💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 749
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Вестерос
Все си мисля, че могат по една Нивеа да им раздадат на влизане на участниците. От изгаряния може и рак на кожата да хванеш. Тотално безумие.

Оф, я стига с тези псевдомедицински глупости. Точно пък цитираните слънцезащитни продукти са си доказаните канцерогени. Бабите ви само със слънцезащитни кремове са се маали за по 12-14 часа на полето в пек и жар. А това тук е "Игри на волята", а не "Кифли на плажа" все пак.
Баба ми не е била на полето, но по нейно време слънцето е било друго. Второ, тези, които са били на полето, не са били по бюстие и къси панталонки. И трето, кремове има от преди 1900 година да не кажа друг период много назад.

# 2 506
  • София
Ама хубаво това Мани бе. И едно такова палаво. 😋

# 2 507
  • London
На полето гол не се ходи...., Че и забрадки, шапки за главите. По обед ще се скрие под някоя сянка примерно. Тук не се знае в кое време се играят игрите От 12 до към 16:00 слънцето е много коварно в разгара на лятото.

# 2 508
На полето гол не се ходи...., Че и забрадки, шапки за главите. По обед ще се скрие под някоя сянка примерно. Тук не се знае в кое време се играят игрите От 12 до към 16:00 слънцето е много коварно в разгара на лятото.
То и не са само игрите. На Дивата река няма много къде да се скрият от слънцето, а на Стопанството имат много работа за вършене в градината. Според мен освен вода трябва да им дават и слънцезащита. Не са гримове, а е предпазване на здравето. Не знам Фейгин каквато е бяла как не е изгоряла брутално.

# 2 509
Да, спомням си как Тодор се отказа в полза на племето на реката. Пак беше на изометрия или както там се нарича. Ако Елица беше направила този жест можеше малко да ни изсветлее в очите. Не е номерът да се състезаваш с Касимчо. Но някои си остават тъпи и ограничени, или наистина за спортиста е важно и така ги учат- никога да не се предават? Признавам, че ако го беше направила и дадяха храна на сините щеше малко да ми се издигне в очите, ама де акъл за толкова.; какво знаеме ние, къде е тя, къде сме ний...И само да попитам, ето така от любопитство- според вас кое е повече- сребърен и на следващата година златен медал от международната олимпиада по математика или бронзов от олимпийски игри? Да знам кой къде е.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 19:24 от victoria vassileva

# 2 510
Най-после мъжка анкета. На мен най-много ми харесва Валери, на второ място ми е Георги. Трети Гайтанов - има много интересно лице и много хубав ръст, жалко, че отпадна заради индийската сапунка.
Нацепени батки с lumber look не са ми по вкуса.

# 2 511
Глас от мен за Фифо,Гого и Гайтанов .Жорката и Чакалов също са симпатияги .

# 2 512
Оф, на мен пък никой мъж не ми харесва като мъж.
Чета странни неща, например снахата се била по запазила. Ами тя е на 35 бре, не е на 60. Изглежда чудесно, има страхотна кожа. Тъпо парче се оказа, но това е друга тема. Че тя Елица изглежда по-дърта от нея.

# 2 513
Обаче ми стана смешно, имам усещане, че потребителката Черна станция влиза само да апострофира. Това не е капоейра, това не е планк...лодката ще се движи с побутване. И после по 5 страници обяснения за глупости....и остави все грешно и ненужно желание да се на направи на по-информирана и в крайна сметка се оказва, че не е .....

Въпрос на гледна точка - за мен интерес са игрите и спортният елемент, а сплетните са досада. И затова дискутирам това, което ми е интересно. И не, нищо не се е оказало. Конкретно за планка в момента съм съвсем наясно какво искам да кажа, но е трудно да намеря снимки и усещам, че не се разбираме. И затова спрях.
А пък за капоейрата щеше да апострофира всеки фен на бойните изкуства, ако прочете.

# 2 514
Елица има някакъв лелски вид, не знам защо, но си я представям с шушляково яке, вързана коса и посребрели кичури в нея. 😂

# 2 515
Леле, горките Пухчо и Цецо.
Никой не харесва великаните Sad
Аз си изтеглям гласовете в анкетата и ги прехвърлям на първи вариант Simple Smile

# 2 516
  • Стара Загора
От мен Фифо, Гого и Чакалов.
Чакалов, ако мислиш да се включваш само да си промотираш канала си оттеглям гласа Grinning

# 2 517
Оф, на мен пък никой мъж не ми харесва като мъж.
Чета странни неща, например снахата се била по запазила. Ами тя е на 35 бре, не е на 60. Изглежда чудесно, има страхотна кожа. Тъпо парче се оказа, но това е друга тема. Че тя Елица изглежда по-дърта от нея.
Между Фейгин и снахата има точно едно поколение- 16 години. При повече талант едната можеше да е майка на другата. В този смисъл като за раждала жена и майка изглежда чудесно. Не малко жени на тази възраст вече забравят за грижата за себе си. Но ми излъчва скука. Повседневие. Застой. В Зорница има повече плам, въпреки че сме я нарочили за нехубава. Ако не беше толкова първосигнална Зорница и с малко повече маниери щяхме да я приемаме. Например, Зорница, има лепенки за зърна. За да не смущаваме народонаселението наоколо. И четем книги. За мен това младо момиче има шанс да порасне, но трябват усилия и от грозно патенце може да стане лебед. Обобщено- добър е каста и се надявам всички до края да са здрави.

# 2 518
На мен много ми харесва Лефтеров.
За него и за Гайтонов гласувах.
Други не ми харесват.

# 2 519
Разписах се и аз: Генчо, Гайтанов, Чакалов и Фифо. Много различни на външен вид, но за моя вкус са супер 😄

Общи условия

Активация на акаунт