🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 334
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Именно, ако храната беше сложена преди битката, кравата щеше да преяде, докато във фермата няма никой от участниците.
За ратайката и нейните лични нужди нямам думи.

# 331
Кравата нямаше да преяде нито по време на битката, нито в никоя друга ситуация, ако и беше сложена толкова храна, колкото е указано, за да не преяжда. Толкова е елементарно...

# 332
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Но в такъв случай преяждането щеше да се случи, докато са на битка - а заснемането сигурно отнема поне няколко часа, и щяха да я забележат хора на продукцията, а не Чавдар. При вдигането на кравата май и от двата отбора имаше мъже или се бъркам?
За мен наздравиците и кравата са по различно време, но монтажът го представя все едно на никой от новите не му дреме за кравата.
Преяждането се случва, когато кравата изяде необходимото за това количество. Което отнема някакво технологично време.
Далеч съм от мисълта, че продукцията не прави монтажи, но в този частен случай просто не е така. Казвам го, защото специално върнах да изгледам спорния момент. Имат часовници, сложени на предната греда на къщите. В 14.45 Аксения казва "Е... му майката и крава! Направо... Такава отговорност на плещите ми, цяла крава ми повериха." После ги дават седнали на масата всички, вдигат наздравица за победата. Часът е 15.27.
В защита на новите бих могла да кажа, че може да са решили, че след като кравата е на крака, а и са казали, че ветеринари ще минат по-късно да я прегледат, вече всичко е наред и затова да са седнали спокойни на масата.

# 333
... специално върнах да изгледам спорния момент. Имат часовници, сложени на предната греда на къщите. В 14.45 Аксения казва "Е... му майката и крава! Направо... Такава отговорност на плещите ми, цяла крава ми повериха." После ги дават седнали на масата всички, вдигат наздравица за победата. Часът е 15.27.
Това може да не се случва в един и същи ден, принципно, а само така да изглежда.

# 334
Как ли ще се справи Аксения като фермер? Защото , ако отиде на арената и победи, то тя ще стане фермер.

# 335
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това може да не се случва в един и същи ден, принципно, а само така да изглежда.
Принципно всичко е възможно, така е. В случая се поздравяват за първата победа и всички са със същите дрехи. А и не виждам какъв точно е смисълът да компрометират Аксения допълнително, тя и съвсем сама се справя отлично с това.

# 336
Аксения е емоциониално нестабилна кифла. Нито е психочно болна, нито е глупава. Просто лигла и егоистка.

# 337
  • Вестерос
Сенка я даваха да слага няколко пъти. Просто е дала повече на кравата, това е.

# 338
Чавдар ме дразни много повече от Аксения, обаче.

# 339
Чавдар е супер лицемер. Веселка си бачка и без наставления, ако Аксения беше в неговия отбор - друга песен щеше да пее.
Аксения не е неопитна или объркана, тя е нагла и безпардонна. Няма как 10 други човека да се въртят на пета около нея, щото на Аксенчето егото й било голямо и не се усеща къде е влязла.

# 340
Чавдар не е традиционалист, а просто има силно ограничен умствен капацитет, който не може да прикрие зад що годе солиден речник. Този човек няма никаква концепция за емоции, различни характери и светоглед. За него всичко се свежда до стереотипи, замаскирани като ценности. Не ме ядосва от някаква феминистка гледна точка, а единствено ме шокира, че човек с такива претенции може да е толкова умствено и емоционално ограничен.

От друга страна Дидо показва доста характер и зъби, откакто форматът започна. Не казвам дали това е добро, или лошо, но само показва колко несправедлива беше победата му в неговия сезон. Там единственото, което трябваше да направи е да не прави нищо, да не се набива много на очи с мненията си и благодарение на вече съществуващата му популярност грабна победата. Сега като не е единственото познато лице с добра репутация се изисква да покаже малко повече от себе си и няма да се изненадам, ако истинската му същност не се окаже толкова симпатична, колкото захаросания образ от първия му сезон в шоуто.

# 341
Калин продължава да живее в илюзията, че "старите" им правят напук и искат да им направят сечено. Иван пък как ехидно се подхилкваше, когато Бети критикуваше пода на "старите"... Въобще лекета и половина всичките мъже от новите, без Влад.

# 342
Дидо с подарената победа, много си вярва 😭Много ме дразни

# 343
Дидо с подарената победа, много си вярва 😭Много ме дразни
И мен!

# 344
  • Вестерос
Дидо беше абсолютно прав и хубаво им го каза всичкото.

И въобще не беше с подарена победа.  Роман ли трябваше да бие, с ужасния си характер или Росица 🤔 За Ваня Стамболова даже не ми се подхваща. Още повече, че Дидо отстрани на финала Роман, а Ваня отстрани Росица. Накрая между Дидо и. Ваня , Ваня ли трябваше да спечели 🙄 хайде да сме по-обективни и не забравяме кои са били на финал.

Общи условия

Активация на акаунт