💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 249
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз не можах да гледам всичко, пишех домашни. Simple Smile Вярно ли Алекса си избра Елина за съперник?

# 1 516
Повечето от зрителите (да не кажа всички) искат да гледат обективно шоу,което не е наглесено и няма побутване от страна на продуцентите и предварителен сценарий.

Дали биха интересни тогава игрите,интерекциите между участниците и цялостната атмосфера? Само можем да гадаем.

В този ред на мисли вие как смятате,че може да се направи предаване като това,на което зрителите да вярват,че не е нагласено и наистина най-добрият/достоен/хитър/комбинативен/физически или социално подготвен печели накрая ?

Наистина ми е интересно да чуя различни гледни точки.

Така и така ИВ има доста откраднати елементи от Сървайвър. Като за начало, отборите да се сформират на терен, а не да идват предварително групирани от продукцията, като в Сървайвър.

# 1 517
Купонът тази вечер беше на макс!
Касим не плува, той разплува. Пух се носи като шамандура. Пак Касим - метна се като че ли ток го тръшна,  същински Супер Марио!
Велислава едва не се удави, зор излази на понтона. Ралица - и тя едва довлачи. Зорница вижда света в 2D, после Мира виновна.
Жоро стоя, погледа, пък реши че не ще да е сит , но Пух да го води все на реката, та обърна палачинката. Извади топки и на Генчо му приседна.  Отидоха му петте хода в канала, гърдите му подстачат в такт от възмущение. Като как посмя това пале да надига глава?! Голям плюс от мен за Жоро, харесвам хора с гръбнак.
Шушумигите мълчат, бичметата- трещят, купон!
И най-накрая да харесам жена! Фен съм на Веси! На иронията и, на логичните връзки, които прави, на точната преценка. Хич ми не е как изглежда /не мога да повярвам, че го казвам, ама на!/.
Страх тресе кочинката на червените, време е кралят да бъде детрониран.
Алекса забравих,  как много ми напомня на Зоран от Сървайвър. Хитър поглед, тънки сметки и широка усмивка. Няма лошо, игра е, нека не забравяме, но не съм му фен.

# 1 518
  • Варна
Аз не можах да гледам всичко, пишех домашни. Simple Smile Вярно ли Алекса си избра Елина за съперник?

Вярно. Човекът все пак се състезава за голямата награда. Не му се рискува. Nerd

# 1 519
  • London
Е то от промото става ясно кой ще ходи на съвет утре....🤣

А за днес каква минавка с падналия Касим. Какви монтажи си правят тия измамници.....

# 1 520
Купонът тази вечер беше на макс!
....
Жоро стоя, погледа, пък реши че не ще да е сит , но Пух да го води все на реката, та обърна палачинката. Извади топки и на Генчо му приседна.  Отидоха му петте хода в канала, гърдите му подстачат в такт от възмущение. Като как посмя това пале да надига глава?! Голям плюс от мен за Жоро, харесвам хора с гръбнак.
Шушумигите мълчат, бичметата- трещят, купон!
....
Да си призная и моите съображения да дам един глас за постъпката на Георги са подобни. Абе изкефи ме как се опълчи на Генчо и как на Генчо му приседна. Човещинка сега! Laughing
Чудесно мнение! Поздравления!

# 1 521
  • София
Пуснах нова анкета

Гарганела,
Да, според мен по-скоро умишлено или чисто тактически ги събориха, като видяха какви са последствията. От Илиян може да се очаква такъв ход, а и не виждам нищо лошо.
Още в сезон 1, Юлиян пробваше различни хитринки, като видя, че с този неориентиран екип всичко може да се пробва и да минава, а и бяха много находчиви ходове. Разбира се повечето по правилата, държа да отбележа.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 23:50 от Diavolo

# 1 522
И аз смятам, че Мирослава целенасочено не нареди пъзела. Елементарен е.

След толкова създадени ситуации покрай Алекса за мен ще бъде потрес ако той не влезе като пълноправен член на племе. Въпросът сега е дали ще го заредят с още грошове след като елиминира Елина . Това си мисля, колко подкрепен и подплатен ще бъде в сравнение с другите участници, и какво преимущество ще му даде това в играта. Ще може да си купи имунитет, гласове,облаги. Все плюсове. Simple Smile
Все плюсове, "имунитет, гласове, облаги", които съвсем чисто и законно си ги изкара. Никой не му ги е подарил незаслужено. Чакалов не прие офертата и не поиска да се пазари, не посмя.
Генчо страхливецът що не му дадоха нещо на капитанска битка хаха толкова се изложи. Аспарух големият силен и също толкова страхлив "мъж" днес в морето с жилетка жднб... На какъв точно дуел от ИВ тия двамата ще спечелят...

# 1 523
_Hope_ мнение един път.

За мен Мира просто не може да работи под напрежение. Видя се и на първия пъзел. Едва ли е саботирала.

# 1 524
  • София
Ла Катрала не съм гледал промото, но да ти кажа, че този сезон яко объркват и подвеждат. Виждам по резултатите от анкетите, познаваемостта никога не е била толкова ниска.
А и много хора си пишат тук, че не са познали.
Аз също никога досега в риалити формат (който и да е той) не съм имал толкова грешни отговори (не са много ама не са и малко), но това да ти кажа честно ми харесва, защото обичам да бъда изненадван.

# 1 525
  • London
Утре ще се борят и наистина не виждам как сините ще спечелят. Но и като цяло имат спешна нужда от изчезването на Касим и Велислава примерно иначе все ще са последни и тръпка няма никаква. Но това е следвало да е известно за продуцентите вкарвайки Велислава и Касим и то в един отбор. Досега не схващам логиката да накажат така няколкото атлети вътре.....

# 1 526
Предният сезон не бях в темата, за да следя колко се познава, но и тогава помня, че на промотата супер много лъжеха. Почти винаги, както и този сезон, или нещо беше супер преувеличено, или ставаше точно обратното на това, което изглежда, че ще стане.

# 1 527
Правилно ли видях в анонса за утре... Касим да прилага успешна хватка от класическата борба на Лефтеров Misc Alien

# 1 528
  • София
Според мен Генчо не е страхливец. Ако беше такъв щеше да се покрие (виждали сме го в предните сезони) на съвета, а той и с двата си гласа номинира Куков и така му даде силата да си избере противник, а при Куков беше ясен избора.
Сега също и вчера и днес каза, че иска да ходи той на Арената, а не слаб играч.
Планът уж беше да отиде той или Георги като силен капитан от мъжете и Елица от жените. Поне така уж се бяха разбрали вчера. Това стана след като ''гениалната'' Елица каза директно на Веска да си избира противник... Леле, каква безпардонна наглост, хора. Нямам думи.
Та да се върна на мисълта си. И изведнъж Георги сега се извъртя. Явно го достраша. И Генчо го усети и пак каза пред всички, че иска да е единия номиниран.
Та как след всичко това може да бъде наречен страхливец не знам. Иначе го е страх да влезе Алекса с 200 гроша и с Елица в племето + жени, поддаващи се на манипулация. Кой не би изпитал страх?
Я се поставете на мястото на Генчо. Който вече знае, че Алекса е и хитрец избрал грошове и имунитет изпращайки троянец в отбора с цел да ги отслаби и да падат.

# 1 529
Мани спокойно може да се мери с жените от жълтите, изключая Жени. Все пак е културистка. Вели също се занимава с фитнес. Фейгин е по-нежна, но пък ако са умни, да я пуснат срещу танцьорката. И Вики срещу Жени. Мисля, че може да ни изненадат сините жени. Зависи от правилата и играта де.

Не е страхлив Генчо. Просто ходовете му отидоха малко на кино. Ама пък той дали си е мислил, че въобще има право на собствени стратегии с таз продукция Grinning

Общи условия

Активация на акаунт