🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 384
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Интересно онзи образ Ивайло дали е бил наясно с роднинските му връзки навремето като се заяждаше с него на тема политика.
М, този пък беше такъв галфон, че едва ли нещо е знаел за който и да е. Виж, че като свърши миналогодишното кошмарно издание, другите се събираха до едно време и цвъкаха снимки по инстаграмите, той все липсваше.

# 181
Чавдар похвали Веселка защото е тиха, кротка и си върши домакинските задължения. За него - идеална жена. Ако му се опълчи някоя жена бързо ще му се срине перфектният имидж, който така усилено продукцията му гради този сезон. Вълк в овча кожа.
Аха, съща Сивушка, теглеща плуга.

Азалия, Чавдар липсваше май. За Ивайло не помня. Не го харесвах, но точно в онази част с критиката на "управлението" на Чавдар го харесах.

# 182
LaughingLaughing Леле, прави сте, че има интонацията на Радев, не се бях замисляла, 1:1 е Laughing

Иначе да добавим, че като говореше за почивка с децата, после каза за караваната и как "с любимия човек" гледат морето. Спомена си жената все пак.

# 183
  • София
И Ивайло се събираше барабар с богинята имаше лайфове дори, даже Нова година сякаш заедно празнуваха.

Чавдар си е все така неприятен, какъвто беше и в неговия сезон. Той и тогава се пазеше, не е имал изцепки. Човек като те пита какво е направил, че да не го харесват толкова хора, трудно се обяснява. При него са изпуснати реплики, но периодично. Веднъж човек да каже глупост, ок, но при него си я има една и съща линия. Той си е с такова мислене.

# 184
Иначе да добавим, че като говореше за почивка с децата, после каза за караваната и как "с любимия човек" гледат морето. Спомена си жената все пак.
Добре, признавам му го! 🙃

Ооо, далече преди Нова година ги забравих тия лумпени! 😆

# 185
  • при късмета
Чавдар имаше изцепка в неговия сезон. Само една, ама му коства излизането. Показа се в истинската си светлина по време на фермерството му, крясъци, блъскане по масата, заплахи, че всички ще видят и ще ги сложи в ред, няма мъж жена, той коли той беси тази седмица. За мен това си беше изцепка. И лицемерно, в сравнение с това което показваше преди нея, както и тук сега.

Леле, видях промото за довечера. Онова недоразумение ратая на новите, прехранила кравата, тя горката не може да стане, макар, че няколко човека я дърпат, идват лекари и външни хора, а нейно безотговорничество пак се къпе в язовира.
Ако бях на продукцията, тази седмица нямаше да има дуел, тя щеше да излезе служебно. Животни, хора, всички страдат физически заради нея

# 186
Не одобрявам, когато мъж смята, че жената е под него или трябва да го слуша безрезервно. Обаче въпреки минусите си Чавдар има качества и умения и това ме кара да го уважавам, макар да е старомоден. Докато Аксения, която е модерна и готина, парадира, че е майка, тотално изветряла е, егоист, не умее да приоритизира и като цяло ми е доста по-антипатична. Много искам да я изгонят служебно.

# 187
# 188
  • София
ма ко, и аз не харесах фермерството му, но имах предвид, че човек може да си изпусне нервите. Други също са тропали по масата, крещяли са и тн, но ако е еднократен изблик, човек забравя. За мен Чавдар си носи тази, енергия и се вижда, че се сдържа само, защото е в предаване. С радост би върнал комунизма, да е част от ДС и да командва той със сила.

# 189
  • при късмета
Не знам дали старите ще направят стратегия, ако са победители за седмицата да пратят собствения си ратай на дуел, но, ако новите спечелят по някакво чудо, със сигурност ще го направят. И не с мотивите, с които биха го направили старите, а за да я махнат и ще са на пейката на другия дуелист.Аксения, ако е на дуел със сигурност няма да има подкрепа от отбора си и това ще я срине и ще загуби, ако ще Шварценегер да беше

# 190
Аксения е точно типът жена, която кара Чавдар да си мисли, че е прав, че "слабият" пол не би се справил с нищо, ако няма мъжки надзор и напътствия.

В епизода вчера Влад се опитва да я успокои, да ѝ покаже, че не е съвсем сама, онова пак се пеняви и му блъска ръката. Има огромна разлика между това да имаш характер, да не можеш нещо и да искаш да се научиш, И просто винаги да си наопаки и да си правиш каквото си искаш.

# 191
  • Вестерос
Проста си е, инатлива, горделива, със самочувствие без покритие, глезла.

# 192
Начи и аз съм инатлива и глезла, ама мъж ми оня ден ме изнерви и му казах: бЕгай от тука, аз ще си сменя шлауха на душа и ще си оправя батерията на чешмата, и всички бяхме доволни! То да си позволиш да си такава, но като се върши работа, да се свърши като хората, тогава всеки ще ти прости особеностите на характера.

# 193
  • Вестерос
Ама едва ли ще влезеш да се къпеш или ще си легнеш без да си доиздоила кравата 🤣

# 194
Ааа кравата си аз не оставям необгрижена! 😁

Общи условия

Активация на акаунт