🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 400
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Липсват ми и на мен игрите за дуел от ратайство.

# 136
  • при късмета
Не съм сигурна, че ако Аксения е първи дуелист, победата ѝ е сигурна. Да, изглежда силна физически и вероятно издръжлива, защото е спортист. Но в цепене, коване и рязане не блести особено и по-важно, психически не се знае в какво състояние ще е. По-скоро би било лошо. Да, отбора ѝ ще е на нейната пейка, но ще е наясно, че няма реална подкрепа. Ако има някаква вяла подкрепа, ще е напълно сигурна, че не е лично заради нея, а заради отбора. Психически е слаба и лесно изкарвана от равновесие, а това често е по-важно от физическата форма

# 137
Аз си мисля че новите тази седмица ще бият старите, но няма да пратят Аксения , а Веселка. Защото Веселка няма да може да нарежда битките. За новите ще бъде изключително важно те да ги нареждат. Веселка съм сигурна че няма да извика нито Акси, нито Ками. Някоя между Симона или Мирела ще е. Така го виждам.

# 138
  • София
Каквото и да си говорим, всяко отиване на дуел си е риск, колкото и да смяташ, че е слаб противникът ти. Може да нямаш късмет, да се контузиш и какво ли още не.

# 139
  • при късмета
Каквото и да си говорим, всяко отиване на дуел си е риск, колкото и да смяташ, че е слаб противникът ти. Може да нямаш късмет, да се контузиш и какво ли още не.
Ако има игра за точност, да се закучат нещата, да удряш една и съща плочка 10 пъти и тя да не пада, някое въже да се оплете, някое гърне да е по-здраво и да отказва да се счупи, на алманаха да ти се паднат въпроси само за гъби и т.н. И на най-силния физически се е случвало да загуби дуел. Всичко става и няма сигурна победа

# 140
  • Вестерос
Аз се чудя къде я виждате тази сила на Аксения 🙄

# 141
  • Буркина Фасо
Аз се чудя къде я виждате тази сила на Аксения 🙄
в предимството. Smiley
с едни гърди е пред другите.

# 142
  • Вестерос
🤦🤦 и аз съм една 🤣

# 143
  • Буркина Фасо
мерак ми е да я видя тая шматка в игра с пълзене в кал. как ще поиска да се изкъпе понеже имала лична нужда.  епизода може да продължи през следващият сезон  rotfImbo 

# 144
  • Sofia
Изгледах и аз чак сега епизода,обаче тези двечките,Симона и Аксения,изобщо не стават за гледане.
Едната,освен,че за нищо друго не става,е и супер приятелка, по-добре да нямаш такава.Наклюкари Аксения,че нарочно ходела да дразни.Пък тя мислела да ѝ каже,но... не ѝ казала.Обаче пак ѝ била приятелка,ама искала да се разграничи от нея. ooooh!
Другата и тя мега нагла.Гледах и не можех да повярвам.А и за колко тъпи трябва да мислиш останалите,да си се натопил до врата във водата,да си се омазал целия в сапун и да твърдиш "ама аз не се къпя..."

Добре,че бяха теленцето и кравата,да ми оправят вкуса от епизода.Направо ме просълзиха.

Дяволче,поредни благодарности за темата! Hug
Имам чувството,че догодина може и да си поканен. Wink

п.п.Валерия спомена нещо пред Нина,че някои само се подмазвали,но не се доизказа.Имам чувството,че нея имаше предвид.Ще я наплюдавам дали винаги е със силните на деня.Определено вчера  се въртеше околко Чавдар в обора.

п.п.п.И аз да попитам,Иван нямаше ли право да дои?

# 145
  • София
Може да и покаже, да я отмени за малко, но основното доене трябва да е от ратая. Ако фермера на седмицата дои, мие и готви, то няма много смисъл от ратай... Макар че и това е различно сезон със сезон.
Но фермера на седмицата има и много важна отговорност по обектите и да съблюдава как се изпълняват заръките от наставниците и да помага, където е най-зле положението.

# 146
  • Sofia
До сега,мисля,фермерите имаха това право.
Този сезон съм изпуснала как е.
А и в случая вече беше доста късно,та не видях Иван да се занимаваше с нещо друго по-съществено.

# 147
  • Буркина Фасо
п.п.п.И аз да попитам,Иван нямаше ли право да дои?
Иван, ако е продуцента, е далеч от мисълта да дои  rotfImbo
Ники каза "докато ратая издои животното да не им дава кошниците с храна".
преди това показваше как се дои - после наказва. Smiley

# 148
  • Sofia
Мхм,баш този Иван имах предвид

# 149
  • Велико Търново
Ако искат да отстрелят Симона - просто си я посочват за 1-ви играч и оставят техните момичета да се погрижат за нея.
Как точно да я посочат за първи играч? Първо трябва "надеждите" да я направят ратай, после "героите" да са седмичен победител и чак тогава техният фермер може да я избере за първи дуелист. Не е хайде, хоп и да я посочат с пръст.

Аз също съм на мнение, че рискът Веселка да отиде на дуел тази седмица е минимален. И избор има, и възможности да победи има. Даже и да не може да се справи с Алманаха, това няма да е голяма пречка. Пък то и не се знае дали ще стигнат до него...

Аксения каза, че била отборен играч и че нямало да саботира седмицата, но в крайна сметка стана "исках, ама нямах желание"...

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 14:44 от DamaPika

Общи условия

Активация на акаунт