🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 371
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
  • при късмета
Ако тя остане гладна заради някого, ще вдигне олелия до Бога. Позволи си даже да си прави питки само за нея, защото била гладна и не можел никой да ѝ каже кога и какво да яде. Обаче сега, когато всички са гладни заради нея, то не трябвало да им е проблем да изтърпят наказание, какво щяло да им стане? То бива, бива наглост, но това минава всякакви граници. С този ѝ егоизъм, започвам да съжалявам децата ѝ

# 196
  • София
Да, аз също мисля като Ма Ко. От видяното, а и това което предстои.
Новите на 90% биха изпратили свой човек този път, защото просто ще искат да се отърват от нея, а ако пък някак си остане, то резултата ще стане 1-1. И в двата случая печелят.
Освен ако не я изгонят служебно както е тръгнало, особено ако има пострадало животно... А може и тя сама да си излезе, ще видим. Но жалко, че се стигна до тази ситуация. А Новите втора поредна седмица правят една и съща грешка - изпращат някого за ратай с пълно единодушие (айде този път без Симона) и по този начин го сриват. Жоро се затвори в себе си - резултатът е аут от формата. Аксения обаче има голямо его и самочувствие и стана обратното на Георги - да видим дали крайния резултат ще е същия.

# 197
Това е, защото всеки от тези хора е аутсайдер! Георги се взе за кмет и на Новите, ма там не са лелките в кметството, дето му свиват уши и изпълняват.
Тази пък, мис Каприз, реши, че им е незаменимо важна нещо, на какво отгоре - не е ясно. Има се за ослепителна красавица, на която по тази причина всичко трябва да ѝ се прощава. Майка ѝ нещо се е объркала и не я е научила на каквото трябва, а само ѝ е повтаряла "ох на мама убавицата".
Чакам и на Радо сеира.
Симона, гледам, се усеща, за разлика от горните трима.
Изобщо, у новите много его, много нещо!

# 198
Чавдар имаше един лайф с Георги от миналата година - някалва сбирка бяха правили. Беше май-юни, ако не се лъжа. Ако го намерите, може да разберете кога е отпаднал.

Според мен Чавдар изобщо не знае много, а иска да остави това впечатление. Другите са много зле, а той има самочувствие и истински късмет. И повторено три пъти, че Чавдар много знае, вече се превърна в рефрен... В отговорите му не звучи увереност, а тежкарското му поведение е, за да покаже как той, ей така между другото, знае отговорите. Чист късмет с налучкване! Ако има още един толкова "знаещ", никакъв го няма.

Според мен, това е някакъв образ. Засилен, според мен, само за формата. Има си + и - естествено. И аз смятам, че не знае чак толкова много, колкото се смята за него. Има базисни познания и да кажем в повече от това, но нищо повече. Миналата година Ивайло беше далеч по-противния и затрит образ. Предпочитам Чавдар като компяния пред Ивайло.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 13:02 от fermata72021

# 199
Чак сега смогнах да изгледам снощния епизод. Мари, безкрайно благодаря!
   Моля ви,кажете ми ,че на тази Акси от продукцията й плащат,за да се държи така,или е някакъв номер! Не може да има толкова нагло и тъпо същество.Хич не ми се ще да обиждам, ама това нейното на нищо не прилича.
   Евала на Влад, че не я нападна, то не че другите са. Опитаха се да говорят с нея,ама тя не приема. Не ме вълнува как си възпитава децата и какви са отношенията в семейството й,ама жалко за децата.Изтрещяла работа.
   Чавдар - хем ми харесва,хем не.Харесва ми,защото е станал по-уравновесен, или си налага да е такъв.
  Но патриархалното му мислене не ми харесва.А има дъщери. Дали ще е окей някой да ги държи в подчинение?
   Радо - яко е във филма. Според мен Гуспата наистина искаше да се събират край огъня , той старите вече ги знае.Новите са интересни, всеки с историята си. А и ще се опознаят като личности,не само като състезатели , какво лошо има? Ми новите и те да гледат, слушат, мислят и анализират .
    Лили - абе тая жена на колко години е?! Все дено слушам двете съседски деца, които са в един клас, но нещо се бяха скарали и не искаха да играят заедно. С Нинка се познавали навън.Е и ?Не може Нина да котнактува и с другите? Да завърже друго приятелство? Айде на облачето бяло и пътя.
   Не разбирам темите от рода на На море в Бг или чужбина. Това с каква цел е ?Да се изпишем родолюбци? Че Иван цяло лято вее гащи в Гърция, жена му е там като у дома си/ следя я в ИГ , щото харесвам как готви/ .Андрей и той -Занзибар , Италия и не знам си къде, иначе българското море срещу чужбинското. Аз навън не съм била, защото съпругът ми не иска и не можем да отсъстваме за повече от -5 дни от работа. Бих ходила, на много места,ако имам време и възможност.На нашето море ходим , тази година съм във възторг от ОБзор- цени,чистота,обслужване.
  България е красива страна, но има и по-красиви в света .И по -интересни. Прекаленото родолюбие ми е малко в повече. Мога да си заровя краката в пясъка и на друг бряг, освен Крапец ,с любимия човек и да гледаме звездите.И пак да си обичам страната.
  Мирела в началото ми беше една такава пресилено шумна, нахилена, но колкото повече гледам,толкова повече ми допада това дете.Дано не избухне и тя.

# 200
Ама едва ли ще влезеш да се къпеш или ще си легнеш без да си доиздоила кравата 🤣
Добре ,че нямаме крави😂

# 201
  • Велико Търново
Чавдар имаше един лайф с Георги от миналата година - някалва сбирка бяха правили. Беше май-юни, ако не се лъжа. Ако го намерите, може да разберете кога е отпаднал.
Ако лайв-ът е от май-юни, как по това би се разбрало кога е отпаднал? И защо трябва да се разбира, че не схванах? Иначе най-лесният начин е в темите за Фермата 7 - там Diavolo дава достатъчно детайлна информация, за да е необходимо да се допира (незнайно защо) до търсене на някакви излъчвания на живо.

# 202
Гуспата наистина ли е полицай, или това е заигравка с него от предишното му участие?

# 203
  • Вестерос
Преди е бил, мисля, че отдавна не е. Но е тъпа заигравка при положение, че си имаме настоящ от новите

# 204
  • Велико Търново
Още в първия сезон, преди 7 години, беше представен като бивш полицай.
Ама... първо, че се познават, второ - за да изглежда като "динозавър", ето, че даже и милиционер го наричат.

# 205
Ясно! Мерси! Hug

# 206
  • Другата България
Аксения среден пръст ли показа на съфермерите си в началото на епизода?

# 207
# 208
Стига бе Anguished

# 209
  • Другата България
Така ми се стори и на мен, ама да си питам.
Току що изгледах и тирадата ѝ от рода на “един за всички, всички за един“.
Тоест, “всички за мен, а аз да си правя каквото си искам, съобразявайки се само със СЕБЕ СИ, без да ми пука за вас“.
Няма такова същество, кАжи честно!
Ето заради това аз не ставам за такова предаване, досега да съм я удавила девойката.

Другото, което ми прави впечатление, е това как Камелия се подвира на всеки фермер, правейки се на много работна и “мъжко момиче“. Третото е колко много си е повярвал Калин.

Общи условия

Активация на акаунт