💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 809
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 490
Забравих и Куков, да! На мен много ми харесва външно, висок, добра физика, хубави очи и хубави зъби. Да, Валери, Лефтеров и Куков от мен.Simple Smile

# 2 491
  • Дубай
Забравих и Куков, да! На мен много ми харесва външно, висок, добра физика, хубави очи и хубави зъби. Да, Валери, Лефтеров и Куков от мен.Simple Smile
Куков и според мен е много симпатичен,както споменах вече.
Хубав и много поддържан мъж ,а тези очи,може да потънеш в тях

# 2 492
Аз съм силно затруднен в това гласуване.
Имам два подхода - мъжка солидарност изразяваща се в подкрепата с гласове на Касим, Пухи, Цветан и Генчо, за които определено няма да има много гласували или наистина да гласувам за тези, които ми допадат чисто като излъчване - Валери, Куков, Фифо и Чакалов. Трудно решение Simple Smile

За момента избирам втория вариант, но ако мъжете от първия вариант останат пренебрегнати си запазвам правото да си променя вота Simple Smile

И мисля, че средното ниво на подготовка на мъжете през този сезон е най-високо. И така оценям и мъжкия каст - като най-добър от всички сезони.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 17:41 от Bengun

# 2 493
  • София
Гласувах за Куков и Гайтанов, но общо взето не съм "представена" сред участниците от мъжки пол този сезон. Впечатлена съм от способностите на Гого и силно се надявам да не ме разочарова по нататък с някоя неприемлива черта от характера си. Стискам палци за него и само за него!

Ако не ме лъже паметта, Джаферович получи пареза на Бел в края на втората си бременност. Известно време не се лекува. Едва когато лекарите преценили, че е безопасно да извадят бебето, са започнали и нейното лечение. Съчувствам и много, минала съм през това заболяване и е доста тежко чисто психически за една жена. За щастие, аз се възстанових напълно, тя е нямала този късмет заради бремеността. Характерът ѝ не ми допада особено, но заради гореописаното съм по-толерантна към нея.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 00:20 от Lombardi

# 2 494
  • София
Diavolo, каква е тази анкета сега? За колко рубла се продаде Grinning

Как да гласувам да те заева Grinning

# 2 495
  • USA
Леле трима сложили Женя за една от красавиците на сезона.В пълен шок съм  Rolling Eyes
Михаела, Мани, Мирела и Фейгин според мен са красивите момичета във формата.

Не намирам нищо красиво у Фейгин.Нито има запомнящи се черти,а лицето й е като една питка.Дори я намирам за много обикновена.
Жени ми харесва в лице и това,което й се е случило си личи,но не е отблъскващо,но тялото й е неестетично за моя вкус и вместо сексапилна,я намирам за трътлеста и тромава.

През първата бременност й се е случило.И странното е,че Ваня Джаферович също има пареза на Бел.Не е често срещана диагноза и се чудя дали няма нещо общо между нея и жена му или е на случаен принцип?!

# 2 496
  • София
Гого, Куков, Чакалов и Фифо.
А сезон едно бяха най хубавите мъже, според мен.

# 2 497
  • USA
Гласувах за 1. Гайтанов 2. Куков  и 3. Георги
Пропуснах Валери,но ми изглежда нисък - (одрал е кожата на майка си)

Не харесвам ниски мъже и колкото да са cute, не ме впечатляват.

# 2 498
  • London

Аз изобщо не се прехласвам по Гого, машина е, ама не би ми хванал окото- дребен и само мускул. Гласът пък съвсем, но това е на много повърхностно ниво. Харесват ми Лефтеров и Генчо- има хубави очи и трябва да намали брадата.

Ох, мислех, че само на мен Генчо ми допада визуално, а не Гого (не е грозен, не е мой тип просто) и се замислих, че има нещо сбъркано в мен (не, че е гаранция де 😄)

Моя мъж най вече отговаря на типажа Генчо....😅но пък в случая Гого с умения успява да парира факта, че като цяло не си падам по ниски мъже, когато някой има нещо различно в себе си променя много от критериите и стереотипите, които примерно следваме.☺️

Моите гласове отиват при:

Генчо - щото си живея с един Генчо🤣

Куков - визуално е красив мъж, характер тук не включвам. Няма да меляме брашно със сигурност.😅

Гого - цялостно като човек прави така че да бъде харесвам от мен като мъж. Най-вече поведение, умения, държание - това оборва всякакви стереотипи както вече писах.

Гайтанов - прякора ми е японката....така че няма как да не гласувам за човек от моите.😁Екзотика и по всичко личеше добродушие и умения, които заради сръбската крива глава не можа да покаже.👀

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 17:47 от La Catrala

# 2 499
  • София
Леле, горките Пухчо и Цецо.
Никой не харесва великаните Sad

# 2 500
Цецо вече има един глас от мен, харесвам великани. Grinning

# 2 501
На мен пък Фейгин много ми харесва. Нежна, деликатна красота, фина е. Порцеланова кожа, сини очи- клише, но да, принцеса. И като се усмихне и засрами, е още по- хубава. Все още е по детски красива, в което няма нищо лошо, има и хора с такова излъчване. Джаферович просто не може да се коментира с нея даже, в моите очи.

# 2 502
Мале тук конкурс за красота ли има?Язък,че не мога да се включа!

# 2 503
  • London
Цецо вече има един глас от мен, харесвам великани. Grinning

Пост за възрастни: Blush

Аз се чудя ....като съм 1.52....къде точно се падам на Цецо. Дали пред лицето няма да ми е баш малък Цецо.Joy

Жени и Фейгин как да сравниш? Едната е мексиканска латино красота, другата източно европейска ( матрьошка). Различни типажи!

# 2 504
Гайтанов изцяло българин ли е? Има много афроамерикански черти и не е само косата. Сега го гледам при Чакалов.

Общи условия

Активация на акаунт