🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 387
  • 766
  •   1
Отговори
# 210

Другото, което ми прави впечатление, е това как Камелия се подвира на всеки фермер, правейки се на много работна и “мъжко момиче“.

Да. "'Намери работа на Симона, че ми реже дъските накриво"
Добре де, покажи и грешката, научи я ако трябва, щом си толкоз вещ. Веднага клюкари.

# 211
Ти мàни Калин, виж Радо... А Калин се чувства у тях си и я взе тая ферма за бащиния, нали живее в съседния двор.
На Камелия не ѝ повярвах на воплите още с визитката. Лисугер е тя... Що не отиде да каже на Симона: ти режеш накриво?! Ми ах, тя отговорната, забелязала и докладва. Точно като тия, дето ходят при шефа да топят колегата, пък те, видиш ли от съвест го правят това и за благото на всички.

# 212
  • София
За Камелия мисля, че тя беше директна миналата седмица, че не ги понася двете. На нея й е къс фитилът и не я издържа Симона въобще да й се пречка в краката. Въобще не иска да ги вижда двете, пък какво остава да ги учи как се прави. Ще я видим натам дали и с други ще се държи така.

# 213
  • Другата България
Ти мàни Калин, виж Радо... А Калин се чувства у тях си и я взе тая ферма за бащиния, нали живее в съседния двор.
На Камелия не ѝ повярвах на воплите още с визитката. Лисугер е тя... Що не отиде да каже на Симона: ти режеш накриво?! Ми ах, тя отговорната, забелязала и докладва. Точно като тия, дето ходят при шефа да топят колегата, пък те, видиш ли от съвест го правят това и за благото на всички.
Точно, точно с това я асоциирах Камелия. Знаех си, че има защо да не я харесвам.
А Калин, това че живее в съседство изобщо не го оправдава за начина, по който командори и се вживява като Биг Бос. Не стига, че всичко преписват и имитират от “старите“, ами и хейт по Яни, що? Щото е конкуренция, той Калин вече финалист се вижда.
И Радо не ме кефи, да.

# 214
  • София
Напълно съм съгласен с вас момичета.
Грозно впечатление ми направи Камелия. Нагаждач и доносник. Едно такова уж невинно действие казва много повече за човека отколкото цяла тирада от емоционални изблици... И първото е по-лошото.

Калин е Биг боса. Държи се като единствен Алфа мъжкар и вече си е препикал територията...

# 215
А те как сготвиха рибата, която той улови? Почерпиха ли другия отбор? Нали въдицата е тяхна, де. Или ревюто по бански беше отплатата?😆

# 216
Имам чувството, че нещо са се объркали някои мъже от новите, че старите са вкарани за маймунки, че са играли, някои и спечелили, и това им участие е едва ли не, за да правят калабалък, и сеир, но победител ще е от новите, защото... не е ясно защо!
Наблюдавам нещо, което виждам и в живота - младите (в случая новите) не вземат на сериозно хората с опит, само защото се смятат за способни без опит, но понеже са много умни, няма начин да не се справят, чели са (гледали са) как се прави! Ми не е така, пичове! Свидетел съм на гръмки провали, на много повярвали си учèни хора, но без опит. Стари хора са казали: питай патѝло... А мъдростта на опита е важна за всяко едно нещо. Дето се казва аз сега да съм на онея години, ама с тоя акъл, ехе...

# 217
  • Другата България
Имам чувството, че нещо са се объркали някои мъже от новите, че старите са вкарани за маймунки, че са играли, някои и спечелили, и това им участие е едва ли не, за да правят калабалък, и сеир, но победител ще е от новите, защото... не е ясно защо!
Наблюдавам нещо, което виждам и в живота - младите (в случая новите) не вземат на сериозно хората с опит, само защото се смятат за способни без опит, но понеже са много умни, няма начин да не се справят, чели са (гледари са) как се прави! Ми не е така, пичове! Свидетел съм на гръмки провали, на много повярвали си учèни хора, но без опит. Стари хора са казали: питай патѝло... А мъдростта на опита е важна за всяко едно нещо. Дето се казва аз сега да съм на онея години, ама с тоя акъл, ехе...
Точно същото усещане имам и аз, същите усещания по-скоро.
Основно от мъжете, от жените все още не мога да преценя Елена къде се намира в личната ми класация на участниците в предаването.

# 218
Елена се намира... някъде на сянка. Нито я има, нито я няма. Ако си мисли, че като се прави на невидима, ще докрета до финал, няма.

# 219
Основно от мъжете, от жените все още не мога да преценя Елена къде се намира в личната ми класация на участниците в предаването.

Аз също. Много я оприличавам на Нина от съседния отбор. Човек, който много иска да плува, но да не се намокри.

# 220
  • Другата България

Аз също. Много я оприличавам на Нина от съседния отбор. Човек, който много иска да плува, но да не се намокри.
Именно.
Елена се намира... някъде на сянка. Нито я има, нито я няма. Ако си мисли, че като се прави на невидима, ще докрета до финал, няма.
Абе.....не съм сигурна.
От много неща зависи, тя дефакто не е показала какво може и колко може, тиха вода, да не се окаже най-дълбоката...
Накрая на епизода съм, и Калин пак към Яни. Ауууу, голям бодил в з@дник@ му е този Яни, въпросът му беше нещо от рода: “Огледалце, огледалце, ама я кажи сега, кой е най-силния мъж от тук присъстващите“?
И огледалото да отговори с гласа на Яни: “ Тиииииииииииииииии.........“

# 221
Въздържах се да коментирам Камелия, защото имам бегли и далечни наблюдения върху нея. Беше приятелка на моя съученичка, лично не я познавам, съответно от първа ръка нямам впечатления, но макар и дете още (по онова време), струваше ми се прекалено нахакана и едновременно с това простовата. Имам подозрения, че ако по-големите злини в новия отбор (Аксения и Симона) излязат преди нея, ще "блесне" като не по-малко зло.

# 222
Аксения е звездата на сезона, с нея се и ще се запълва 50% от времето поне.

Отишла да си търси работа на морето и на третия ден намерила мъж.
Домакиня, сложила силикона и татуировките и вече е турбо кифла, все пак това е мечтата и идеала на поне 50% от младите момичета у нас.

На всичко отгоре е типичната куха лейка, но с огромно самочувствие без покритие,  класика в жанра.

# 223
  • Вестерос
Чак пък 50 % 🙄

# 224
Ох, дали не е и повече...

Общи условия

Активация на акаунт