💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 270
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
И какво като Алекса си удължи престоя в Игрите с една седмица? То пък големият престой, търка по цял ден едни скали. Нали уж е влязъл да участва в игрите? Какво печели от това "удължаване" на престоя си? Щели да изгонят Веска, пращал я за бушон. Е и? Другата седмица пак ще е в същата ситуация. Само дето ще е висял ненужно по едни скали вместо да играе

# 1 591
Е то от промото става ясно кой ще ходи на съвет утре....🤣

А за днес каква минавка с падналия Касим. Какви монтажи си правят тия измамници.....
Жив го ожалих аз 😂.
Ах Мирослава как се направи на умряла лисица и саботира! Тъкмо харесам някой и той/тя се о*ка.
Алекса и ти малко мишленце,големите победители не се страхуват от битки! И за това никога няма да бъдеш шампион!
Само леля Веси и стрина Гена!
Изобщо не ми дреме кой кво и що вече,минавам на етап ШОО както миналата година за Ергенинот.
Да има сеир и те това е!

# 1 592
Mирослава има ли профил в instagram, че не го намирам ?

# 1 593
Мда, Мирослава и тя се осра. Жалко. Въобще падат един по един. Жалко за Гайтанов, имаше потенциал. Днес беше по тв, явно отпада окончателно

# 1 594
  • София
И какво като Алекса си удължи престоя в Игрите с една седмица? То пък големият престой, търка по цял ден едни скали. Нали уж е влязъл да участва в игрите? Какво печели от това "удължаване" на престоя си? Щели да изгонят Веска, пращал я за бушон. Е и? Другата седмица пак ще е в същата ситуация. Само дето ще е висял ненужно по едни скали вместо да играе

Освен, че влиза по-късно и една седмица по-късно може да е номиниран има и 100 гроша (другите 100 са за Еличка). Много ми е чудно как Елица сега гледа представянето си и нескончаемия рев за Алексчо. Освен, ако не е роля, ама не е чак толкова добра актриса да реве така истински.

# 1 595
  • Стара Загора
Не виждам нищо ненормално в това Елица да иска гаджето й да влезе в нейното племе. ........
С това и всичко останало съм съгласна, ноооо нищо не може да оправдае поведението й и в началото и сега  - то не бяха "ред сълзи, ред сополи"да ,  истеричен плач, хълцания, чак въздух не може да си поеме, другите я успокояват ... ЧУДО . Ако беше реагирала като зрял и интелигентен човек, да си страда смирено, да не занимава околните с измислените си проблеми , може заради шоуто да си споделя терзанията в синхроните ..... е тогава бихме били съпричастни с нея, щяхме да й съчувстваме, защото наистина е НОРМАЛНО и естествено желанието й Алекса да влезе при нея.
  Така че, съдейки по себе си,  "тежката драма", която Елица ни поднесе, натовари всички с негативно отношение към нея.

# 1 596
  • London
Мен друго ме дразни ...., Че довечера пак ще гледаме битка с предизвестен край. Навярно, ако бяха подбрали каста за синьото племе равностойно що годе щеше да е интересно, а то .... За какво ми е да гледам битка с борба, ако в нея са Касим и Велислава и мекия Илиянчо? Тръпка, интрига? Що ли ....простотия.

# 1 597
  • София
Не виждам нищо ненормално в това Елица да иска гаджето й да влезе в нейното племе. ........
С това и всичко останало съм съгласна, ноооо нищо не може да оправдае поведението й и в началото и сега  - то не бяха "ред сълзи, ред сополи"да ,  истеричен плач, хълцания, чак въздух не може да си поеме, другите я успокояват ... ЧУДО . Ако беше реагирала като зрял и интелигентен човек, да си страда смирено, да не занимава околните с измислените си проблеми , може заради шоуто да си споделя терзанията в синхроните ..... е тогава бихме били съпричастни с нея, щяхме да й съчувстваме, защото наистина е НОРМАЛНО и естествено желанието й Алекса да влезе при нея.
  Така че, съдейки по себе си,  "тежката драма", която Елица ни поднесе, натовари всички с негативно отношение към нея.

Точно. Започвам да си мисля, че реве по сценарий. Ама пък толкова истински...

# 1 598
Бицепса на Гого ме разсейва, моля ви 🤣 (имам чувството, че ми говори 🤣)
Все пак сме тук работа да вършим 🤣
Гого верно ли живее монашески живот в Саудитска Арабия? Грехота е това. Грехота.

# 1 599
  • София

Освен, че влиза по-късно и една седмица по-късно може да е номиниран има и 100 гроша (другите 100 са за Еличка). Много ми е чудно как Елица сега гледа представянето си и нескончаемия рев за Алексчо. Освен, ако не е роля, ама не е чак толкова добра актриса да реве така истински.

Това е ясно, че ще е номиниран една седмица по-късно, но какво ще му донесе това на практика? Дали тази или следващата седмица пак ще е номиниран. Само ще е търкал скалите, нали уж е влязъл да играе?

# 1 600
  • София
Една седмица, в която да си купи имунитет, а другите да номинират, е страшно много. Един съвет може да обърне цялата игра в племето, коалиции, той да има време да прецени къде му е изгодно да се присламчи. Някой да е трагичен на игра и да бави племето и да го нарочат. Грошовете са много полезни, ако идваш нов в някое племе.

В случая не му трябваха, защото се падаше при червените, а Елица имаше кои да сформира, но той нямаше как да знае какво се случва.

# 1 601
  • Другата България
Хоуп,
Седнах да кълва за разликата между двойките Елица/Алекса и Гената/Пухчо, но по-нагоре Ауткаста го е написал кратко, точно и ясно. Нямам какво да добавя.

# 1 602
Бицепса на Гого ме разсейва, моля ви 🤣 (имам чувството, че ми говори 🤣)
Все пак сме тук работа да вършим 🤣
Гого верно ли живее монашески живот в Саудитска Арабия? Грехота е това. Грехота.
То в Саудитска Арабия не е най-приветливото място да се сваляш с жени 🤣 Не се знае от кой храст ще изкочи някое гадже джихадист🤣

# 1 603
Хоуп,
Седнах да кълва за разликата между двойките Елица/Алекса и Гената/Пухчо, но по-нагоре Ауткаста го е написал кратко, точно и ясно. Нямам какво да добавя.
Прави са всички, които не искат двойката да са заедно. От стратегическа гледна точка за останалите си е самоубийство, ако се съберат влюбените, само дето докато червените нищят този казус, сякаш не забелязват, че Генчо и Пух са си двойка и то сериозна. Ако някой живее с мисълта, че е в коалиция с тях, сериозно се е объркал. Те са ядрото, другите са им пешки. Жоро като че ли се усети, ще видим.

# 1 604
  • софия
Гогата и във визитката си каза: Жена по половин година не срещал, но за сметка на това имало много камили, хахаха. Това момче ми пълни душата. Толкова е над нещата, играе си, пердаши си. Имам чувство, че е скътал зад някой храст на реката една торба ганджа и "и бре, животе" Фаворит ми е.

Общи условия

Активация на акаунт