Евала, че те реагираха адекватно.

и няма как да се филмирам чак пък толкова, че да седна да обиждам участниците. Може да ми станат по-малко симпатични или повече...и това е. Все си мисля, че всички знаем, как продукцията може да те направи каквото реши-герой, злодей, егоист, "мишка". Както го изиска филма. Дайте да убием артиста, че играе добре или, че сценария е лош
Нека не смесваме нещата, филма си е филм, реалния живот е друго. Ако Жени "играе" в играта злодей, това означава ли автоматично, че е лош човек...не според мен. Но явно и така се възприема в повечето случаи. Все още не мога да забравя и как Красима например беше обиждана миналата година. Еле пък в началото на предаването. 
, за да направи такъв гаф. Колкото и да е афектирана и ядосана. Друг е въпроса, че аз поне не бях прочела нещо кой знае какво, че да провокира такава реакция, като знам какви неща сме чели тук, като знам и какво се изписа в началото, когато същата Елица рИва отново за сърбина.....не си заслужава повече писане по темата, поне от моя страна.
Препоръчани теми