💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 057
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Дубай
По какво имат медали Ралица или приятеля й? Като цяло съм изпуснала тя с какво се занимава..... Сигурно е с някакви бойни спортове или крос фит, доста силничка ми се видя вчера.
бодибилдинг май беше ...Пишеше ,че цялото и семейство са спортисти

# 2 026
Не знам за вас, но аз се събудих с крясъците на Велислава в ушите: "Рови, рови, рови, рови, рови, рови, рови, рови, рови..."
Как някой не я врасна с нещо ....

Пак добре, че не е било "гладнааа си, яж хора!!!" Grinning

# 2 027
Гого няма кой да го бие на терен. Не е масивен, но всяка нишка в себе си я е превърнал в мускул и много бързо му работи главата, като тактика, какво да приложи. Той също ще се запомни с Юлиян Златев с играта си. Снощи изпратиха Касим, като казаха, че ще се запомни пред световното. Една Велислава на игровата част ще е по-добра от Касим, а на пъзел нея не сме я гледали. От битката вчера Фейгин ми хареса, как се раздаде, жалко че не взе точка. За Виктория няма да коментирам, много лае и на битките е гола вода, поне да не се впряга толкова, че е фактор, а Цецо ми е като някаква топола. Муден, бавен, като го гледаш си казваш всичко ще стане ама кога. Илиян също ме изненада, не очаквах да вземе точка, виждаше ми се някакъв мършав, а се оказа здрав в краката.

# 2 028
  • Стара Загора
Ако Гого не печели продукцията да се самосезира и да презаснемат епизодите. Този път може на Панчарево, например, поне вода да има.

# 2 029
Гого няма кой да го бие на терен.
Всъщност Валери го би вече на терен при играта с топчето и доминото.

# 2 030
Фейгин в началото ми беше доста безразлична, но сега вече ми е сред фаворитите от жените, може да не е силна, но е много борбена и много издръжлива. Евала. А Виктория изобщо не знам по какви критерии се самоопределя като едва ли не най-силна в племето. Не се излага като Касим, да, ама къде по-точно е блеснала досега? Представя се не зле, но доволно посредствено.

# 2 031
Гого няма кой да го бие на терен.
Всъщност Валери го би вече на терен при играта с топчето и доминото.

При това на косъм го би. Гого сам си каза накрая, че тактиката му в един момент е закуцукала. Иначе беше по-бърз от Валери.

# 2 032
Не виждам причина и дори възможност Жени да замени Ралица като водеща, но доста от хората, пишещи статии в медии като fakti.bg, четат форума, както и коментарите във Facebook, напълно възможно е на база на коментарите и предположенията, споделени тук, да се появи статия с тази новина. В днешно време новините ги създаваме ние. Bowtie

Ралица е невероятно красива жена,но е тооооолкова зле като водеща,бих казала и като актриса (гледала съм я в онзи лекарски сериал само,така че след това може и да е имала по-добри прояви).

Има нещо,което ме дразни в нея - като се започне от гласа й,маниерът на изказване,безумните реплики (които,иначе,трябва да са много остроумни) и усещането ми за доза надменост в цялато й излъчване.

За пореден път се убеждавам,че красив не е равно на харизматичен, да,май точно това й липсва - харизма,да не кажа и женственост.

На снимки изглежда толкова ефирна,нежна,а като си отвори устатата и ушите ми запищяват.

По мое мнение Алекс Сърчаджиева си остава най-добрата водеща!

# 2 033
  • София
Ще трябва да си сменим религията с такава, която позволява многоженство, всички го искаме! 😄😄
Чакалче, ако ни прочетеш и се появиш, покани и Гого в тоя форум. 😄😄😄😄😄
А някои казват, че ние момичетата харесваме най-вече лоши момчета. Да имат да вземат... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 2 034
Ще трябва да си сменим религията с такава, която позволява многоженство, всички го искаме! 😄😄
Чакалче, ако ни прочетеш и се появиш, покани и Гого в тоя форум. 😄😄😄😄😄
А някои казват, че ние момичетата харесваме най-вече лоши момчета. Да имат да вземат... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
А вие от къде сте сигурни, че той е света вода ненапита? 🤣 Тихите води са най-дълбоки. Да не говорим колко му е дяволит погледа 🤣

# 2 035
От вчера най-неприятно впечатление ми остави Цецо. Като видя, че трябва да полага усилия, спря да бърза да настигне съперника. Нарочно се бавеше според мен, не е че не са му достигнали сили. По-скоро ме е срам да гледам голям уж мускулест мъж да се "лигави" по този начин, отколкото комара Касим. Велислава на погледи го докарва "страшна", ще рече човек, че ей сега ще избухне, а то накрая ...нищо.
Накрая да заключа, че ако беше битка между червени и сини щеше да стане интересно, но тук...по едно време стана мъка и сеир. Единствената причина да сложат тази битка сега и между тези отбори си е да вкарат Алексата при сините. Аз бих го за"карала" у дома в Сърбия, заедно с женичката му и Джаферович, но за жалост никой не ме пита.
И колкото повече бие Джаферович, толкова по неприятна (меко казано ми става). Като я гледах вчера как се бори с тези несъразмерни на нея жени, направо ми се прииска да изключа ТВ.

# 2 036
  • София
Гого освен с физика, може да се похвали и с ум.
На лайфа на Лефтеров вчеря обясни как е видял, че няма достатъчно маса да се противопостави на Чакалов, но е решил да го "обезоръжи" като му измести центъра на тежеста, и по този начин не му позволи да го занесе като торба до ринга.
Мисля, че останалите в разговора не разбраха съвсем за какво им говори.

Колкото до личния му живот - за мен няма значение какъв е. Живее обаче на много интересно място, което се надявам скоро да посетя.

От лайфа останах с впечатление, че Касим си тръгва, без никой да го е казал или намекнал. Изобщо суперлативи обикновено говорят за човек, който скоро няма да им се пречка в битките.
Всички двубои не са излъчени в достатъчно подробности снощи, някои са били доста дълги, а този между Лефтеров и Касим е имал и още забавни моменти, които не са излъчени.

# 2 037
Гого е пич,моя фаворит тоя сезон и не знам от къде тия приказки,че е гей
Аз също не разбрах. Заради това, което каза на визитката за работата си с мъже, и че жени може с месеци да не види, но пък има камили…? Точно мъжете, които така се базикат са си най-хетеро. Това ли трябва да е доказателството? Joy или гласа? Защото и моя мъж му чу гласа и каза същото, а той самия е с почти същия глас, а със сигурност не е гей Joy ако само това са причините, да се спряга таква информация, е смешно
Нормално е да не работи с жени и да не ги вижда с месеци, щом работи в Саудитска арабия. Шариатът не позволява на жените да общуват с чужди мъже и няма как във фитнеса да се среща с жени и клиентите му, които тренира са само мъже. Дори извън залата контактите му с жени ще са малко, само с някои чужденки, които работят там, а не с местните. Човекът е отишъл на гурбет, да печели пари, това не го прави гей.
Много ме кефи, наистина е най-силен и подготвен от всички. Дано да остане до края То за победа надали, че няма как да е друг освен цанената за такъв. Все пак жената си е оставила децата заради обещанието на продуцентите. Няма как да я подведат. Imp

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 14:54 от sineva 1

# 2 038
Ау, да, последният коментар ми напомни да отбележа, че на няколко пъти ни се натърти, че Женя си е оставила децата (най-малкото от които е на 7), сякаш само тя е майка на този свят. Велислава е с две малки породени дечица и не дадоха да измрънка един път. Или не го е правила, или Женя ни се подготвя като победител - видите ли, освен, че е машина на арената, е и майка, която е направила жертвата да си остави децата... на 7 и 10 години за няма и 60 дни и здравия им и прав баща да ги гледа.

# 2 039
  • софия
От лайфа снощи останах с много хубави впечатления. Забавляват се на макс всички, вижда се, че са изградили приятелства. Смеят се над всички номера, които са си спогодили там. Гого, завалията така сладко дъвчеше една пица. Лефтеров и Чакалчето бяха заедно. Георги и Валери и те. Доста белези са им останали от снощната битка. Цецо беше много сладък, като обясняваше, че на терен яко го е блъскал адреналина и после добави и след 3 секунди пълен дроб. Абе, забавно беше.

Общи условия

Активация на акаунт