🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 332
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
Дидо трябва да знае, че уважението трябва да се заслужи. Докато им се подиграват цяла седмица няма да стане

# 346
Не съм го гледала Дидо преди и не го знам как е бил, но сега определено ми харесва. Умерен и много точен, без злоба и без изхвърляници. Иван си ме дразни и с отношението си към Аксения прекалява. Не, че тя е цвете за мирисане, ама да я обижда и да и крие нещата - айде няма нужда.
Веселка също ми допадна този епизод. Най - сетне да я видя и чуя, че досега все невидима беше. Не знам коя ще избере за втори дуелист, но сигурно ще съм за нея.
Радо пък стигна дъното. Сега при противниците се натиска.🙄

# 347
Аксения има голям страх някой да не я командва, да не ѝ е “шеф”. Сигурно затова е домакиня. Не търпи авторитети.

# 348
Днес ми хареса Дидо. Абсолютно всички мъже без Влади не ми харесват, дори и Калин. Радо е едно страхливо бебе.

# 349
  • Буркина Фасо
тук да не е ресторант Мишлен !!! ще искате тристепенно меню ...
таратор за вечеря   ви стига  rotfImbo

# 350
Ми съжалявам ама наистина е малоумна тази жена. Дори моето 3 годишно не може да се нахрани само с таратор ,как е решила че за големи хора това може да е вечеря???

# 351
По-лошото, драги зрители, е, че такива като Аксения са много, многооо..

# 352
  • София
Аксения е нетърпима, но е гнусно, че й взеха багажа. Можеха по друг начин да постъпят.

# 353
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аксения никак не ми е любимка, но това с багажа е брутално и гадно.
Камелия първа писта като трябва да се правят гадории на друг човек,
не мога да я трая тази особа.

# 354
Ми нека го вземат багажа, но фермера да й каже директно "решил съм да те накажа,взел съм ти багажа" а не така като мишкари двамата с Камелия. И съм супер против това че й взеха одеялото,наказание както и да е ,ама на тоя студ, това е нечовешко

# 355
Дидо как изобщо стигна до финала?! Направо си го избутаха.
Аксения може да е всякаква, но и Иван прекали.

# 356
Аксения хич я няма, ама е тъпо да и вземат всичко, включително и одеалото. Все пак студено става нощем. Тя е човек, а не куче.

# 357
  • София
В никакъв случай не оправдавам глезотиите на Аксения, ама как можаха одеалото да ѝ вземат…. Айде гримовете, ок. Ама кои са Иван и Камелия да ѝ взимат одеало, дрехи и т.н? Дано последните двама да имат и те някакво наказание от продукцията..

# 358
  • Вестерос
Чак да са го избутали, не ме карай да ровя колко победи има и имунитети.

.. рових- два дуела е имал, отстранил е двама, едната седмица е спечелил имунитет от ратайство. Последната седмица е имал трети дуел, когато е отстранил Нури и е станал финалист. Ако това е избутване... Веселка, доколкото помня имаше два дуела само.

Те да й вземат багажа ок, ама защо и възглавницата и завивката и такива неща 🙄 Достатъчно беше дрехите примерно. Тъпо решение.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:22 от Tiffany А

# 359
Това с багажа беше малоумно, ако трябва да използвам дума от речника на Иван. Сега, каквато и да е, да й взимаш чак одеялото... Глупава постъпка!

Общи условия

Активация на акаунт