💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 325
  • 2 666
  •   2
Отговори
# 1 185
Била е крайно афектирана, така че в такива ситуации, хората не мислят и казват истината, за да ни прецакат кефа с умисъл (вие ме обиждате и ми се присмивате, е сега и аз ще ви го върна), което е много долно. Аз се опазих и не видях името на победителя, а после спойлери не отварям естествено, но сигурно не малко хора са изгърмели и сега тръпката им няма да е същата, независимо какво твърдят.

Аз бях една от "изгорелите", но всъщност този пост ме накара да осъзная колко малко ми пука за предаването. Независимо дали е истина или не, грам не се жегнах като го видях. То цялото предаване е толкова режисирано, че някак даже и интрига не ми създава. Май гледам само за сеир.
Помня, че миналата година като видех спойлери се дразнех, особено много на спойлера за Фермата и 10те участника, а сега нищо. Видях го, ама още се смеех на Веси с: "Абе хора, тя постоянно ли е така?", както и на това, което отговори Bengun.

# 1 186
Ох, вчера епизодът беше култов на много нива, все едно дали е нещо нагласено. Все пак на народа му дай зрелища и нямам против в тези рамки. Малко да припомним физиономиите на момчетата, когато Елица казва на Веси, че ще бъде номинирана - безценно Bowtie Евала, че те реагираха адекватно.

И безценните ръкопляскания, "И заради вас от сутрин до вечер ще съм наяден до края на предаването" хахахаха
"Утре нали предимството е битката" wtf

# 1 187
Аз честно казано съм в потрес какъв незаслужен хейт отнася Елица. Момичето просто си е хипер емоционално, затова и е доста нерационално понякога с думи и действия. Не заслужава тези грозни епитети.

Плюе се Елица, че не била отборен играч запади някакво емоционално изказване, в същото време хлъзгавото леке Георги, който буквално продаде племето,  едва ли не се адмирира.

Георги за мен е един от най-антипатичните участници и много ме радва как продукцията го подреди за антигерой. Неприятен ми стана още от визитката, в която се изгаври по много махленски начин с легендата Неделчо. След това типично по угоднически се скри под полата на леля Гена покрай скандала с Куков, при това с някаква много смешна надменност. Видиш ли, аз съм много позитивничък и готиничък и не понасям такива селски скандалджии в обкръжението си. За да дойде и вчерашният епизод, когато с мазната усмивчица в стил много съм умен и красив продаде племето за единия сит търбух и чакаше всички да му ръкопляскат, ама и те нали прости на кренвирш - взеха, че му ръкопляскаха, хахаха. Горкичкият обаче и той явно не разбра какъв божествен автогол си вкара. Чакам с нетърпение как ще млящи мръвки на реката, докато съиграчите му си броят джанките Grinning

п.п. Храната е само за конкретния участник и не може да бъде споделяна със съотборниците. Миналия сезон беше уточняван този въпрос.
Георги продаде единично предимство в една битка. Това не е гаранция нито, че ще спечелят битката, нито, че няма да изгонят човек.
Елица смята умишлено да загуби играта за племето и дори да направи така, че най-слабите възможни участници да отидат на елиминации, за да напусне един от тях и да влезе Алекса. Тя директно си каза - вие не сте ми важни, искам един от вас да го няма, за да дойде гаджето ми.
Няма абсолютно никаква база за сравнение между двете.

# 1 188
Вече гледам на игрите като на филм SmileySmile и няма как да се филмирам чак пък толкова, че да седна да обиждам участниците. Може да ми станат по-малко симпатични или повече...и това е. Все си мисля, че всички знаем, как продукцията може да те направи каквото реши-герой, злодей, егоист, "мишка". Както го изиска филма. Дайте да убием артиста, че играе добре или, че сценария е лош Smile  Нека не смесваме нещата, филма си е филм, реалния живот е друго. Ако Жени "играе" в играта злодей, това означава ли автоматично, че е лош човек...не според мен. Но явно и така се възприема в повечето случаи. Все още не мога да забравя и как Красима например беше обиждана миналата година. Еле пък в началото на предаването. 
Стига лирически отклонения

По епизода : Аз пък мога да се хвана на бас, че Елица няма да саботира. Каквото и да говори, мисля че няма да го направи. Продължавам да и стискам палци.  Симпатизирам и, но това не означава, че одобрявам всичко. Прекали на моменти, но според мен и продукцията преекспонира много. Но пък хейта е стабилен
Хубава стратегия на Алекса, но ако всичко беше честно. Ако изгони Гайтанов, реално Елина едва ли може да го бие. Ще видим как е сценария обаче.
Готин ход с вкарването на Веселина. Така бях гласувала.
За Георги-както една съфорумка беше написала, в истинска игра и в дългосрочен план, добър избор. В този филм обаче, не. Интересно, как неговото не беше възприето като егоизъм от племето.
Лефтеров много кофти играч, опс артист. Всъщност Димо чакаше да си махне подпирачката и тогава започна да брои. Паднаха си му кубчетата баш навреме Smile

Ами чак пък такива драми тука в темата - 20 страници се чудим Елица ли е, не е ли. Всъщност, на кого му пука.

# 1 189
  • Sofia
Неделчо е пуснал анимация за  победата  на Георги 😁

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 16:47 от Doli

# 1 190
Елица не е хипер емоционална, а ужасно невъзпитана, нетактична, егоистична и много глупава. Хейтът е заслужен, зрителите дори инстиктивно усещат кой е стока и кой не. Впрочем много хора ѝ симпатизираха в началото, стоят си мненията в предходните теми.  Да ѝ се случи веднъж, да го отдадеш на емоционалност. Но тя нон стоп се изцепва с някоя глупост. Снощи това, което говореше на Веселина, ѝ го каза вече в сравнително спокойно състояние и очевидно го беше премисляла. И въпреки това въобще не си даде сметка колко е неадекватно и грозно. Толкова ѝ е капацитетът.

Сега си давам сметка защо Евгения не ме дразни толкова, колкото тия от червените. Тя поне има малко акъл в главата и всичките ѝ недостатъци, схеми и интриги някак мога да ги преглътна. Докато червените ме отблъскват зверски с празноглавието си. Просто не мога да понасям глупави хора.

П.С.: Неделчо им разказва играта Joy

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 16:51 от That Obscure Object of Desire

# 1 191
  • София
Ния,
от сигурно място, не мога да издам източника/човека. На над 80, да не кажа 90% му вярвам. И да, явно Елица си е емоционално нестабилна, защото прочетох (ама после беше изтрито сравнително бързо) че се е изпокарала с голяма част от останалите участници. Повече не мога да кажа.

# 1 192
  • Другата България
Не съм се връщала назад, много пишете бе хора! Ама последната страница пак снощния трол се коментира....каква Елица, какво потвърждение, кой може да потвърди зад моя ник кой стои - Мара от Долно Нанадолнище, или Мери от Панчарево, или пък Маша от Узбекистан? Имам предвид току що направена регистрация, не профил, който е във форума от години. Може да е всеки, близък до нея, който да каже, че е тя, може да е фен, може да е обикновен трол, който е фен на дълбоката и неугасваща любов, объркал ТВ ШООЛ със спортни наченки с поредния романтично драматичен турски сериал.....всичко може. Ако някой сериозен човек има някакво истинско потвърждение, че това е била Елица, наистина, то вече да е стигнало до Тупарката, вЕрвайте ми, тук се чете, а и се пише от хора от екипа, и това е така от край време. Всичко в социалните мрежи се следи, има си хора за тази работа, както казах в тия договори клаузите за конфиденциалност са повече отколкото тези за някаква злопулука например. Друг е въпроса, че може да е вярно инфото от гледна точка на изпуснато име от нея на някой, който е решил непоискано да ѝ брани честта. Но самата Елица, каквото и да ни показва от малкия екран, трябва да е по-тъпа от Зорка, Генчо, Звезда и Гошо, без Пухи Heart, за да направи такъв гаф. Колкото и да е афектирана и ядосана. Друг е въпроса, че аз поне не бях прочела нещо кой знае какво, че да провокира такава реакция, като знам какви неща сме чели тук, като знам и какво се изписа в началото, когато същата Елица рИва отново за сърбина.....не си заслужава повече писане по темата, поне от моя страна.

Сетих се аз пак за Гошо и това как ги метна в тръстиката съотборниците си.....Joy
Сетих се и за това как му ръкопляскаха, когато обясняваше как е взел “суперпредимството“ за......себе си, а те в хор насреща му ей така . Докато се усетиха всъщност как са изработени с финес.

# 1 193
Ния,
от сигурно място, не мога да издам източника/човека. На над 80, да не кажа 90% му вярвам. И да, явно Елица си е емоционално нестабилна, защото прочетох (ама после беше изтрито сравнително бързо) че се е изпокарала с голяма част от останалите участници. Повече не мога да кажа.
Само двама от каста поздравиха Елица за рождения и ден преди 3 дни.

# 1 194
И Зорница, как долно обсъждаше Веска и и викаше баба. За мен Веска, не е на 42 год. просто не е искала да и знаят годините, но има добро мислене от това, което видях. Зорница, голямо самочувствие го вади, на 20 год., а изглежда, като сдъвкана обувка. Когато стигне годините на Веска сиг. ще е по зле и от нея, но не само визуално, а и умствено. Тогава може да си пусне вчерашната серия и да се засрами.

# 1 195
Правите ли разлика между думи и действия? То и Стоян миналия сезон щеше да саботира битка, докато беше под афект на масата, но на арената си остави сърцето и душата.

Георги фактически (!) продаде племето и не толкова заради предимството, което в повечето случаи е смехотворно, колкото заради ситуацията, в която той се тъпче на корем, докато останалите си броят джанките. Това е немислимо за отборен играч, но за типичния представител на едно поколение, при което егоизмът и сметкаджийството са превърнати в култ, явно си е правило, някакво неразбрано геройство дори...

Аз честно казано съм в потрес какъв незаслужен хейт отнася Елица. Момичето просто си е хипер емоционално, затова и е доста нерационално понякога с думи и действия. Не заслужава тези грозни епитети.

Плюе се Елица, че не била отборен играч запади някакво емоционално изказване, в същото време хлъзгавото леке Георги, който буквално продаде племето,  едва ли не се адмирира.

Георги за мен е един от най-антипатичните участници и много ме радва как продукцията го подреди за антигерой. Неприятен ми стана още от визитката, в която се изгаври по много махленски начин с легендата Неделчо. След това типично по угоднически се скри под полата на леля Гена покрай скандала с Куков, при това с някаква много смешна надменност. Видиш ли, аз съм много позитивничък и готиничък и не понасям такива селски скандалджии в обкръжението си. За да дойде и вчерашният епизод, когато с мазната усмивчица в стил много съм умен и красив продаде племето за единия сит търбух и чакаше всички да му ръкопляскат, ама и те нали прости на кренвирш - взеха, че му ръкопляскаха, хахаха. Горкичкият обаче и той явно не разбра какъв божествен автогол си вкара. Чакам с нетърпение как ще млящи мръвки на реката, докато съиграчите му си броят джанките Grinning

п.п. Храната е само за конкретния участник и не може да бъде споделяна със съотборниците. Миналия сезон беше уточняван този въпрос.
Георги продаде единично предимство в една битка. Това не е гаранция нито, че ще спечелят битката, нито, че няма да изгонят човек.
Елица смята умишлено да загуби играта за племето и дори да направи така, че най-слабите възможни участници да отидат на елиминации, за да напусне един от тях и да влезе Алекса. Тя директно си каза - вие не сте ми важни, искам един от вас да го няма, за да дойде гаджето ми.
Няма абсолютно никаква база за сравнение между двете.

# 1 196
  • Пловдив
Оф, аман с тоя "спойлер". Аз също не обичам да знам какво ще стане, но такава драма, че чак човешка лошотия в най-чист вид... Unamused

# 1 197
  • Другата България
И Зорница, как долно обсъждаше Веска и и викаше баба. За мен Веска, не е на 42 год. просто не е искала да и знаят годините, но има добро мислене от това, което видях. Зорница, голямо самочувствие го вади, на 20 год., а изглежда, като сдъвкана обувка. Когато стигне годините на Веска сиг. ще е по зле и от нея, но не само визуално, а и умствено. Тогава може да си пусне вчерашната серия и да се засрами.
Не баба.
“Бабичка“.
Сдъвкана обувка.....Joy

# 1 198
  • London
Ния,
Само двама от каста поздравиха Елица за рождения и ден преди 3 дни.
То откъде можем да знаем? Някой може да я е поздравил по телефона например.... Лично, не всеки държи всеки да знае кога е пръднал.

Иначе лесно може да се разреши дилемата. Просто някой да пише в Инстаграм на Елица и да й обясни случката. Ако е тя не виждам защо ще отрича, ако се е представила за самата нея. Ако ли не  поне да не се мисли този пост оттук насетне....може някой 12 годишен да си е направил гаргара.

# 1 199
Сори, че така влетявам в темата, но да кажа относно Веси.
Те и Куков го бяха писали на 22 мисля, а той си каза няколко пъти е на 32.
Та и при нея може да е нещо такова, писали са я 42, а тя да е на 52 да речем хах

Общи условия

Активация на акаунт