💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 796
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 430
Противно на всички на мен Фифо не ми харесва чисто визуално. Иначе е страхотен в играта. Нещо тези мустачки тип трета вежда не са ми секси. Иначе за мен пък фигурата на Жени като за едра жена си е добре. Не съм забелязала фрапантни сланини и целулит. Мисля, че е едра, но стегната. За съжаление изглежда доста по-възрастна отколкото е.

# 2 431
  • SF
Има, да. Тя открито говори за него. Много голям проблем й е, притеснява се. Споделя, че вече не си харесва лицето. Била е бременна, когато го получава и не е можело да се приложи лечение чрез вливания на кортикостероиди. Оправя се, но не съвсем.
Интереснто е, че мъжът й по време на Сървайвър във Филипините, получава същата парализа, но го атакуват навреме и той се оправя напълно.
При Жени има малко пластична намеса, за да се минимализира изменението на лицето заради парализата. Горе-долу е успешно, но при мимики личи. С грим тя умее да тушира разликата в двете половини, също пуска и кичур коса.
След години спазамът ще започне да отслабва  "захвата си", но тя все още е далече от възрастта на естественото отпускане на мускулатурата и кожата на тялото и лицето. Ще трябва да се погледа още години така. И да се гримира! Simple Smile
Винаги е жалко, когато се случи нещо такова.

# 2 432
Аз пък изобщо не бях забелязала, че и има нещо на лицето докато не прочетох тук. Да, забелязва се някаква лека асиметрия като се засмее, но нищо особено фрапантно. Много хора си имат разни такива естествени асиметрии.

# 2 433
  • Вестерос
Обаче има операция на корема, паласките и прочие.

# 2 434
Включвам се само за да изкоментирам мустака на Велислава.

# 2 435
От жените чисто визуално ми харесват Мани и Фейгин. Мирела и Мирослава също не са лоши, но не мога да се абстрахирам от характера и държанието им. Мирослава ми е поредното разочарование в червеното племе, просто там няма един читав по моите критерии, егати сбирщината. Мирела ми е глуповата, посредствена и не ми харесват любовните геометрични фигури, които заформя. Впрочем Гошо, тоя хитрец, хич не ми харесва за хубавото ни Фейгин. Дано не я излъже Simple Smile Михаела има такъв тип незапомнящо се лице, какъвто никога не ми е харесвал. В игрите обаче е машинка, кефи ме. Останалите жени не са грозни, но не бих ги нарекла и красиви. Само Зорито я оставям извън класацията, както и двете самообезобразили се Simple Smile

От мъжете визуално ме кефят Гого и донякъде Валери. Фифо не е грозен, но не е мой тип. Лефтеров е мъжка кифла. Чакалов е много лъчезарен и изглежда добряк, но пак - не е мой тип. Иначе в тела го докарват всички жълти.

Някой по-нагоре оправдаваше психоатаката на Елица. За мен е много надценяващо да се нарече "психоатака". Това беше просто поредна демонстрация от нейна страна, че ѝ липсват първите седем години и че не трябва да я дават по телевизията. Впрочем Гошето ѝ пригласяше.

Дотук като цяло добре, трае се. Но като се сетя, че ще влиза Алекса и ми става лошо.

# 2 436
  • София
Много се промени Жени след здравословния проблем, не е просто асиметрия. Вижда се, че  едното око се затваря само, самият ѝ говор се промени, говори по-бавно. Важното е, че продължава, не се е комплексирала от този проблем и да спре да се изявява, да си се снима и тн.

На 18 в Сървайвър ми беше много сладка, а понеже и аз бях на толкова ми изглеждаше и много секси с този бюст, аз все още нямах голям тогава. 😁

# 2 437
И к'во за мустака на Велислава?

Аз изобщо не се прехласвам по Гого, машина е, ама не би ми хванал окото- дребен и само мускул. Гласът пък съвсем, но това е на много повърхностно ниво. Харесват ми Лефтеров и Генчо- има хубави очи и трябва да намали брадата.

# 2 438
Да драсна и аз някой ред.
Цялостното представяне на Велислава беше достойно.  Ще я запомня като добър човек, допринасящ по свой начин за цялостта на отбора. До последно подкрепяше всички, опитваше се да балансира настроенията. Притежаваше хъс и се бори достойно. Излиза без натрупани негативи,  което само по себе си е постижение за такъв тип състезание. Всичко добро и пожелавам!
Цецо се опитва да надмине Зори по плиткоумност или е прикрита лисица - не мога да разгадая още, но сякаш клони към първото.
Касим ще се мъчи още известно време, не му е мястото там.
Гого е легенда! Подозирам, че ще размазва и на пъзелите. Притежава бърз ум, ще се справи и с това. Харесва ми, че си трае за умения, които притежава, а не е показал още. Не се набива на очи, спокоен, търпелив и добронамерен е. Той е от онези, които притежават изключително точна самооценка, пък и отдавна е слязъл от дървото и не се налага да минава еволюционните процеси, през които преминават други участници, размахвайки егото си като знаме.
От мъжете харесвам единствено него, отчасти Валери и Фифо, но и в двамата нещо не ми достига, за да се издигнат на нивото на Гого.
Елица не желая да коментирам, дълго ще я търпим явно.
Вероятно Алекса ще влезе при сините и ще наблюдаваме сътресения. Ще видим.

# 2 439
За мен от мъжете най са Гого и Валери, има нещо във Фифото, което не ме кефи
Много от мъжете в това предаване са готини. Силни, с характер, дух, отракани, интересни всеки по своему, няма яки издънки с едно голямо изключение. (Сега, аз си ги гледам като воини на арената, дет се вика. Ако трябваше да гледам на тях като на кандидат-зетьове вече критериите драстично щяха да се променят. Satisfied)
Гого, Валери, Лефтеров, Фифо, Георги, Генчо, Алекса, Гайтанов, Чакалов - всичките са привлекателни по един или друг начин. Аз харесвам и Илиян - бих си бъбрила с него до премала, щеше да ме развеселява с номерата и коментарите си, пък има и дух. /Между другото от лайфа забелязах, че Илиян е страшно привързан към Гого! Направо му е като някакъв идол./
За класацията: най-интересни са ми Гого, Валери и Лефтеров.

# 2 440
Дано екранът и режисурата не ме подвеждат, но Гого те кара да мечтаеш за рицарство, чистота и смели герои. Спомнете си как се беше покачил на дървото да надъхва племето си за битка като капитан. Събрани поединично чертите на Илиян също не са лоши. На последния дуел с борбите се впусна смело. Но така ни настроиха срещу него, че как да кажеш, че да, момчето е модел. Даже обратен го изкараха. Споменавам го, защото вижте колко лесно възприемаме казаното от другите и Илиян никой не го споменава за мъж.  Да не говорим за Касим. А съм абсолютно сигурна, че и за тези влакове има пътници. Представям си, ако дизайнер и стилист пипнат Касим какво чудо на примерно на к попа може да излезе.
https://images.app.goo.gl/rZoEMdhceUwqvH7L7

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 12:01 от victoria vassileva

# 2 441
Еййй никой не е казал засега, че харесва големия Пухчо, защо така Grinning

# 2 442
  • Стара Загора
Това са пигментни петна, но може да продължите да се излагате, ако желаете.

# 2 443
  • SF

Това е пигментация. Получи й се там, защото не ползват слънцезащита. Лошото е, че не се оправя. Като се поизбели лицето намалява, но следващото лято, ако се изпусне без слънцезащита, отново ще се засили.

# 2 444
Е то и мустак да е.. две седмици на реката как да не пуснеш

Общи условия

Активация на акаунт