🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 392
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Факт! Народопсихология равна на простотия!

# 91
Аз не изключвам и варианта това момиче нарочно да прави всичките тези неща, за да е в центъра на скандала и да има повече ефирно време. Сигурно иска да става инфлуенсърка след като излезе. Даже сама се определи като “интересен играч”. По мое мнение - глупав, но това е друга тема. Иначе постигна едно нещо - половината от епизода беше монтиран с нейните глупости, на Мирела, примерно, гласа ѝ не чух за пореден ден.

# 92
  • при късмета
2 сезона излизане от първоначалната концепция на формата и на кастингите се явяват кандидати за спа почивка, а не за Фермата. Отиват за безплатна почивка, тук таме ще се затичат малко и то не за основната храна, а за морски дарове, алкохол и пури. Сега обаче върнаха животните и грижата за тях и кифлите и кроасаните ще берат ядове. Не знам кой подведе ИиА толкова драстично да променят последните 2 сезона, но него да държат отговорен и за провала им и за слабия каст включително и за новите от този сезон.
Все пак сезона ми е по-интересен. Някой назад каза, че около него са се отказали стара аудитория, около мен, това се случи миналата година.

# 93
Аз пък се надявам старите отново да бият новите, но вместо да пратят Аксения на дуел, да пратят Веселка. Така примерно тя ще дръпне Симона и може да има пак 10-0. Така хем може да махне слабото звено на отбора им, така вече може да стане по-добре и за двата отбора .

# 94
  • Велико Търново
Мога ли да питам защо Митко Гуспата е на плюс, че даже и два ?
Най-малкото защото това е ЛИЧНА класация и ако беше чел предишните постове на Diavolo, може би нямаше да питаш.

Не знам обаче дали от стратегическа гледна точка не е добре Старите да паднат нарочно и Веселка да отбележи втора точка за тях, защото тя много лесно може да избере Симона например и да им намали още повече бройката.
Защо трябва да падат? Фермерът на победилия отбор избира първия дуелист. Никъде не е казано, че трябва да е от другия отбор. Както и itshristina вече го е написала. Нищо не пречи Чавдар да посочи Весето, а тя пък да си избере Симона. Само дето не съм сигурна дали Чавдар ще го направи, освен ако не си обмислят стратегията по-глобално.

Не ми се вярва, че Иван ( продуцент ) лично чете и пише тук 🙂, но е някой от екипа.
Точно лично и точно Иван.

# 95
  • при късмета
Не е добра стратегия фермера да плаща своя ратай на дуел. Да, ако е обсъдено, защото сега не е забранено, може и да е вариант и начин да се отстрани още 1 участник от другия отбор, но е рисковано. Всичко се случва и може да се окаже, че както им е сигурно, хем са спечелили седмицата, хем са изгонили собствения си съотборник. Би било много тъпо. Иначе да, откъм техника за рязане и коване, Веселка няма конкуренция, но пък на алманах ще е  трагедия, съдейки по финала в нейния сезон. И ако има за баланс примерно или друг допълнителен компонент, си е риск

# 96
  • София
Dama pika, да не цитирам, че много дълго ще стане. Като писах  коментара, че Чавдар би направил женски дуел, мислех, че вече фермерите ще определят ратаите и няма да се глаува пак, ама очевидно няма да е така. 😃

# 97
  • София
Да, всъщност те могат да си спечелят седмичната надпревара, за да не гладуват излишно, а Чочо пак да си избере Веселка като 1-ви дуелист.
То това важи и за Новите.
Ние или аз по презумпция решихме, че никой фермер няма да номинира член на своя отбор, защото ще е един вид предателство, но ако се наговорят предварително и ратая знае и е съгласен, то няма да е предателство, а тактика... Поне сега в началото, когато има лесни противници, не е голям риск според мен. В случая Веселка може да бие с лекота поне две жени: Симона и Мажена. Като сигурно би избрала по-младата по ясни причини...

# 98
  • при късмета
Старите играят за имидж и по тази причина и аз приемам, че няма да номинират своя ратай. При уговорка да, но на своя глава някой направил тази сметка, няма да го направи и да очаква, че другите автоматично ще се сетят, без да е обсъждано. Отборната игра не го позволява, а те освен за имидж, са там да защитават честта си. Бързо утихват напрегнати ситуации при тях, защото имат опит. Даже ниско интелигентната Альона го схвана.
Веселка има шансове и то доста добри, защото за дребния ѝ ръст има много сила и издръжливост. А и самия той е предимство за някои игри, например с провиране под препятствия. Но пък губи самообладание и най-големия ѝ минус - несъобразителна е не реагира бързо в игрите и историята. но да, да приемем, че шансовете им са добри. При този развой обаче не мисля, че би избрала Симона или Мажена. Може би и с Елена ще се справи, последната не сме я виждали в игра, но и нея не би избрала. В промото ми се видя, че тя лично каза на Аксения, че е влязла в грешното предаване. Ако е дуелист, може би нея би избрала, тук вече физическите шансове са в лека полза на Аксения. Колкото и да е малък шанса за грешна тактика и избора на втори дуелист да е по-голям, риска го има.

Аз лично, искам тази седмица Аксения да излезе. Другия дразнител - Симона, както се вижда е фурнаджийска лопата и се обръща накъдето духне вятъра, та при липсата на подкрепа не би била толкова дразнеща. Вчера беше по-ниска от тревата

# 99
Дано скоро обединят двата отбора, за да има баланс. В момента едните са твърде знаещи, а другите твърде неопитни.

# 100
  • Асеновград
Еее голям рев , голяма работа. Аксито била се изморила , ....от какво се питам????Може би от фасони. Чак ми стана жал за животното , тази му разказа играта , часове наред доене. За пореден път ще пиша  ,,новите надежди,, са ,,гола вода,,.
 Много ми стана мило ,теленцето и кравата .....само заради това си струваше този епизод.

# 101
Дано скоро обединят двата отбора, за да има баланс. В момента едните са твърде знаещи, а другите твърде неопитни.

Не, просто едните мислят, другите се лутат. Това, че са нови не ги прави по-малко опитни, все пак Фермата я дават от толкова време. Аксения постоянно повтаря как била отборен играч, обаче остави толкова хора да не ядат, защото била мръсна и трябвало да се къпе-тоест да я видят по бански, че тялото и е невиждано досега.....
Избора на ратай в стария лагер беше, че знаят кой ще им върши работа, а в новия подходиха безотговорно като я избраха, защото се вижда, че тази работа не върши, а ратая трябва да може да прави всичко. Не знам, ама Аксения е прекалено лигава и глезена за тоя формат......

# 102
Добър ден,Весела седмица и най-вече да сме здрави! С малко закъснение и аз се записвам в новата темичка,която е ..Diavolo, Благодаря ти си уникат ша знаеш......Пак,ще се повторя Аксения от новите и Гуспата от старите не ми харесват ....виждам много отрицателно и лицемернолъжливо в тях...Защо всички в хор повтаряте,че Хепи Ванче ви е досадна...ми на мен си ми е оки и не виждам чак па толкоз мрънкане от нейна страна ...то има хора вътре дето мрънкат повече,но за тях нито дума...не ми се иска Веселка да е на дуел,но Аксения ако е и има късмета да победи то майка ни жалка да следим една кифла с месеци....нямам любимци,но съм за старите фермери...

# 103
Ванчето леко се звездее. С тия интервюта от пътуванията ѝ по света, малко се е взела за по-важна от другите.

# 104
Осипова нямаше толкова претенции като Аксения или която и да е друга кифла, влязла като такава, а не с претенции за домакиня ...

Общи условия

Активация на акаунт