🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 677
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Бат Анго горкият, не му върви на жени. В неговия сезон нали беше близък с Надето. Все за отрицателни герои се лепва, не може да ги преценява правилно.
Гледах промото за днес, имаше писмо в бутилка за Камелия.😀 Ако е от Ангел ще падна от смях.

# 466
  • София
Коментират премиерния епизод на Фермата
Чудят се дали да отразяват сезона.

# 467
Тези са ми толкова противни, особено тоя с ... прическата! Хич няма да си ги причинявам за нищо на света.

# 468
К'ви са тези двамата лисунгери??? Нито ги знам, нито ме интересува какво им е мнението за кифлите във Фермата. Присмял се хърбел на щърбел Joy

# 469
От мен в анкетата :
- Симона, която излита от Фермата в дуел вероятно отново на нула.
- гласувах с НЕ, но само заради завивката и възглавницата. Достатъчно беше да и отнеме гримовете, но Иван се прояви като простак. Но съм на мнение, че Аксения заслужаваше наказание от фермера.
- Само един глас за Радо на последния въпрос.

Аксения - не търпи авторитети според мен. Има си голямо его, но е и доста праволинейна.  Жалко, че няма да я видя като Фермер през следващата седмица, щеше да е цирк. Много по-неприятни са ми Камелия и Симона като държание от жените.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 16:09 от Bengun

# 470
Под никой не би се навечерял с таратор, визирах хора, които не са на режим, а и цял ден са вършили физически труд...
Така да се каже, участниците във Фермата.
Иначе има и такива, които само с краставица биха се навечеряли.
Дидо не съм го гледала в нито един формат до сега.
Не знам защо съм решила, че ми е неприятен. Може би защото тренира, а и си е с хубаво тяло като цяло.
Заради мускулите на подсъзнателно ниво съм го сложила в категория батки.
А в някакво интервю или изказване на Дичо, на който той зае мястото, да! изобщо никакво място не е заемал, щото Дичо сам се махна от Д2 и се разхождаше из студията да се обяснява защо вече няма да е солист на Д2, съм решила автоматично че не харесвам Дидо.
Не мога ви обясня защо.
Не съм го виждала на живо, не съм разговаряла с него...

ПП това лято го видях за малко на Слънчака. Разминахме се, ако изобщо е бил той или негов двойник.
Мм ми го показа, аз докато разбера за кой иде реч... 🤣

# 471
Под никой не би се навечерял с таратор, визирах хора, които не са на режим, а и цял ден са вършили физически труд...
А, не беше реплика само към теб. И други го казаха, не само ти. Коментарът беше към всички такива твърдения.

# 472
И аз го казах и продължавам да го твърдя. Хората там вършат тежък физически труд през повечето време,не стоят на бюро и е безумно  да се вярва че ще се нахранят с таратор.

# 473
  • Вестерос
Да обобщя- не одобряваме поведението на Аксения, дразним й се, но не трябваше да бъде наказвана от Иван с вземане на възглавницата и завивката и без да й се обясни защо аджеба е наказана с това наказание.

# 474
Точно! Най ме издразни, че не й казаха. Нали за това е наказание, да разбере човекът защо го наказват, с какво го наказват, да си вземе поука евентуално. А те като мишоци. И ходи да й се извинява, че я е обидил, а за вещите нищо! Нагло та нагло! Май ги е било страх от нея, да й вземат нещата пред нея, защото ще ги набие Joy

# 475
Да обобщя- не одобряваме поведението на Аксения, дразним й се, но не трябваше да бъде наказвана от Иван с вземане на възглавницата и завивката и без да й се обясни защо аджеба е наказана с това наказание.
Точно! Най ме издразни, че не й казаха. Нали за това е наказание, да разбере човекът защо го наказват, с какво го наказват, да си вземе поука евентуално. А те като мишоци. И ходи да й се извинява, че я е обидил, а за вещите нищо! Нагло та нагло! Май ги е било страх от нея, да й вземат нещата пред нея, защото ще ги набие Joy

Може би Иван се умори да и обяснява някакви неща без резултат, без грам възприемане.
Тя сама може да се сети, защо е наказана, ако се напъне да помисли малко. Вероятно има нещо общо с това, че на няколко пъти я вади от язовира, за да си свърши работата или с това, че закъсняваше с храната за групата, понякога прекалено, или за това, че на два пъти се събират мъжете от двата отбора да вдигат кравата, за която тя се грижеше, или, или... Колкото искаш причини стига егото да позволи на мозъка и да ги обработи.
Жертва! Ако е нечия жертва, то е на самата себе си. Тя изобщо нямаше да стъпи на ратайския остров, ако не се правеше на интересна в седмицата на Калин.
Иван премина граница, която не трябваше и ще си носи последствията от това, но след снощи Аксения ми е... Когато, толкова нагло провокираш всички с поведение си, то имай смелостта да си понесеш последствията и спри да хленчиш, защото изглеждаш жалко.

# 476
# 477
  • Буркина Фасо
И как ще я накарат да се махне, с тормоз ли? Не е това начинът за превъзпитаване на възрастен човек. Аксения не става, тя е пълен егоист, нито за животните мисли, нито за съфермерите й. Нормален човек ще се извини, че ги е оставила гладни. Това обаче е част от играта, да успееш да се овладееш и да изтърпиш и такива хора като нея.
как да превъзпиташ човек, който не е възпитаван ?
типична глезла.

# 478
Аз се връщам малко назад, когато определяха колко щайги на кого, изобщо не споменаха проблема с прехранването на кравата. Оцеляването на животните не е седмична задача, явно. А може да е споменато , но да не ни го показаха. Още тогава си помислих, че ако го спестяват, вероятно ще променят образа на Аксения от дразнител към жертва.
Дали наистина никой, освен Дидо , не мръдна да й занесе яке или одеалце? Не ми се вярва да са събрали толкова безчовечност на едно място. Грозно.

# 479
Аз да попитам, защото рядко успявам да гледам, повече чета тук какво е ставало. Та масово се говори за някакъв студ и как ѝ взели одеялото, но до преди ден два се коментираше как същата госпожа се къпе в язовира. Аз поне ако е такъв студ, че да не мога да спя само с яке, не си представям да се цопна в язовир. Та ако някой е наясно, студено ли е, не е ли?

Общи условия

Активация на акаунт