💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 281
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 390
Ако Касим е зле на пъзели, причината не е в него, а в хората, които са го пратили в предаването. Не е допустимо да избереш в предаването състезател, който не може нищо, а да оставиш в резервите хора като Филип, Чакалов т.н. На базата на какво е бил избран? Няма физически данни, няма данни за никакъв елемент от игрите. Така продукцията залага капан на цял отбор. В другите отбори няма и не е имало такъв играч. Момчето не е виновно, а онези, които са се изгаврили не само с него, с отбора му, а и с нас, зрителите. То бива глупости, ама чак толкова. Наистина е срамно.
Друга възможност е самият пъзел да е проблемен.
Касим не са го похитили от улицата и вкарали насила, а сам се е явил на кастинг. От предаването са го взели за сеир, сам си е виновен. Няма физическа сила, поне на пъзелите да се беше подготвил. Как така се явяваш на кастинг, като нямаш данни?

И аз се чудя, щом Филип го смениха на въжетата, защо поне Мани не смениха на пъзела.

# 391
Веселина ще влезе при червените утре. Алекса - другата седмица при сините. Така ги виждам аз нещата. Само не знам кой от супергероите ще изгърми.  Касим може би...

# 392
  • London
Много ме е яд, че Гого е попаднал в това жалко племе
Той нито веднъж не се е оплакал от този факт. Мисля си, че пак би си избрал именно това племе....☺️

# 393
Направи ми много добро впечатление синият отбор. Не мрънкаха и хленчиха като червените, когато бяха на реката. Не се нахвърлиха на Касим (въпреки, че напълно заслужаваше). Наваксаха огромно изоставане, раздаваха се на макс, и накрая Касим ги закопа. Да го номинират, да вземат Гайтанов и да станат равностойни на другите. Направо окайвам Гого! Най-добрият в играта в най-слабото племе. И винаги толкова положителен! Как пък веднъж не обвини някой, че се дъни, а той влачи всички на гърба си! Много го харесвам този човек! Blue Heart
Джаферович дали усети промяната в курса? От хвалби към нея рязко минаха към хвалене на олимпийката.

# 394
  • Sofia
Горкият Касим, няма да го съжалявам, нито ще го оправдавам. Не е лошо момче, искрено съжаляваше, че се провали, но е лабилен и не може да работи под напрежение. Липсват му увереност и хладнокръвие, и трябва сериозно да поработи върху това. Ако сините са на елиминация, той ще е първият номиниран, при това заслужено.
П.С. Ако съм да негово място бих си тръгнала сама, но и затова трябват топки.

# 395
  • София
Напълно съм съгласен, че продукцията не знае какво прави и няма ясни правила, а са си все така разграден двор за 4-ти пореден сезон. Даже в 1-ви сезон нямаше такива промени в движение. Тези неща започнаха от 2 сезон, като кулминацията беше сезон 3. И сега като гледам нищо не се е променило.

Неделчо и Туджаров ги критикуваха за това. Влизат, сменят се, бутат, помагат, нищо не се казва предварително. Всичко е някакъв организиран хаос и според ситуацията в конкретния случай.

Неделчо хубаво го каза и за слайд пъзелите, защото явно са видели с Туджаров, че пъзела на Георги нямаше решение, но не смеят да го кажат в ефир, защото се надяват на участие в 'Ол старс'

Та Неделчо в последния надкаст каза, че всичко трябва да се направи пред състезателите (избраните пъзелисти от трите племена) и пред нас зрителите преди започне самата игра. Да се вижда ясно.
1) Трите пъзела за трите отбора ги дават решени
2) После ги разбъркват по един и същи начин (защото реално не са и за някои може да са по-разбъркани квадратчетата)
3) Преди да започнат да се редят отново се дава ясен кадър на трите пъзела в 'анфас' че са напълно еднакви!! От дрон или нормална камера все тази.

И се започва реденето.

# 396
  • София
"Касиме, гледай и сА учи"
Прочетох го с нейния глас. Sob

# 397
Веселина ще влезе при червените утре. Алекса - другата седмица при сините. Така ги виждам аз нещата. Само не знам кой от супергероите ще изгърми.  Касим може би...
И аз така ги виждам нещата.
А Елица ще се събере с Алекса когато останат две племена в играта Simple Smile

# 398
Кой знае колко луди са се явили на кастинга! Ако вместо играчи бяха събрали Касимовци и тук таме "наш" човек, то щеше поне да се получи някакво предаване - хумористично. Касим не е момче, което се е явявало на такива състезания. Има си екип, който трябва да сформира равностойни отбори. Не вярвам на кастингите да е бил толкова феноменален, че да забравят за липсата на всякакви възможности. За мен некадърността на продукцията се състои в отношението към зрителя.

# 399
  • London
Много ме кефи да гледам тийзърите за следващите епизоди, защото ми е ясно, че нищо от това дето показват ще стане.
Искат да ни накарат да мислим, че Алекса ще влезе и няма да е той.
Искат да ни накарат да мислим, че ще Виктория печели, но честно казано ме съмнява (макар да се надявам, защото винаги съм за ъндърдога - в случая отбора на сините).

Също всички обвиняват Касим и е факт, че той е виновен за загубата днес, но той наистина не функционира добре под стрес и виканията на Вели не помогнаха. Също Мани прекалено много разчиташе не него на магия да направи нещо и почти не редеше, докато в другите отбори и двамата редяха.
. Аз пък гледайки останах с друго впечатление....

Че влиза Веселина понеже някой каза, че е в шок....от Алекса не би бил шок, защото е силен играч.

Вики според мен от промото се дава, че губи....сякаш беше спечелил Гошо от червените. Така ги усетих аз нещата ..., Защото като се говореше се гледаше към негова посока.

Тя явно всеки интерпретира различно.

# 400
  • London
Интересно, при резервите играта за влизане има плуване .. а Елина и Веселина са плувкини колкото да не се удавят докато дойде спасител.

Играта на капитаните ... не знам кой има предимство в нея, ако Мани участваше щях да заложа на нея. От тримата капитани в момента не знам кой има най-здрави нерви, височината на Виктория би могла да и помогне в тази игра, но пък не съм сигурен колко спокойна би могла да е. Залагам за Лефтеров може би.

Да но може да има последващ компонент в който мъжете да не се справят. Имам усещане, че утре ще влезе именно тя....🤣или в краен случай Елина.

# 401
Мен ми е жал за Касим, панира се момчето при вряскането на Велислава, псуването на Цецо и заплахите на жената мутра " Хайде решавай, че отиваме реката' загуби ума и дума. Едно е да решаваш пъзели на спокойствие у дома, друго под напрежение.

Лефтеров ми падна е очите със самономинациятс и с предването пред другите на разговора с бившето му гадже. Не беше мъжко. Мирела заслужава нещо по-добре. Малко на мишкуване ми прилича, големи мъже ги е толкоз шубе от номинация.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 23:32 от bonbonka6

# 402
  • София
Дано не влиза Веселина. Един клоун си тръгна, не искам втори такъв. Дано влезе Гайтанов.
А иначе масово хората ще очакват най-очевидното Алекса да влезе при червените и да гледаме голямата сапунка (Витомир си пада по тези неща), но за Тупарев ще е по-яко ако влезе в друго племе, ще е по-голяма драма с Елица и ще има и напрежение в игрите.
Абе да става каквото ще става. Тук чак такива драми нямам, общо взето ми е все тази. Абе не точно. Наистина не искам Алекса при червените, ще се издразня ако точно най-логичното се случи. Обичам повече изненадите, ама не и крайни такива (като с художничката). Но има ли плуване не виждам как ще стане. Освен ако на финала няма някой пъзел. Леле, ужас, хаха. Grinning Гайтанов го няма никакъв на пъзелите, а Алекса пак ще се спече.

# 403
Мен ми е жал за Касим, панира се момчето при вряскането на Велислава, псуването на Цецо и заплахите на жената мутра, загуби ума и дума. Едно е да решаваш пъзели на спокойствие у дома, друго под напрежение.
Псуване? Заплахи? Различни епизоди сме гледали май.. Освен врещенето на Велислава не съм чула друго.
Съвсем човешки го питаха после какво стана? Той искал да се извини. Трябваше веднага да напусне.
Първи, втори път, трети път, това беше грандиозна издънка.

# 404
Но има ли плуване не виждам как ще стане. Освен ако на финала няма някой пъзел. Леле, ужас, хаха. Grinning Гайтанов го няма никакъв на пъзелите, а Алекса пак ще се спече.
Има ли желание винаги има начин. Продукцията ни го е показвала много пъти Simple Smile

Редакция:
Колкото повече се замислям, толкова повече придобивам вътрешно усещане, че точно това ще се случи. Веселина ще е играча, отиващ при Звезделина и Елица. След което двамата мъже от резервите ще намажат ските на Елина на съвета. А Продукцията ще получи една наистина зрелищна елиминация между Гайтанов и Алекса за последното място в играта, освободено от Касим.
Да видим дали ще се окажа прав Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 23:46 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт