💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 696
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 600

Привет! Понеже виждам колко истински фенове има в тази тема, специално си направих регистрация тук, за да мога от време на време да прочитам коментарите ви, положителни или негативни, все са интересни, благодаря ви, за което. Ще се възползвам от това, че всички тук са жадни за информация и ще ви предоставя още такава от моят подкаст с Куков, там той споделя много интересни неща, които не са казвани никъде, заповядайте да гледате, ако ви е интересно: https://youtu.be/dcvezcTUMqg , в профила ми вече има и подкаст с Илина (първия напуснал) и с Туджаров (3ти сезон), ако ви се гледат.
Също може да се абонирате, ако са ви интересни подкастите и тренировките, защото много често ще публикувам с различни участници. Приятно гледане и стискаме палци на резервите и капитаните тази вечер! Simple Smile

# 601
Не очаквам да влезе Алекса днес. Той ще е последния, който ще оцелее от резервите. Трябва да има драма на макс. И с Елица да са в различни племена, та да има дилеми за саботаж и още драма.
Касим сто процента се депресира много от провала си на пъзела и като гледам характера му, ще му е трудно да се стегне. Но е отишъл сам в това предаване и професията му е "тик ток звезда", т.е. си търси публична слава. Не ми е жал за него.
Аз смея да твърдя съм добра на пъзели, общо взето баланс и плуване и все пак във физическо отношение съм такава мекица, че 10кг едва вдигам. Еми не бих се набутала в ИВ. Хубаво е всеки да си преценява възможностите, ама пусти му мераци за популярност.
Добре дошъл на Чакалов! Интересно ми е как ще се развие участието му.

# 602
Драстии🙂

# 603
  • Sunshine state
Аз тази Габриела не я помня. А Пушката коя е? Абе май съм много зле, ама те така си преправят снимките, че наистина не можеш ги позна.
Чакалов, здрасти!

# 604
  • София
А, добре дошъл на Чакала! 😊
Да, да, гледаме. Пускал съм всичките ти видеа дотук. Добре си подреждаш въпросите и обхващаш всички нюанси. Успех с канала!

Чакалче, въпрос.
Отговори веднъж-завинаги да се знае (ако имаш право), дава ли се храна на реката и каква. Аз знам за някакви базисни дажби, колкото да влиза нещо в организма, да не е без хич. Но глад си има. И преди битка съм чувал, че се приемат специално медикаменти за да няма припадания от липсата на храна...

# 605
Чакалов привет Grinning  Гледах днес Каста ти  с най -емблематичният участник Куков.Много интересен е.Продължавай все така.

# 606
  • София
Пушката е прякора на Виктория.
Габи беше приятелката на Елизабет от сезон 3 в племето на Жълтите, после нещо се поскараха в играта, ама сега са си първи дружки. Влезе със сериозна заявка, но общо взето не направи нищо. Биваше я в игрите без да блести, но извън игрите беше почти незабележима.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 19:48 от Diavolo

# 607
Имаме договори и нямам право да говоря за абсолютно нищо вътрешно в предаването, само ще кажа, че са сега имам обиталище, резиденция и стопанство - не са ни давали нищо за ядене, буквално имаше припадащи от глад.

# 608
  • Другата България
Имаме договори и нямам право да говоря за абсолютно нищо вътрешно в предаването, само ще кажа, че са сега имам обиталище, резиденция и стопанство - не са ни давали нищо за ядене, буквално имаше припадащи от глад.
Знаем, знаем. Ако не бяха тези договори.....

# 609
  • Sunshine state
Пушката е прякора на Виктория.
Габи беше приятелката на Елизабет от сезон 2 в племето на Жълтите, после нещо се поскараха в играта, ама сега са си първи дружки. Влезе със сериозна заявка, но общо взето не направи нищо. Биваше я в игрите без да блести, но извън игрите беше почти незабележима.
Брех, Викито е неузнаваема. И кога пък не са се разбирали с Женя, че сега снимки с някакви закачки? Мирише ми на спойлер. Wink
Габито съм я пуснала в някой файл на забвението явно, понеже за нея нямам никакъв спомен. Simple Smile Благодаря ти!

# 610
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разбирам я Мирела защо не иска да играе с Лефтеров. Имат си история в отношенията, не иска протекция, иска сама да си направи играта. Само, че чисто обективно погледнато те с Лефтеров няма да се номинират взаимно и това всички го знаят.

Иска,иска,а се е закачила за полите на манипулаторката Евгения и каквото тя каже,това се случва.
Ако бях на мястото на Лефтеров,щях много да съм обидена от поведението и изборите на бившото гадже.Да предпочетеш да си манипулиран от непозната, пред това да подрепиш човек,с който си живял под един покрив и се уважавате все още...ай сиктир.
Той правилно й каза,че трябваше да се държи за него и така заедно да се избутат напред с помощ на силните мъже от племето. Логично ми звучи.

Днес очаквам моят любим Гайтанов да влезе в червените. Не мисля,че ще е Алекса,който всъщност всички чакат и затова ще са толкова изненадани.
Веселина не ми се гледа,стига ми един некадърник Касим.

# 611
  • Другата България
Пупс, още в началото на формата поне аз прогнозирах, че Вики ще стигне до обединеното племе, а и Евгения също. Другият вариант по някакъв начин и двете да попаднат в едно племе. Но е логично и двете да продължат напред, силни играчи са.

# 612
Чакалов, не знам как се развива участието ти в предаването, но мен лично спечели (смея да твърдя и много от списващите тук) с голямото си желание да се включиш в игрите, целеустремеността и нескончаемата упоритост. Искрено се зарадвах да видя как нечия мечта се сбъдва. Пожелавам ти успех.

# 613
  • София
Е, чак спойлер, не бих казал. Хората се запознават, стават си близки. Не е задължително да са от едно племе, и примери има.
След формата някои ходят заедно на море за ден/два. Ходят по сбирки. Simple Smile
Някои се познават и извън формата. Жени се познава с много хора по принцип.
Не всичко е спойлер и не всяка снимка е издаваща. Мдам, води до едно набиващо се на очи заключение, че сините ще бъдат разпаднати, което би трябвало да се знае отдавна, защото тук има поне 20 снимки с Илиян и голяма част от жълтото племе, но не се е коментирало.  А с толкова много котви в отбора си, най-логичното нещо на този свят е именно сините да се разформироват. Но не е спойлер, няма нищо гарантирано.
Това е все едно да се гледа спорт и да се дават прогнози с оглед представянето на спортистите или отборите. Имаме много силен и много слаб. Най-логичното нещо е силния да победи, особено когато играта не е 2 от 3, а дълъг маратон...
Та така... Wink

# 614
Чакалов, симпатизирам ти, успех!

Общи условия

Активация на акаунт