💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 885
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Не знам - кой как е възприемал Юлиан, но аз лично го одобрявах през цялото време. Моето мнение е такова, пък дали е уместно или - не, не е работа на друг пишещ. Уважавам мнението на участниците във форума и не си позволявам да ги квалифицирам. Но това вече е въпрос на лично разбиране и още нещо...
Извинявай, не съм искала да те обидя с думите си, че намирам сравнението на образите на двамата за неуместно, това не е лична квалификация, ако си го възприела така, отново ти поднасям извинения. Останалите неща, които изброих не бих ги категоризирала като мое мнение, те наистина се случиха - коментарите на Ваня, смяната на позицията му относно Юлиян, както и тази на масата списващи, макар и тези теми да са далечни, такива бяха настроенията за 1/3 от предаването, нещо, което не се е случило с Гого за същия този период.

Bengun, за да не стават недоразумения ще уточня, че петицията не беше пусната от Smileys, нямам спомени за името на потребителя, но щеше да ми направи впечатление, ако беше тя или друг ветеран. Тя беше подала жалба към СЕМ за излъчената сцена между Ана Мария и Веселин, ти също беше споменал нещо, свързано с това, или греша?

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 20:33 от La Vikinga

# 2 101
жалба към СЕМ за излъчената сцена между Ана Мария и Веселин, ти също беше споменал нещо, свързано с това, или греша?
Не грешиш, аз също подкрепих тази жалба.

# 2 102
  • Другата България
Истинска снежна принцеса! Purple Heart
Аз следих зимната олимпиада и специално ФП, на което съм фен по дефолт, но сега и заради Сашка.
Коментара на пързалянето беше на Ина Лутай, която е и треньор на Фейгин. Още помня как разказваше за нея, с каква любов и как я описваше като много скромна, тиха, трудолюбива, упорита, и целеустремена. Но още тогава ми направи впечатление, че някак няма хъс и живец в нея, едно такова флегматично дори ако щеш на моменти пързаляне, точно както и отначало се представи във формата. Това не ми допадна, че беше с едно никакво присъствие, а за мен тя например беше по-известна от Елица на прима виста. Борбата никога не съм я харесвала и следила, Елица я “знаех“ от обща култура, но нищо за нея.
С течение на предаването обаче, седмица след седмица, си промених мнението за Александра. Надявам се това да го покаже и на терена, тоест - на леда, тази борбеност и хъс.

# 2 103
Не знам - кой как е възприемал Юлиан, но аз лично го одобрявах през цялото време. Моето мнение е такова, пък дали е уместно или - не, не е работа на друг пишещ. Уважавам мнението на участниците във форума и не си позволявам да ги квалифицирам. Но това вече е въпрос на лично разбиране и още нещо...
Извинявай, не съм искала да те обидя с думите си, че намирам сравнението на образиите на двамата за неуместно, това не е лична квалификация, ако си го възприела така, отново ти поднасям извинения. Останалите неща, които изброих не бих ги категоризирала като мое мнение, те наистина се случиха - коментарите на Ваня, смяната на позицията му относно Юлиян, както и тази на масата списващи, макар и тези теми да са далечни, такива бяха настроенията за 1/3 от предаването, нещо, което не се е случило с Гого за същия този период.

Bengun, за да не стават недоразумения ще уточня, че петицията не беше пусната от Smileys, нямам спомени за името на потребителя, но щеше да ми направи впечатление, ако беше тя или друг ветеран. Тя беше подала жалба към СЕМ за излъчената сцена между Ана Мария и Веселин, ти също беше споменал нещо, свързано с това, или греша?
Аз се извинявам! Много се забавляваме и наистина ми са интересни всички коментари, харесва ми да чета тук, повече от самото предаване! И честно, съвсем съм забравила за петициите и другите неща.

# 2 104
Гого го мисля от снощи😁.
Много ми е интересен и съм впечатлена от представянето му, фигурата му, характера и въобще и мен ме омая.
Та се наврях днеска в истраграма му и ми падна ченето.
Това момче наистина има извънземна подготовка. Какви неща можеше да прави, не е истина. Изключително жилав, гъвкав и издръжлив е. Видно е, че е доста хитър. Винаги преценя как може да срази противника. Той ми е фаворит за победител, но се съмнявам, че ще е той. Има някакво благородство в него, сякаш е от друга епоха. Късметлийка ще е жената, с която ще се обвърже.
Сигурна съм, че не е гей, спомена че не е виждал жени по 5 месеца, ама имало камили
😁.
Стискам палци да го гледаме до края. До сега никой мъж в игри на волята не ме е вълнувал така.
А моята глава е в безтегловност от няколко дни 🤣🤣🤣 Не знам колко ще е късметлийка половинката му ако живеят в Саудитска Арабия, пък и все ще я боли глава от нашите клетви 🤣🤣🤣 Той няма как да не е прихванал нещо от мисленето на арабите, та може и ревнивец да излезе🤣🤣🤣Изобщо хич няма да й завиждам, ама хич 🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 19:55 от Aaliyah13

# 2 105
жалба към СЕМ за излъчената сцена между Ана Мария и Веселин, ти също беше споменал нещо, свързано с това, или греша?
Не грешиш, аз също подкрепих тази жалба.
За какво става въпрос

# 2 106
  • София
Точно така, потвърждавам. Смайли пусна петицията срещу Веско след гаврата с Ана Мария и много от нас я подкрепиха. За Юлиян не е пускала петиция, даже доколкото си спомням нямаше такава тук или се подмяташе някаква от Фейсбук. Или по-скоро имаше закани да се направи такава, абе нещо такова, няма значение.

За другото.
Риалити формата е маратон. Важно е как ще излезеш от предаването, т.е. на финала дали си харесван или не. В началото и да се изложиш не е фатално, има време да се поправиш.
За мен Юлиян е лидер по един друг показател. Има много добри атлети и не искам да ги сравнявам (Юлиян, Веско, Тодор, Боби, Андрей, Стратимир, Морунов, Гого, Фифо, Валери, Чакала), разликата е, че Юлиян имаше харизма и беше като магнит за екрана. Генерираше огромен брой коментари. Положителни или отрицателни няма значение, просто вълнуваше публиката. За нито един друг играч в историята на ИВ не е имало толкова много дискусии. Освен може би за Мани. Ама айде да не ги сравняваме... 😉

# 2 107
Гого го мисля от снощи😁.
Много ми е интересен и съм впечатлена от представянето му, фигурата му, характера и въобще и мен ме омая.
Това момче наистина има извънземна подготовка. Какви неща можеше да прави, не е истина. Изключително жилав, гъвкав и издръжлив е. Видно е, че е доста хитър. Винаги преценя как може да срази противника. Той ми е фаворит за победител, но се съмнявам, че ще е той. Има някакво благородство в него, сякаш е от друга епоха. Късметлийка ще е жената, с която ще се обвърже.
Сигурна съм, че не е гей, спомена че не е виждал жени по 5 месеца, ама имало камили
😁.
Стискам палци да го гледаме до края. До сега никой мъж в игри на волята не ме е вълнувал така.
А моята глава е в безтегловност от няколко дни 🤣🤣🤣 Не знам колко ще е късметлийка половинката му ако живеят в Саудитска Арабия, пък и все ще я боли глава от нашите клетви 🤣🤣🤣 Той няма как да не е прихванал нещо от мисленето на арабите, та може е ревнивец да излезе🤣🤣🤣Изобщо хич няма да й завиждам, ама хич 🤣🤣🤣
Айде сега де ревнивец.
Гроздето е кисело а? 😜

# 2 108
Гого го мисля от снощи😁.
😁.
А моята глава е в безтегловност от няколко дни 🤣🤣🤣 Не знам колко ще е късметлийка половинката му ако живеят в Саудитска Арабия, пък и все ще я боли глава от нашите клетви 🤣🤣🤣 Той няма как да не е прихванал нещо от мисленето на арабите, та може е ревнивец да излезе🤣🤣🤣Изобщо хич няма да й завиждам, ама хич 🤣🤣🤣
Айде сега де ревнивец.
Гроздето е кисело а? 😜
Кисело, не кисело, ако ми го сервират това грозде няма да го върна 🤣 да не става зян.
И без това се засинях да го хваля, да вмъкна тук още един негов талант-страхотен фризьор е🤣 На снощният лайф в инстаграм става ясно, че той ги е подстригвал мъжете на реката. И Цецо съвсем сериозно каза, че го чака да си дойде в България да го подстриже пак 🤣🤣🤣
П.П. Идва си средата на другия месец🤣🤣🤣

# 2 109
  • Вестерос
Дайте го този Инстаграм на Гого, че ми стана любопитно

# 2 110
  • София
Аз се извинявам! Много се забавляваме и наистина ми са интересни всички коментари, харесва ми да чета тук, повече от самото предаване! И честно, съвсем съм забравила за петициите и другите неща.
Не се извинявай, с нищо не си ме обидила. Heart

# 2 111
Аз съм фенка на БГ Сървайвър, израснала съм с това предаване и никое друго не ме е вълнувало толкова много. Но не харесвам Жени в Игри на волята.
В Сървайвър навремето ми допадаше, а мъжът ѝ Ваня, подготвян от нея, ми е сред топ фаворитите изобщо. Но категорично не симпатизирам на Евгения в този формат. Както казах и в темата на Сървайвър, за мен тя е придобила манталитета на Ники Мартинов - желание все да се изтъкне, все да изпъкне и да принизи останалите. Допускам отчасти, че може и да е стратегия, защото доколкото знам тя е фенка на такъв тип играчи.
Не мога да ѝ отрека спортните качества, но не ми доставя кеф да я гледам на арената (както е с Гого), не ми допада социалния елемент при нея (както ми харесва при част от сините) и не ми е интересна като ТВ персонаж (както ми беше Куков). За да ми разберете критериите ще кажа, че човекът, който ми беше абсолютен любимец и в трите в предния сезон, беше Неделчо. Grinning

# 2 112
  • София
Пуснах нова анкета!

Малко раничко, но иначе ще се забавя доста.
Тази вечер съм на вълна тенис и футбол. Последния мач в историята на великия Роджър Федерер и то с Рафа Надал на двойки + Италия - Англия!
Да ви е интересно и да пада як купон в темата и искам +20 стр. нови мнения. 😊

# 2 113
Дяволче за нас жените да определим кои са топ 3 алфа- мъжете в сезона няма ли? Innocent

# 2 114
  • Стара Загора
Гласувах само за Мирослава за красавица. От другите има симпатични, ама не ми се откъсна от сърцето повече.

Общи условия

Активация на акаунт