💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 479
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Сам си го пише - ЦСКА.

# 1 231
Зорница изглежда набор на 40 годишни, като стане толкова на нищо няма да мяза.
Подкрепям Жорката да избере нещо смислено, вместо никакво мижаво представа, сали има и минута в повечето случаи. Просто комично стана как представи предимството си

# 1 232
Бе само аз ли го чух така или нещо съм недоразбрала, Георги като разсъждаваше на глас каза:
- Има две опции - едната е да постъпя правилно, а другата да се изложа.

След което избра да се изложи, а Димо коментира че родителите му сега ще са много доволни.

# 1 233
  • London
Претендентите на Куков:
Фифо, Гого, Валери и Алекса

Алекса е фен на Фифо и за него той е топ претендент за крайната победа
Алекса е свалил 7 кг. (79->72)

На Цецо фаворити са: Гого и Фифо
Още от Цветан:
фен е на ЦСКА
обича да катери планини
ако трябва да избира къде да отиде ако не беше от Супергероите, то избира Безстрашните пред Непобедимите
Любим филм: Преследване на щастието с Уил Смит (браво, тук ме изненада приятно)

И защо така не е посочил Вики като един от фаворитите му? Тук ме изненада.....

# 1 234
Ето как човек може да се заблуди по външния вид. Взимам си назад думите за Веселина, оказа се, че тази жена има акъл, колкото всички в нейното племе взети сумарно.
Предлагам със закон да се забрани на наши изявени спортисти, особено олимпийци, да влизат в реалитита. Нека да мислим за тях, като за хора прославили България, а не да се излагат като кифладжии.

# 1 235
  • London
Влизат, защото меко казано преживяват ....грешка на държавата общо взето.

Мен друго ме шокира клипа дето направих с Джаферович как пърди на пръта се гледа много ....над 2.500 гледания за няколко дни, в това време за Балканското първенство по гимнастика едва 70 Тина човека са отворили да погледнат. Влече си ни простотийката....🤷🤭

# 1 236
  • София
Как ли се чувства сега Алекса като гледа многострадалната Елица? И после тъпото ѝ изказване към Веска? Ако още не я е зарязал, де?

# 1 237
Някой има ли списък с инстаграмите на участниците?
Погледнах в първия пост, но не ги видях.

# 1 238
Че защо да не влизат олимпийци или шампиони. Просто не трябва да смесваме играта с реала. Всеки сам си преценява как и къде ще се забавлява или излага. На мен не ми пречи да се радвам за някой, който представя България и печели медали и да го уважавам, колкото и да не е ми е харесАл в някое шОО. Едното няма връзка с другото.

# 1 239
Еличке, ти си ли, бре? 😂

Специално се регна да се защитиш, м? 😀

Да, аз съм. Ей сега ще ви издам победителя да ви е гадно Simple Smile))

Шегата настрана. Елица и на мен ми стана антипатична в епизода с Куков, в която се беше разплула на г*з, мляскаше грозно джанки и се държеше нагло. Тъй че въобще не съм тръгнал да я харесвам и да й адвокатствам. Това, което ме подразни, е, че при толкова кухи лейки в червеното племе се нападат основно Куков и Елица. Защо? Защото са свръх емоционални и не си крият истинските чувства зад лицемерните маски на "такта" и "благовъзпитанието", както явно е възприето в криворазбраната "цивилизация".

# 1 240
  • Другата България
Ето как човек може да се заблуди по външния вид. Взимам си назад думите за Веселина, оказа се, че тази жена има акъл, колкото всички в нейното племе взети сумарно.
Предлагам със закон да се забрани на наши изявени спортисти, особено олимпийци, да влизат в реалитита. Нека да мислим за тях, като за хора прославили България, а не да се излагат като кифладжии.
Тя МериТУ като говореше, мислехте, че се шегувам. То си личеше - ексцентрична, различна, дори външно антипатична заради това, което си е причинила, но в никакъв случай глупава. Аз по принцип по външния вид рядко си правя изводи за втория етаж на човек, особено за красивите жени - нали /уж/ е прието, че красавиците са прости. Ами не, не са. Говоря за жени, различни от плей, мей и всякакви други гърли, силиконки и т.нар. “звезди“, които в 90% сами са си причинили това, на което приличат. Същото и за не особено привлекателните външно хора. Защо да ги мислим за тъпи? Да не говорим за формата, в който се е записала да участва - шапка ѝ свалям само заради това, че напълно реално го е преценила - това отдавна е ШООЛ, доказано във времето и проверено през годините. На мен са ми по-забавни тези, които се вживяват и вярват, че влизайки в ИВ, ще са оценени по спортни и други сходни на тях качества, а пък за такива на “волята“ съвсем. Всъщност да, тренировка и изпитание за волята си е да изтърпиш предлаганото от Тупарев, така си е.
За втората част от поста ти съм напълно . Но пък тя е в пряка връзка с първата, така че не мисля, че това ще стане възможно.

# 1 241
  • Вестерос
Влизат, защото меко казано преживяват ....грешка на държавата общо взето.

Мен друго ме шокира клипа дето направих с Джаферович как пърди на пръта се гледа много ....над 2.500 гледания за няколко дни, в това време за Балканското първенство по гимнастика едва 70 Тина човека са отворили да погледнат. Влече си ни простотийката....🤷🤭
Пърди ли?

# 1 242
Първо искам да поздравя продукцията с добрият сценарий и изпълнение. На моменти ме карат да забравя че почти всичко е нагласено или, че само побутват събитията да вървят в желаната от тях насока. Но гледам всяка серия и ми е интересно , дори се пенявя и възмущавам - което говори , че добре си вършат работата .
Генчо добре манипулира Куков да си изкара сам керливите ризи, сега манипулира нас , с това колко е загрижен за Веска. Разбира се , че не му пука. Както непрекъснато се стремеше пред стопанина да покаже колко е лош Куков, сега същото прави с Елица (потенциална зплаха за него в комбинация с Алекса). Голяма хрътка е , веднага надушва  болното гну в стадото и се хвърля да го разкъса .Но евалла , че съзира правилното поведение , което да му донесе дивиденти  Не ми пука за Куков който беше жлъчен и избухлив, нито за Елица която е глупавичка (а тъкмо бях тръгнала да я харесвам). Жал ми е , че Елица ще повлече и Мира - която за съжаление няма с кой в това племе да се съюзи.
Зорница - как е възможно когато изглеждаш така ...да коментираш вида на другите .
Жорето сам си купи мишена, за нас ще е интересно , колко време "приятелите" му ще устискат с благородството (една порция в стопанството повече за тях плюс силен и адекватен съотборник)-а) при първото издънване в игра , Б) при първи позиви на глад

# 1 243
Ако Гого спечели това ще е първият истински заслужил за четирите сезона. То бива мускули, сила, бързина ама той вече прекалява 🤣 😍

Зори природата я е наказала и тя наказва другите за това 🤣
Генчо не ми беше много симпатичен до снощи, но браво за отношението му към Веси. За пореден път се убеждавам, че за един мъж се съди по това каква жена има до себе си. Приятелката му е истинска красавица. За Алекса като мъж също съдя по половинката му-потрес 🤣.

Георги миличкият е толкова инфантилен и гладен, яде кренвиршите с опаковката вие чакате да мисли за племето 🤣

# 1 244
  • SF
Елица под влияние на емоциите постъпи необмислено, като сподели на другите, че ще играе с Алекса, ще номинират един и същи човек и т.н. Не че на тях не им е било ясно, но вместо да отрича и да ги успокоява, че любовта си е любов, а играта - игра, тя се оплете и ги предупреди, че ще играят като двойка.
Съотборниците им ще се амбицират да ги разделят, преди да са се събрали.

Вчера гледах стъписаните реакции на Пух и Генчо, когато я чуха как предупреждата Веселина за седемте номинационни гласа и за първи път одобрих поведението им.
Генчо й прави кафе за добре дошла, Елица я праща да си избира партньор за елиминацията.
Вероятно към днешна дата Елица не би постъпила толкова първично, но там... емоции, емоции, емоции и ето как се правят грешни ходове.
Колкото и да си силен спортист, Игри на волята изпитва нервите, емоциите, възпитанието, уменията да се владеем, търпението... Някъде сред последните са мускулите и физическата подготовка.
Ето как Веселина е все още в играта, за разлика от Иван и Илина.

Общи условия

Активация на акаунт