🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 766
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Тъпо.Еднообразно.Скучно.Това е "шоуто" до момента.
Много слаба,даже избива на смешна, режисура(това с писмото бе поредния пример) и още по-слаб кастинг.
Любовните мелодрами с гуспата ги пазят за накрая Laughing

Просто се изтърка това шоу до досада.

# 556
Прави ми впечатление, от моя гледна точка, че хората ядат страшно много. Говоря по принцип за това, което виждам по заведения, сред познати... Несметни количества храна, които ме стъписват и се изяждат, и никой не пухти, че е преял. Хора с размери, които не предполагат толкова много изядена храна. Чудя се къде го слагат?! И как е възможно някой постоянно да е толкова гладен пък, че да нервничи постоянно.

# 557
Някой назад в постовете си беше казал, че ратаят работел страшно много, ми да ви кажа, че това, което вършат ратаите в шоуто една баба на 70 и кусур, живееща на село го върши ежедневно, че повече, щото се грижи и за градина и готви, и други неща върши, и по сто манджи на ден прави. Свекърва ми и сега ги прави тези неща без да се замисли, че е тежко, така е научена и така разбира живота. Аксения е друго поколение и разбиранията за нещата от живота са и различни. Тя е от тези, които смятат, че в живота всички са и длъжни, а тя трябва да само щастлива и когато реалността се окаже друга стават криви и кисели. Омъжила се за "принца" на атракционите в Поморие, мислейки че това е шанса за охолен живот, но явно се оказал блатна жаба, която само чака да летния сезона да се надува, а зима изпада в летаргия. Това поне разбрах от интервюто на кастинга. Смятам, че се има за красавица, макар без грим си е доста безлична, макар и не грозна. Това не и пречи да има самочувствие и да вярва, че трябва да е обгрижвана и харесвана, а не отхвърляна от групата. Живее в самозаблуда и без реална оценка за себе си, като страшно много хора, които влизат в подобни формати, между другото. Там търсят утвърждаване на нереалното си самочувствие от околните.  Като се сблъскат с новия си образ, на нехаресван и отблъснат от мнозинството се озлобяват и стават агресивни, инатливи или го играят жертва.  Тя наистина не си дава сметка, но това си пак типична черта на много хора да нападат, когато ги критикуват.  Срещуположния на нея образ е на Веселка, живеещй на село, за нея ратайския живот не непознат, затова не и е труден. Но това не я прави по-симпатична на всяка цена и тя си има дразнещи черти, но чест и прави, че не послуша Гуспата да извика на арената Мажена.
Не мога да и симпатизирам на Аксения в повечето случаи, освен при отнемането на личните и вещи за назидание. Това даже няма и да го коментирам. Стойността на един човек се оценява по действията му спрямо другите, така че там не видах такива, които да ми се издигнат в очите. Като цяло този сезон ми е скучноват, не предизвиква у мен вътрешен емоционален отзвук,затова и не пиша. То и толкова го гледам, де.
То всичко друго е обсъдено подробно.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 11:45 от wiwala75

# 558
Иван не ми се търси точно дали е женен, но има жена до себе си и си спомням, че изглежда добре, което някак си ме учуди, защото се води безработен, а тя изглеждаше като да е високоподдържана . Във визитката му се споменава и я има.

Сезона наистина е скучноват досега, а мислех, че ще е обратното. Чудя се какво ли щяха да излъчват въобще без дрязгите с Аксения.

Искам само Лили да спре с песните, моляя.

# 559
С това писмо наистина много смешно. По-добре Андрей да го беше донесъл на Камелия, и да каже Ангел ти е написал писмо.

Аксения и Камелия въобще не ми харесват на мен, първата е много далеч от красива, на втората очите и са впечатляващи.

Относно многото ядене, вкъщи имам трима много ящни мъже, и нищо не може да ме учуди.

# 560
  • Вестерос
На мен пък ми е интересен  сезона. Предпочитам го сто пъти пред предните два!

# 561
  • София
Много беше тъпо с това писмо, Ангел направо се излага. Кога успя да се влюби за няколко дни. И без да я познава изобщо огън го гори, пък ще споделят любов, пък нямал търпение да са щастливи заедно... Дали? Никой не му е обещавал розова градина. Камелия се държеше добре с него, докато беше вътре, което е съвсем нормално и разбираемо, ако човек е възпитан. Не го е рязала, но не го е и поощрявала, та те се познаваха само от няколко дни.
Отнесе се с нужния респект и към излиянията му, обаче едва сдържаше смеха си.
И не мога да повярвам, че ще го напиша, но снощи харесах Веселка. Съвсем различна е от това, което беше в своя сезон, израснала е. Явно не е глупава, чела е мненията за себе си, разбрала е допуснатите грешки и се е поправила. Сега е сдържана, обрана, не говори излишно, а когато го прави, е премерено и разумно. Изборът й за опонент също е добър, ще й стискам палци довечера, въпреки че едва ли някога ще ми стане любимка.

Дяволче, Иван бил рак, ако искаш да допълниш първия пост за тези, които се вълнуват от зодиите.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 14:05 от Reinа

# 562
Някой назад в постовете си беше казал, че ратаят работел страшно много, ми да ви кажа, че това, което вършат ратаите в шоуто една баба на 70 и кусур, живееща на село го върши ежедневно, че повече, щото се грижи и за градина и готви, и други неща върши, и по сто манджи на ден прави. Свекърва ми и сега ги прави тези неща без да се замисли, че е тежко, така е научена и така разбира живота. Аксения е друго поколение и разбиранията за нещата от живота са и различни.
Аз бях писала така и продължам да го мисля. Да нахраниш 12 човека три пъти дневно си е доста работа, още повече не в модерната кухня, без печка, съдомиялна и друга домакинска техника, а на огъня, който трябва първо да запалиш. За селската работа,бабите дето цял живот са я вършели е като песен, навикнали са, но за градски човек, за който това е нещо ново си е тежко и трудно занимание. Но най ме впечатлиха думите на Веселка, която е доста работлива и селският труд не й е чужд. Изглеждаше рошава и доста изтощена, Иван или Андрей я попита "-Как си, Веселке ", а тя отговори" -Жива" и честно казано изглеждаше наистина останала без сили.
Без бой си признавам, че толкова работа ще ми дойде нанагорно. Не съм мързелана и домакинската работа не ми е чужда никак, но 12 гладни гърла трудно се изхранват и то при тия примитивни условия и ограничени продукти. А и се прави всичко от А до Я - да се изпече  хляб, да се направи чай, кафе, да се приготвят закуски, обяди, вечери, че и междинки искаха.  Да си донесеш вода, да измиеш съдовете. Това си е много работа , както и да го погледне човек. Голяма хамалогия. Само това цял ден ще ме ангажира. А остават и животните.
 За селската работа, от която понятие нямам сигурно доста ще ми се опъне. Абе от телевизора на дивана, на чужд гръб 100 тояги са малко.
Аксения е дразнеща и разглезена, не признаваща авторитети, но по мое скромно мнение за човек, който не работил селски труд се справи отлично, но то като са казали, че едно куче е бясно....

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 12:38 от sineva 1

# 563
  • при късмета
Не знам как я оправдавате Аксения. Да, работата никак не е малко, но другите ратаи се справят, значи може. А такова мрънкане до сега и в слабите сезони нямаше. Гечо в неговия сезон го направи сам, без да е ратай, за да покаже на жените и най-вече на Бакалова, че това не са оправдания. А към момента и всички животни им бяха вкарали, не бяха само 1 крава и няколко кокошки. Та наред с тях и хората и стадо овце и кози дои и сутрин и вечер и беше сготвено навреме и хляб имаше

# 564
  • София
Не й пука и толкова си може Аксения. Ско се стараеше щеше да се види.

# 565
С тоя шовинист Иван не може да се говори нормално и пак намесва това с "ако ми беше жена". Идиот!

Той, човекът, явно щото не може да си намери жена, и е застанал на защитна реакция - аз тебе няма да те взема в нас, ако ми беше... той и приятели затова няма - ти ако ми беше приятел... блябляблябля.

# 566
  • при късмета
Не й пука и толкова си може Аксения. Ско се стараеше щеше да се види.
Точно. Ако имаше и жрам старание, настроенията към нея щяха да са различни. За да я подкрепи някой, тя трябва да го прояви, а не да чака разбиране и подкрепа по дифолт

# 567

Е, що?! Жената очаква Ангел да преплувал Атлантическият океан, да я намери и в Америка-та! Ако се върне там... дойде до БГ да се покаже по телевизора и после да инфлуенства от Америка през инстаграма, българските тийнки.
Пак ще кажа, една жена, която цял живот е жертва на домашно насилие, първо от баща, после от съпруг, не се държи така. Много лъжи измислят за тез' пусти визитки.

# 568
  • Варна
Не симпатизирам на Аксения, но някак е гадно да се обърнат 11 човека срещу 1 жена, пък каквато ще да е...Сякаш пък те са идеални. Ами грозно е и не го харесвам това поведение, какво е това съотборно отношение да я разревават постоянно, ясно е че така съвсем безполезна става и нищо не и спори , защото се скапва и психически. Ще видим другите жени в групата какви ратаи ще са, ако не отпаднат преди да се били такива, де..

# 569
Аксения реве от глупостта си. Тя не ги слуша, като ѝ говорят, пък после ходи да реве и да се чуди защо, защооо - ми, защото мацка, не знаеш къде си попаднала и на всеки опит да ти се обясни подскачаш, като ужилена. Слушай какво казват. И мен да ме държи някой гладна, докато върти кълки в язовира, че имал лични нужди - и аз няма да съм хепи. Обидите станаха директни, когато на хората им падна пердето. Да оставиш неиздоена кравата и да си легнеш - бих го оправдал само за жена, която не е раждала и си няма хал хабер какво може да се случи. Че прекалиха с одеалото - прекалиха чутовно. Проблеми има и от двете страни, но от едната са малко повече.

Дразнят ме старите с акъла, който раздават. То отстрани много лесно. Що не си я вземат при тях? Хем и тя няма да смее толкова да извисява глас.

Общи условия

Активация на акаунт