🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 331
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
Иван е същият като Аксения - направо са си лика прилика фермер и ратай - търкулнало се гърнето, намерило си похлупак.
Надявам се от продукцията да се намесят, защото такива самосиндикално решение наказания с взимане на завивки, не знам колко са позволени.

# 361
Постъпката на Иван с одеялото и възглавницата на Аксения е отвратителна, гнусна и много непремислена. Човекът, който по-рано говореше, че каквото и да става, "трябва да пазим човешкото в себе си".
🤮

# 362
  • Асеновград
Тези смешници прекалиха , с багажа , одеалото и възглавницата на Аксения.
Тя не е стока , но това ми дойде в повече. Тази Камелия много противна , голяма злоба. Симона дано да е на дуел и Веска да си е праща вкъщи.
Освен Влад друг за сега не харесвам от новите.

# 363
Тиф, именно  битките за имунитет, Дидо всичките ги загуби. И да ми вадиш статистика няма смисъл. За мен, Дидо и Веселка получиха победите като подаръци.

# 364
  • гр.София
Да. Да удариш дъното. Браво, Иван, че не се справи като фермер!
Браво, Камелия, а можеше да си силен играч!
Колко ясно се вижда какъв дребен човечец си, когато някой ти е дал малко власт...

# 365
Значи не харесвам Акси, но това с багажа е прекалено. Всички мъже може би без Влади гледаха този долен резил. Долно мъже и в това число и Камелия. Сега старите ще й помогнат дори с одеало.

# 366
  • София
Разиграва се сценария на Ванчето или както там се казва от миналия сезон и продукцията едва ли се е намесила.

# 367
  • Вестерос
Тиф, именно  битките за имунитет, Дидо всичките ги загуби. И да ми вадиш статистика няма смисъл. За мен, Дидо и Веселка получиха победите като подаръци.
Извадих ти. Върни се и чети. Дидо има един спечелен имунитет и три дуела, които е спечелил. Това не е бутане към финала.🙄 Въобще не мисля, че Ваня беше по-добър играч от Дидо, както напомних бяха двамата на финала накрая.

...

Иван защо яде сам или дояжда🤔

# 368
Наблюдаваме Станфордския експеримент в действие...

# 369
  • Вестерос
Наблюдаваме Станфордския експеремент в действие...
Това за полицаите и затворниците беше, нали?

# 370
Аз ли пропуснах, но Иван нали пита всички участници какво да и взема. Май и Мажена и Симона помагаха за багажа.
Аксения и ужасна, но и това с багажа е прекалено

# 371
Да, за студентите - надзиратели и затворници.

# 372
  • София
Всички бяха съучастници.

# 373
  • Вестерос
И да довърша за Дидо, помня, че повечето не го харесвате, защото отстрани Нури преди финала точно, който беше много харесван, а аз лично не понасях 😁

# 374
И да довърша за Дидо, помня, че повечето не го харесвате, защото отстрани Нури преди финала точно, който беше много харесван, а аз лично не понасях 😁
Между Дидо и Нури, аз съм с две ръце за Дидо.
И браво на него, само той  показа човечност и занесе одеяло на Аксения.

Общи условия

Активация на акаунт