раздвижват нещата  положително, во ако влезе Алекса се съмнявам. Ще избозят.
Неделчо май само чете, но и да чете да си знае, че анимациите му от години са ми любими! С глас съм се смяла на всичко негово! Дано има възможност все така да радва публиката си.
Здравей, Чакалов! Много хубав подкаст беше с Туджаров! Приятно ми беше да то гледам. За другите ще наваксвам после. Успех ти желая и дано има повече ефирно време с теб, за да те опознаем като играч Simple Smile

# 620
Касим е любител и не се е състезавал в напрегната среда. При състезателите по математика, физика, информатика и т.н. трудно ще се получи такъв срив (след определена възраст, не 7-8 клас). Не знам как е решавал пъзели Касим, но в напрегната среда, нещата са коренно различни. Вероятно физически подготвените състезатели преминават през някакви състезания, нямам понятие къде се организират, но си личи, че съществуват. Нещата нямаше да са такива, ако бяха взели човек, участвал в такива надпревари. Дали хората от продукцията си нямат и хабер от това или предварително са залагали на този елемент за раздвижване на предаването, ми е трудно да гадая, но хората от БАН нямат нищо общо с Касим.
Така е, да. Спортистите специално учат (пък и в процеса на практикуване допълнително свикват) със самото състезателно напрежение. Нещо, което на Касим в обичайното ежедневие не се налага. Още повече, че той е Тик Ток звезда - т.е. свикнал е да редактира. Там се записва едно нещо 20 пъти, докато стане. Ама тук се свири Старт и после няма редакции, времето тече и играта е само един път. Или по-точно - радакциите са част от крайния резултат, което е съвсем различна нагласа. Трябва да си по-ларж за грешките си и да караш нататък, няма време да се тюхкаш.
Иначе това за БАН го споменах случайно по друга асоциация, със сигурност не директно с Касим, действително уменията са съвсем различни, имаме съгласие.

Все пак да напомня, че Неделчо също имаше издънки на пъзели, а си остана и се поправи и като цяло пак беше пъзелчо накрая, нищо, че не е бил 100% винаги. Тъй че може и да не е късно за Касим да има redemption arc, макар че това в момента изглежда през крив макарон.
Разбира се, Неделчо имаше куп качества за физически битки, които Касим ама изобщо няма.

Пъзелите като цяло никога не са нещо толкова стабилно, колкото са физическите битки. Трябва много по-голям брой пъзели, за да си проличат истински добрите от временните късметлии, в сравнение с физическите битки, където надмощията са по-постоянни.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 20:22 от nmuron

# 621
Искам Жени да се включи тук и да се караме с нея
Чакалов, добре дошъл

# 622
  • Буркина Фасо
Имаме договори и нямам право да говоря за абсолютно нищо вътрешно в предаването, само ще кажа, че са сега имам обиталище, резиденция и стопанство - не са ни давали нищо за ядене, буквално имаше припадащи от глад.
напиши на лични,  че еди кой си е излязъл на даден етап и ще ти покажа как съм го видял лично с очите си  без да знам кой си и продукцията да не те обвинява. Smiley

# 623
  • Другата България
Чакалов, добре дошъл

Не, не искаш.
Не си струва.

# 624
  • софия
Кац при вас. Само първи сезон не съм гледала, а вас ви чета с удоволствие. Моите пет стинки по темата. Няма да изненадам никого, като кажа, че съм фен на сините. Обичам смоталчета, винаги симпатизирам на най-кривите и без особен шанс за победа. Но пък, когато изкачат връх съм най-гордото човече на света. За жълтите: Фифо и Джаф са страна на една и съща монета. За това и не се понасят.  И двамата са типаж хора, който няма как да спечели симпатиите ми. Червените буквално ми е скучно да ги гледам. Много мускул, мозък нанайци. Докато беше Куков при тях положението се ядваше, но сега си е мъка. Довечера стискам палци Вики да успее да се сдобие с храна за племето, че снощи ми стана много жал за всички. Благодаря на вас, които правите тази тема. Удоволствие е да ви чета. Добре дошли и на бивши и настоящи участници в игрите. Знам, че имате ограничения , но е хубаво, че ще имаме шанс покрай вас да хвърлим и поглед  отвътре, от страната на участниците.

# 625
Мен ме кефи, че Чакала има нескончаема енергия и е много позитивен по един приятен начин, а не дразнещо хиперактивен човек.
Добряк е.
Освен това очевидно грамотен и интелигентен. Браво!

Чакалов, добре дошъл
Това ще бъде хитър ход!  Защото някак си ще я жалим като съфорумка и ще й спестяваме критиките. Wink

# 626
При състезателите по точните науки (там са моите наблюдения) много трудно могат да изпаднат в блокаж. С годините изграждат невероятна адаптация към всякакви ситуации, което също не е много ок, защото понякога е хубаво да ти се разклати света. Иска ми се да свършват мъките на Касим, стига да не дойде човешката естествена потребност да преодолее неуспеха си.
Човек вижда най-ясно какво става с него в моменти, когато губи, търпи неуспехи. Файгин плака, не само от наранено его, някои хора така се мобилизират. На мен ми се е случвало да рева, после влизам с рогата и противникът е доста изненадан, защото си мисли, че е приключил с мен. Интересни са ми хората, които с каменна физиономия приемат всичко, в тях бушува буря или е студено спокойствие, но нищо пред другите.
Най-ми е жал за тези на реката, заради комарите. Това е голям кошмар. Дори и за два часа да са там, пак е достатъчно да ги подлудят.

# 627
  • София
Каквото е било в Царево си остава в Царево... 😉

# 628
С очакване за един класически ТЪпаревски епизод приятно гледане на всички Simple Smile

И започваме класически - с едит на Елица за победител , и как и се слуша "сръбско"

# 629
  • София
Мирослава ще ми опротивее с това слагачество на Елица.
Що всички не легнат ей така и да и подарят победата на олимпийската медалистка.

Общи условия

Активация на акаунт