🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 693
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Доколкото разбрах, само ратаят може да готви основните хранения - закуска, обяд и вечеря. Те сами могат да си правят междинки (снакове). Тараторът са мислели да мине за междинка явно, но след това са решили, че няма да сядат два пъти и ще е с вечерята, което значи, че трябва Аксения да го сготви и таратор и супа. Тя реши, че таратор е достатъчна вечеря и че щом Иван ѝ е казал да направи таратор, то задължението по супата отпада.

Не претендирам за точност, но аз така разбрах правилата.

# 451
  • Разпиляна във въображението
Даваха някаква ретроспекция по повод храната.

# 452
Впечатлявам се от това, че всички смятате, че никой не би се  нахранил само с таратор. Аз бих, но това не е тема на разговора, само искам да кажа, че не е никой. Пък и никога не би ми хрумнало менюто да съдържа таратор и супа едновременно. Ако някой ми каже да приготвя таратор, последното, което ще ми хрумне е да готвя и супа за същото хранене, за което е предвиден таратора.
Дидо го помня още от Стар академи. Много впечатли тогава с участието си, беше страшен сладур. После косата изчезна и малко се измени... не беше чак толкова очарователен. Обаче няма да забравя как се блъснах в него в един магазин и колко ме смая с излъчването и присъствието си. Аз съм много разсеяна. Бях купила нещо, някакво бижу, погледнах в пликчето докато вървях към изхода и абсолютно не го видях, вървейки право срещу него. Бяха три момчета, той вървеше отпред и двама зад него. Беше облечен изцяло в кожени дрехи, висок, снажен и едър е. Стъписах се, че така се блъснах с цяло тяло в човек, не знаех, че е той. И като вдигнах глава, видях една щедра усмивка и засмяни очи. Познах го веднага и се ухилих и аз. Беше очарователно. Извиних се, той нещо каза в отговор на това с плътния си глас, който също впечатлява, което нито чух, нито запомних, само си спомням, че се разсмях на глас от това, което каза. Казах чао и си излязох от магазина. Та, защо го разказвам това?! За да кажа, че от мимолетния контакт мога да твърдя, че Дидо е човек с присъствие и чар, и не би останал незабелязан. Очите и усмивката му на живо излъчват добрина.
Отделно, че е везна, а ние сме си такива - завладяващи! 😁😇
Скоро се убедих за пореден път, че при такива известни от екрана хора, живият контакт доста променя представата ни за тях от снимки или студийни участия.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 13:51 от Анонимен

# 453
  • София
Погледнете линка на Мари.
Около -21 минута Иван казва на Аксения да направи САМО таратор. Мажена каза супата да остане за утре. Аксения пита хората, които бяха там дали да съгласни да ядат само таратор, и че не се натиска да готви, но иска те (останалите) да се разберат. Иван й каза да направи само таратора.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 14:06 от Vivi

# 454
Имам колежка, съща Аксения. Толкова години не можем да я разберем дали е твърде хитра или откровено глуповата. Разчита, че всички ще си припадат по големите и природни дадености и като направи жална физиономия всичко ще и бъде простено.   Всяка задача изпълняваше поне 3 дни след поставения срок и изключително некачествено. Но за сметка на това адски нагла и все не и се обяснявало както трябва. В резултат на това вече не върши нищо, а нейните задължения се изпълняват от останалите и целият колектив не я понася. Там, обаче по регламент няма кой да и свърши работата и резултатът е гладни фермери и измъчени животни. За това си мисля, че вече едва ли ще посмеят да я направят ратай. Старите може би няма да я дръпнат за дуелист, за да им гледат сеира на новите, а пък и на арената за сега показва, че не е за подценяване.
Единствено с отнемането на завивките прекалиха. Всяко друго наказание си е напълно заслужено.

# 455
Точно, такива като Аксения ако не стане на тяхната, веднага се изкарват жертви, "аз горката", и незапознатите им вярват и ги съжаляват. Отделно, защото на всяка задача подскачат "защо аз, не може ли някой друг, все мен карате", и вече за да има мир, няма да я пращат ратай. А Ванчето миналия сезон беше дежурна като ратай, все нея пращаха. Тук Аксения ако я пратят втори път и ще взриви фермата.

# 456
Сетих, че Дидо готви в Черешката на тортата. Прави пиле с ориз и някакви народни неща. Тогава си казах евала на човека! Че всички нали са гурме готвачи. А Дидо - пиле с ориз! Даже се сещам, че запържва ориза и шеф Манчев орева света, че така не се прави. Обаче и аз правя така, та с Дидо ставаме двама Joy Азалия, много готина среща, благодаря, че сподели Wink

# 457
  • Другата България
Ваня №2 ли си имаме от толкова рано във формата?
Какво стана с мостът на времето?

Кой от Радо и Иван е Кирил, да знам да пускам “мутето“ като се появи на екран?

# 458
Добър ден фенчета на ФЕРМАТА....та изчетих ви с голям интерес ....и аз ,като жена и майка в началото се ядосвах на Аксения,но с МАЗОХИСТ фермер ИВАН и аз бих реагирала като Аксения....ако Иван ми беше мъж да съм го кастрилала и отвяла през 9 планини и езера.....такива комплексирани мъжленца ги хрускам кът топъл хляб.....чакам и него да накажат от продукцията....чудя се тоя ИВАН има ли майка или жена.....много ми е напротив,гнусен и малоумен манго....дай власт на простака и му гледай сеира.....за жените от новите нямам фен всички са една торба измет....жеста на Дидо ми хареса,а ВЕСЕЛКА ми се иска да е ПОБЕДИТЕЛ в поредния дуел....

# 459
  • гр.София
Няма как да харесам Аксения и да я приема за жертва. Верно, че пресолиха манджата с наказанието като ѝ взеха одеялото, но това не е причина да я приема за жертва, нито че са ѝ изписали вежди (мое мнение).
Тя е оставила двете си малки деца, за да гони Михаля във Фермата, вие се чудите, че не ѝ пука за кравата. Какво видяхме от нея досега? Истерично и неадекватно поведение, отказ да се съобразява с правилата и с останалите от групата, постоянно скандали и напрежение Disappointed До вчера Иван прояви доста търпение към пишман-ратайката, но и на него му падна пердето и прекали (според мен в безсилието си да ѝ повлияе по някакъв начин и да я накара да промени приоритетите си).

Като гледах Симона как цепи дърва...лошо ми стана. Не знаят ли къде влизат тези хора и какви базови умения им трябват, за да оцелеят по-дълго. Или и тя е дошла на почивка и да се покаже по телевизора Rolling Eyes

# 460
  • Разпиляна във въображението
Аксения не се приема за жертва.

# 461
  • Другата България
Не знам за вас, но на мен Камелия ми е в пъти по-противна от Аксения.
Онова момиче от Поморие, пардон от Гривица, поне е откровено.
Това от САЩ е такъв 'гявол - по Финци, такова подмолно същество, че свят ще им се завие от него, само време е необходимо.

Новите са ми много антипатични и все по-антипатични ми стават, ама как пък няма един поне да ми е направил добро впечатление. С такава злоба говорят и коментират другия отбор, докато другите го правят по-скоро шеговито.
Опаааа, Калинката отново с огледалцето: “Яни, Яни, Яни, Яни, Янииииииии.....“.
Комплексариииии.....нннн......

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 15:00 от Merri_An

# 462
На Камелия само по физиономията и личи каква е... А както и чуеш визитката, вече си напълно наясно. Залепи се за Ангел, ама така предпазливо, да го ползва за ракета-носител, за да я забележат, но аванси никакви. Той па беше такъв тъпчо... добре че си тръгна.

# 463
Очите на Камелия и физиономията ѝ я издават - има излъчване на хитруша, но не по интелигентен начин, а тип селски тарикат.

# 464
Бат Анго горкият, не му върви на жени. В неговия сезон нали беше близък с Надето. Все за отрицателни герои се лепва, не може да ги преценява правилно.

Общи условия

Активация на акаунт