🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 397
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Довечера пак ще ги наказват заради Аксения. Накрая и да спечелят май наистина ще я изпратят нея на дуел. 😃

# 106
В някакъв анонс ми се счу, че на жените ще им приберат боичките Smile Горките! Сега ще свършат световете за някои от тях.

# 107
Дано скоро обединят двата отбора, за да има баланс. В момента едните са твърде знаещи, а другите твърде неопитни.

Не, просто едните мислят, другите се лутат. Това, че са нови не ги прави по-малко опитни, все пак Фермата я дават от толкова време...
Е, да, то и аз следя изкъсо фермата от сезон 1, ама не се научих да доя крави с гледане от екрана. Затова идеята ми е да ги съберат, за да може да се види дали новите ще възприемат знания от “ветераните”, а те от своя страна дали ще могат да ги предадат тези знания. Сега всичко е много черно и много бяло. Аз не харесвам такива крайности.
Иначе, като видях промото за довечера, Глезораната пак ще е център на внимание и отново с нелогични изказвания. Все повече се убеждавам, че това е някаква изкривена стратегия за да я дават по-често в епизодите.

# 108
Тази година за неопитните има много жокери и нямат право изобщо да се излагат така както Аксения успя. Могат да питат старите фермери ,вярно опоненти са  но повечето от старите биха помогнали,ако новите помолят и попитат. Второ имат право на обаждания до Бети и Ники ,а снощи дори самият Ники отиде на крака да им покаже как се дои. Досега в никой сезон не са имали такава помощ като изключим разни майстори които са влизали да им помагат с акъл за строежите.

# 109
  • Вестерос
Чавдар каза, че трябва да бият, за да си запазят ратая.

Ники обаче ги събра и им показа как се дои, Аксения Кифления седя и каза, че довечера ще пробвала и хич не гледаше, а обсъждаше с другия кифльоч Симона номинациите за ратай.

# 110
Тази Аксения тръгна на контра още от първото състезание със саловете и куфарите. Веднага си показа рогата и тогава чак не ми се вярваше, че е толкова смотана да се репчи от нищо. Възможно ли е да има толкова чепат и опак човек, и още един друг човек, който да търпи такъв екземпляр, се чудя. Тя не е само лигла, тя просто е драка.

# 111
Ох, тя не може да готви с такива прибори! Да се радва ,че има прибори,щото имаше сезон , в който си ги дялкаха сами от дърво и ядаха първо в кутии от консерва.
   Ники я пита ти ще опиташ ли / за доенето/ - не, тя по-късно,сега не й е добре. От слънцето, от водата, от .....
  Няколко пъти Ники каза , и Иван фермерът каза, че на първо място са животните, плевенската принцеса си ляга.Нито издоила, нито вечерята завършила. И как си мисли,че ако иде на дуел и спечели и се върне, останалите ще се отнесат към нея с уважение?!   
Симона, не че я харесвам, ама доста по-мъжки изтърпя стола.
   За старите - хареса ми Дидо как се аргументира и пред Хепито.АМа едно си Ванче знае, едно си баба бае. Не вниква какво  се говори. И аз смятам,че доста се е взела насериозно и това няма да е в нейна полза пред другите. Хареса ми Валерия как я скастри.

# 112
Тази Аксения тръгна на контра още от първото състезание със саловете и куфарите. Веднага си показа рогата и тогава чак не ми се вярваше, че е толкова смотана да се репчи от нищо. Възможно ли е да има толкова чепат и опак човек, и още един друг човек, който да търпи такъв екземпляр, се чудя. Тя не е само лигла, тя просто е драка.

Самата й физиономия е точно такава, на чепат и глупав човек, но и нагъл за сметка на всичките й други "качества"..

# 113
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз не разбирам, ревеш, показват ти как, идват ти на крака и ти пак лягаш да спиш 🤦‍♀️
Хората седят и те чакат гладни, ти най-спокойно си заспиваш. Боже, какви сърца имат тия хора!!!
Аз като знам, че едно животно го боли и страда заради мен, кръв ще ми пуснат ръцете, но няма да спра.  Искаха да я пратят на дуел и да си ходи ма то страшна безхаберница. И има 2 деца, ма кой ги отглежда тия деца, то пълна трагедия. Нито е организирана, пълен хаос.

# 114
Защо Дидо обвини Ваня в тарикатлъци и после двамата като се обясяваха намесиха картофената яхния? Ванчето и с картофите ли е замесена? Нали предупреждението беше, че си изкара ръката от белезниците за да се преоблече. Тук вината си е на продукцията, поне за дрехите можеха да им разрешат да свалят белезниците, в този студ как ли не ще молиш тоз и оня да ти обува панталон, а как се облича яке?

Симона наистина ли се има за неземна хубавица? Страшно смешно е огледалото ѝ.

Относно Аксения, не знам сбъркала ли е предаването, но Надеждите сбъркаха с нея. Поредната тяхна простотия, да пратят човек без опит с животните,  който не харесват и да очакват той да се раздаде за тях. А ма щяла да се върне от Арената, ако се стигнело до там. Че и Камелия би се върнала и всеки един от тупащите се в гърдите мъж, уж, че и ратайската работа щеше да им спори. Wink Казаха, че три часа доила, а като я показваха добре го правеше и пускаше доста мляко...
Фермера нали имаше право да помага?
Да не въведоха правило за непомагане на противниковия отбор? Защото Аксения като пита Яни да видят има ли още мляко, той я отряза, че ще му се скарали, да викнела Иван. А нейните хора седят, плетат, мърморят и никой не отиде край нея за насърчаване поне.

# 115
Най-смешното е, че на Аксения ръцете бяха като дървени. Не държеше добре вимето, след всеки неуспех не сменяше тактиката, а продължава по своя си начин. Никаква мисъл и никакво желание. Пък и защо да ги смесят и да учат можещите неможещите? Ники идваше, можеше да го пита нещо, тя си полегна Аксения. Абсурдно поведение и скандално. Ако цели интерес и добър рейтинг на предаването, е много смешно, че именно така го провокира. Коце в миналия сезон пак привличаше много внимание, но поне работеше и се грижеше за животните.

# 116
  • София
И аз останах с впечатление, че Ваня има основна вина за картофите, в разговоря тя не отричаше, а нападна, че и той е ял. Аз разбирам защо са яли, друга храна няма там, това означава от закуска да чакат следващата закуска. Работа ги чака, гладни са и без това ще има наказание, по-добре да ядат.
А за връхната дреха, Симона си беше сложила жилетка без да вкарва единия ръкав, ръката беше останала отдолу. Вариант си е, то и без това няма какво да правят с тази ръка. Не, че ми хареса наказанието със стола, но не ми харесва и ролята й на жертва. Да се изправи и да каже, да, студено ми беше, съжалявам. Няма да нарушавам повече. А тя почва да спори, че не била се опитвала да заобиколи правилата.

# 117
Тази година поне всички ще могат да си гледат сеира, т.е.представянето в пълния му блясък, от понеделник до събота.😀
Разцъках им инстаграмите, някои са се вживяли много, чак публикува “админ”, все едно не разбра целия свят, че е снимано през май месец още.
Двама нови приятели:

Много се смях на името “Мишо на Альона”.
Лили едва я познах.

# 118
  • Другата България
Толкова надежди възлагах на новите, дори мислех, че победителят ще е от тях.
Не, че е невъзможно, но към момента са тотал щета.
Доколкото разбрах, Гошо е номиниран заради емоции, явно е бил дразнител през първата седмица. Добре, ама като видяхте, че сте допуснали грешка, защо втори път същата грешка? Риторично да си попитам - кой допуска една и съща грешка втори път? И не, не само този, който не си е научил урока първия път. Та в този контекст, защо Аксения? Тоест, ясно е защо, но очеизвадно беше, че ще си патят всички заради нея, нима нямаше време да им покаже, че е индивидуалист и поставя личните си нужди пред общите, и че никога не се е съобразявала с друг, освен със себе си? Аз гледам от три дни, и я прецених, тия хора слепи ли са? Е, да си носят кръста, образно казано. С това дебилско поведение на ратая си, не ги чака нищо добро. “Хареса ми“ как приятелката ѝ Симона лекинко, или не толкова се разграничи от нея, на какво са способни хората в името на това да спечелят не едни пари - Симона е последната, която би достигнала финал, а одобрението на аудиторията и вътре, и навън. И после вероятно ще слушаме дежурното - “аз бях себе си“.
Мило ми стана за теленцето и кравата, това са истинските моменти. И от кокошката ми стана мило.
Доколкото схванах, тази седмица ще дойдат и овцИ, и козИ. Тия хора знаят ли, че И те ще трябва да се доят? Тогава ще е интересно, казано честно, освен Симона, аз и Мажена, че и Камелия не ги виждам много в обора.
Елена според мен ще се справи, тепърва ще разкрива потенциал.
При старите напрежение между Валерката и Нина, тя Валерия си е ербап, засега всички се въздържат, да видим до кога ще е. Ванчето си е Ванчето, с вечните искания и изисквания да ѝ се обяснява защо някой не я харесва.
И отново непопулярното ми мнение - много ми допада Веселка, като поведение и държание.

# 119
Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:31 от Tahiti

Общи условия

Активация на акаунт