💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 797
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 445
Включвам се само за да изкоментирам мустака на Велислава.
Това са пигментни петна, но може да продължите да се излагате, ако желаете.
Вчера в лайфът беше повдигната тази тема .. и Илиян също каза че са пигментни петна.

# 2 446
  • London

Това е пигментация. Получи й се там, защото не ползват слънцезащита. Лошото е, че не се оправя. Като се поизбели лицето намалява, но следващото лято, ако се изпусне без слънцезащита, отново ще се засили.
Все си мисля, че могат по една Нивеа да им раздадат на влизане на участниците. От изгаряния може и рак на кожата да хванеш. Тотално безумие.

# 2 447
  • SF
Ми те им правят прегледи и застраховки.
От джанките може колит да развият, от мръсотията - акне, което после трудно се бори, може да изгорят, бенки, лунички, пигментации, спят мокри, на студ - бъбреци, кръст, стави... Може да паднат, да се ударят, контузят, да възпалят стари травми... Игри на волята.

# 2 448
Еййй никой не е казал засега, че харесва големия Пухчо, защо така Grinning
Какво да му харесам на оксиморона? В тези мускули няма сила, а празната глава успешно компенсира огромната телесна маса. Не мога да се сетя за какво точно бих си говорила с него.

# 2 449
Ми те им правят прегледи и застраховки.
От джанките може колит да развият, от мръсотията - акне, което после трудно се бори, може да изгорят, бенки, лунички, пигментации, спят мокри, на студ - бъбреци, кръст, стави... Може да паднат, да се ударят, контузят, да възпалят стари травми... Игри на волята.

Много си права, но как само на Гого нищо му няма и кожата му е супер 🤣🤣🤣

# 2 450
  • SF
Не знам колко му е супер кожата и колко нищо му няма. Не съм го преглеждала.
Организъм, физика...
Защо? На другите какво им има?

# 2 451
  • Варна
Еййй никой не е казал засега, че харесва големия Пухчо, защо така Grinning
И Цецо също, но той сам си го предизвика нехаресването, когато съобщи, че не носи 52 номер обувки, а само някакви 47 номер! Laughing

# 2 452
  • Вестерос
Генчо, Пухи, Цецо, Касим, Илиян са ми далеч от хубави мъже 😁

# 2 453
Не мога да сдържа,съжалявам. По-добре да не се бяхте включвала.

# 2 454
Веднъж се бях подредила точно като Велислава. Кола маска преди плаж, намазах се с висок фактор, но после забравих да се намажа след къпане в морето. На втория ден изглеждах точно като Велислава и доста дълго време коства, за да избледнее. Епилираната с кола кожа е много по-чувствителна на слънце и без защита пигментацията е сигурна.

# 2 455
За Аспарух и Генчо- мъже тип батка. И за тях ще се намерят харесващи ги. Бих препоръчала малка корекция във формата на брадата- да не са като муджахидини. Иначе смело могат да се заявят за лица на цяло модно течение на истинските мъже- lumber man. Тези, за които за обувките Тimberland.  Или за реклама на колбаси "ядем ги с найлона".

# 2 456
  • София
То хубаво прегледи, застраховки, но дали са застраховани срещу нещо, не дай Боже, след 20 години? Както се казва, кожата има памет... Въобще, както отдавна сме забелязали, здравето на участниците не притеснява особено продуцентите. Rolling Eyes
Преди години и аз бях получила подобни пигментни петна над горната устна. За щастие с времето изчезнаха, мажа се и старателно вече на плажа; пожелавам на Велислава също да се справи с тях!

Илиян не ми е в класацията не заради предполагаемото му гейство Simple Smile (все пак и Люк Евънс е такъв, а ми се котира много високо Grinning), а защото просто не ми харесва особено в лице. Иначе, да, висок и строен е.

Пухчо и Генчо са бичмета без много акъл, не стават.

# 2 457
  • SF
Веднъж се бях подредила точно като Велислава. Кола маска преди плаж, намазах се с висок фактор, но после забравих да се намажа след къпане в морето. На втория ден изглеждах точно като Велислава и доста дълго време коства, за да избледнее. Епилираната с кола кожа е много по-чувствителна на слънце и без защита пигментацията е сигурна.

Да, знам!!! Simple Smile Аз направих същото, но добре, че на крака. Не съм го третирала за премахване, но вече 10 години съм си със следата от тази глупост, която направих.

Ако не се ползва слънцезащита, може и без кола маска да избият петна - по лицето, по раменете, по гърба и краката...

# 2 458
Тъй като сме почнали, да кажа и аз 😅
Валери ми харесва най-много визуално. Heart Eyes
 От другите харесвам Георги, Алекса (чисто визуално!!!) и Гого 🤔.
Лефтеров нещо не ме кефи, не знам от брадата ли от какво, но не ми харесва. Фифо също не ми харесва, има нещо в излъчването му.
Генчо и Аспарух пък изобщо, може би защото не харесвам мъже тип - батки.

# 2 459
След снощи ми се затвърди мнението за малкия хитрец Гошко. Не,че е лошо де.Нахранен и с грошове,БравоС!Александра е много хубаво и свястно дете,сладки са двамата.
Не съжалявам,че Велислава си тръгна,голяма кресла е. Но признавам,че изобщо не е лошо момиче,напротив.
Цецо също не е лош,но не е много умен,миличкия.
Звезделина ще получи един плюс от мен само заради репликите за Зорница 😄.
Най-красиви за мен са Мирела и Мани,също и Мирослава,но тъй като ме ядоса,вместо за нея гласувах за Алекс.
Гледам отбор “Гого” се увеличава ли,увеличава. Радвам се.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 12:51 от Viliiv

Общи условия

Активация на акаунт