💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 278
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 315
Откъде на къде, Елица е наредила пъзела.. Зорница какво правеше? Ейй, тази Елица им изнесе играта. Ето ви победителя.

# 316
  • Стара Загора
Зорница кучета я яли. Много грозно. Още по-противна ми стана Елица.

# 317
  • София
Как може да победиш Краля на пъзелите, ако такъв не съществува? Някой отново шепне небивалици в ухото на Ралица.

# 318
  • Другата България
Виктория обаче е добър капитан.
Допадна ми поведението ѝ.

Иииии.....сега в резиденцията идва Алекса, на топло, на чисто, храна, любимата го чака .....ехеееей!
Хайде пак четки за Елица......
Този път заслужени.

# 319
  • София
Моите уважения, не зная кой го е излъгал Касим, но изобщо не го бива на пъзелите. Категорично! Гледах как го редеше, не така реди човек, който е добър. Дъщеря ми реди пъзели от двегодишна и просто се вижда как някак й щракат парченцата в мозъка, тя просто знае кое къде да сложи, без да ги сглобява и разглобява, за да сравнява линии, форми и цветове. Отстрани изглежда, все едно го е редила сто пъти и просто знае кое парче къде му е мястото. А Касим просто пробваше. Фактически другите два отбора се справиха по-добре и по-бързо, без да имат претенции, че са феноменални на пъзели.

# 320
Да залагаме дали Елица ще избера да е сама в стая, за да чака любимия? Grinning
Хаха, шегувам се. Все пак са 4 жени, ама знаем какво ни очаква утре.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 22:19 от DebSs

# 321
Смятам, че всяко племе е на територията, която заслужава тази седмица.
Споделям напълно това мнение.

# 322
  • Стара Загора
Касим сам ще си тръгне, аз бих го направила.
Ако има достойнство, и уважение към останалите.

Аууу, видяхте ли Женята колко злобно ехидно гледаше сините, направо подигравателно.
Е как да я хареса човек?
Тъкмо щях да пиша за усмивката на Евгения. Мнооого неприятно впечатление ми направи. Все се опитвам да оправдаят поведението й в играта, но... тя май ще се окаже кофти човек.
.

# 323
Какъв Крал е Касим/ на излъганите очаквания само/- който не е редил , той не го в бил? Кралица може би е и Джаферович-тя реди всичко много бързо. Иначе се започна с положителния PR за Елица- дано след биатлонист да не ни натресат и борКИня😀. Айде да е някой от народа!

# 324
  • София
Най-добре ще направи Касим ако сам си тръгне.

# 325
Елица кралица на пъзели, ама друг път.
Катя си остава с тази титла и до ден днешен.
На Касим, за съжаление, тази загуба ще му повлияе и навън. Дано успее да се съхрани.

# 326
Много ме е яд, че Гого е попаднал в това жалко племе

# 327
  • Другата България
Касим сам ще си тръгне, аз бих го направила.
Ако има достойнство, и уважение към останалите.

Аууу, видяхте ли Женята колко злобно ехидно гледаше сините, направо подигравателно.
Е как да я хареса човек?
Тъкмо щях да пиша за усмивката на Евгения. Мнооого неприятно впечатление ми направи. Все се опитвам да оправдаят поведението й в играта, но... тя май ще се окаже кофти човек.
Освен кофти човек, е и кофти играч.
За моите разбирания.
За пъзела ѝ признавам - справи се най-бързо като че ли, факт. Което си е така, така е.
Но после погледът ѝ към изстрадалите сини, които плачат.....ами всичко се обезмисли.
Все ми е тая колко бързо реди някакви пъзели, като играч поведението ѝ е кофти.

# 328
Мъчно ми е за Касим. Мани дори не е достатъчно висока да вижда какво става. А Касим блокира. Елементарно е да наредиш външния кръг и после всичко само излиза, ама то момчето явно си е сам само…писна ми от навирането на боркинчето. И всъщност червените с човек по- малко имат предимство. Така Касим можеше да не минава.

# 329
  • София
Пет минути преднина... Че то целия пъзел се реди за толкова?!

Гого е с непроницаемо изражение.

Общи условия

Активация на акаунт