💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 749
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 520
Ох, тук голяма дилема при мен кои трима. В крайна сметка Георги, Фифо и Валери. Иначе Гайтанов също много ми харесва като визия, ама другите трима са ми по-чаровни някак или повече ги гледах. Joy Иначе и Гого и Чакалов са хубави мъже по мой вкус. Лефтеров също е симпатичен. Пухи, Генчо и Цецо не са ми изобщо по габаритите. А Касим ми е като момченце. Илиян пък ме плаши на моменти с погледа си Joy

# 2 521
Аз не знам Елица как изобщо има сили за битки след това обезводняване заради сръбския жиголо. А сега, като той влезе при сините, очаквам и двамата умишлено да саботират племената си, за да се окажат в едно. А снахата язък й за доброто начало. Зори път си е простичка. Значи можеш да кажеш на мъжете за приказките на Елица, но не можеш да кажеш за Мирослава. Логика няма. Май джукестите ще излезнат най-читави в това племе.
Касим явно няма никаква реална себеоценка. Ама и волейболистите също. Един Гого племе не прави, но ме изкефи, че два пъти побеждава Фифо.
При жълтите нещо е затишие пред буря май. Една загуба и очаквам да има размирици.
От жените гласувах за Мирела и Фейгин, от мъжете - за Валери, Чакалов и Куков. Това само на база външен вид де.

# 2 522
Ох, тук голяма дилема при мен кои трима. В крайна сметка Георги, Фифо и Валери. Иначе Гайтанов също много ми харесва като визия, ама другите трима са ми по-чаровни някак или повече ги гледах. Joy Иначе и Гого и Чакалов са хубави мъже по мой вкус. Лефтеров също е симпатичен. Пухи, Генчо и Цецо не са ми изобщо по габаритите. А Касим ми е като момченце. Илиян пък ме плаши на моменти с погледа си Joy
Ама момичета, не четете.. имаш 4 гласа за мъжетее 😁

# 2 523
Реално почти всички мъжки участици(с няколко изкл) са момченца по държание и вид, също и метро ми идват

# 2 524
Аз не знам Елица как изобщо има сили за битки след това обезводняване заради сръбския. А сега, като той влезе при сините, очаквам и двамата умишлено да саботират племената си, за да се окажат в едно.
Аз силно се надявам да няма такива моменти.
И двамата са спортисти, когато състезателното в тях се събуди на арената ми се иска да вярвам, че няма да гледаме умишлени провали.

Но и аз съм с едно на ум за тях двамата и ще ги гледам както се казва под лупа.

# 2 525
Ама тя Елица вече саботира чрез пажа си- снахата. Ще лъжат и мажат тези двамата. Ама не ми се гледа това. Дано не го изберат за линия в шооооото.

# 2 526
Ама тя Елица вече саботира чрез пажа си- снахата. Ще лъжат и мажат тези двамата. Ама не ми се гледа това. Дано не го изберат за линия в шооооото.
Аз не съм сигурен, дали не е самоинициатива на снахата саботажа на пъзела. Не стана много ясно от показаното от Продукцията дали е имало конкретна договорка между снахата и Елица. Защото едно е разговор и позиция в племето - не ме интересувате, искам си мъжа, а друго е конкретното договаряне за саботаж. Надявам се в епизода в понеделник преди битката за територия да осветят още тази ситуация със саботажа, основно благодарение на устата на Зори.

Но определено трябва да внимаваме с Елица и Алекса, няма спор.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 19:26 от Bengun

# 2 527
  • София
Генчо все повече ми харесва.
Много точни отговори дава в инстаграм за ситуацията в племето си и останалите.

Михаела и Сюзън са били съученички, от там се познават.

И Фифо бил гимнастик, ти да видиш 😊

# 2 528
  • София
В тази, и в предходната анкета, гласувах за тези, чиято външност най-ми допада (иначе не бих включила Мирослава). При мъжете гласовете ми отиват за Куков, Гайтанов, Гого и Илиян. Последният ми напомня на Макс Грийнфийлд (от сериала "New Girl").

Diavolo, Сюзън беше споменала и че Михаела е приятелката на брат й, но не съм сигурна дали не я бъркам с друг човек.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 00:50 от La Vikinga

# 2 529
Изгледах Подкаста с Гайтанов,и сега ме е яд още повече ,че това момче не влезне в някое племе.Заслужаваше много повече да е вътре  от един Алекса и още поне 70 процента от мъжете вътре .Продукцията е просто тотален резил.Той ,Филип,Чакалов даже Виктория да бъдат резерви на Пухи,Куков ,Цецо и Касим и тия женските от червения отбор ?Думи нямам..

# 2 530
Фифо е бледо копие на Гого, поне според мен. Гого има топло и чисто излъчване, докато Фифо ми се струва доста подмолен и прикрит. Не знам защо, но зверски ме дразни Чакалов. Много ми се струва пренавит, а гласа му направо ми стърже в главата.
От жените просто нямам фаворит. Почти всички са доста добре физически подготвени, най-добрите според мен до сега. Ама що така никоя не изпъква и прояви в играта и с поведение.

# 2 531

Не намирам нищо красиво у Фейгин.Нито има запомнящи се черти,а лицето й е като една питка.Дори я намирам за много обикновена.

И аз си направих асоциация с приказката за медената питка,когато я видях за първи път, като месеченка й е лицето,но според мен е,защото е още малка,до преди 1-2  години си е била пубер и теръ6рва "бебешките тлъстинки" ще се изменят.

Женя ме издразни в началото, но защото твърде бързо и очевидно искаше да им седне на вратовете на всички и да се покаже като Алфа-та.

В последствие обаче се видя,че е улегнала,стъпила на земята,не я бутат като кегла емоциите и разсъждава доста трезво и стратегически. Няма да коментирам физическото й представяне,то е видно че е подготвена и така и трябва,а не да влиза като муха без глава.

Михаела и Ралица - останаха ми някакси в девета глуха,ако някой не ги спомене или не са мернат в кадър,ще забравя че са там,както и Аспарух,Лефтеров,Мира.

Лефтеров - тромав,муден,говори едно бавно,че часовникът тръгва назад чак.
Доста си е повярвал,с високо самочувствие,ама ми се струва пълен с комплекси.

Елица - злобно и ехидно джудже с тежки емоционални и егоманикални проблеми.

Алекса - типичен сръбски тарикат,който го раздава уж скромен,добър и смирен,все едно,видиш ли,случайно е попаднал в играта и сега трябва да се доказва. Истината е ,че яко мота и заблуждава околните и накрая като сив кардинал ще ги отстрани и прибере паричките. Дано племето,в което отиде (няма начин да не влезе в шоуто) и при сливането на племената (гаранция ще додрапа и до там) се усетят като Гената,че им е спукана работата с него и траш пандата, ама едва ли...

Звезди - никога не ми е пречела,даже и в ситуацията с на Аспарух хъркането ,а пък сега взе,че май се усети,че трябва да играе,а не да се носи като глухарче наляво и надясно.

Мира - вие сте го казали, пълно дъно,жалко,имаше шанс да запази достойнство.

Цецо - не знам как изобщо се справя в живота, толкова злополучен и несръчен човек...пък във волейбола с тази липса на издръжливост и тромавост, наистина съм в чуденка.

Зори - минус на минусовата на тройно минусовата степен ми е.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 20:51 от oh_my_funk

# 2 532
  • Буркина Фасо
На полето гол не се ходи...., Че и забрадки, шапки за главите. По обед ще се скрие под някоя сянка примерно. Тук не се знае в кое време се играят игрите От 12 до към 16:00 слънцето е много коварно в разгара на лятото.
То и не са само игрите. На Дивата река няма много къде да се скрият от слънцето, а на Стопанството имат много работа за вършене в градината. Според мен освен вода трябва да им дават и слънцезащита. Не са гримове, а е предпазване на здравето. Не знам Фейгин каквато е бяла как не е изгоряла брутално.
да им сложат и плажни чадъри, да мине самолета да пръска за комари и кърлежи.
има лекари около тях.  ако някой има проблеми да ги вика. всеки знае къде отива и какво може да очаква.
насила не са вкарани вътре.

# 2 533
На мен повечето от мъжете в този сезон ми харесват. Мога да кажа категорично, кои не ми допадат:
Генчо - много ми е аграрен
Цецо - отпуснат и флегматичен като пеКан праз
Касим- още ми е много детски
Илиян - неприятно излъчване като на някакъв рептил

# 2 534
Фифо е бледо копие на Гого, поне според мен. Гого има топло и чисто излъчване, докато Фифо ми се струва доста подмолен и прикрит. Не знам защо, но зверски ме дразни Чакалов. Много ми се струва пренавит, а гласа му направо ми стърже в главата.
От жените просто нямам фаворит. Почти всички са доста добре физически подготвени, най-добрите според мен до сега. Ама що така никоя не изпъква и прояви в играта и с поведение.
Гого е живото доказателство, че когато един мъж е толкова страхотен забравяш стереотипите си по отношение на пола (както и забравяш къде се намираш 🤣)Преди не харесвах по-ниски мъже, вече си промених мнението 🤣 В началото не харесвах гласа му, сега наострям уши, за да го чуя🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт