🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 665
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Браво на Веселка! Абсолютно заслужена и очаквана победа. Въпреки че изходът беше лесно предсказуем, аз избрах да стискам палци на Симона, нали не е хубаво да сме всички срещу един Smirk Щеше да е страхотен обрат момичето с кифленско излъчване и маниер да се окаже терминатор на Арената, но знаех, че това ще си остане в сферата на развинтената ми фантазия.
Пореден доминиращ дуел. Като цяло не ми харесва хода на предаването за сега. Силите изглеждат отчайващо неравностойни във всеки аспект. Опитът на старите герои ги превърна в много добре капсулиран отбор и нивото им на изпълнение с малки изключения, както в седмичните задачи, така и чисто емоционално е доста високо. Буквално блестят на фона на хаоса в организацията и във взаимоотношенията на новите.
Според мен щеше да е по- добре, двата отбора да са смесени и да гледаме истинско състезание по предаване на опит от стари към нови, истински мост на времето. Тогава щяхме да имаме реална преценка, кои от старите участници могат по- добре да се справят с тази задача не само на думи и кои от новите биха се представили в различна светлина, ако имаха в отбора си по- респектиращи личности.

# 706
Е, класацията е на Дяволо, ама все пак не виждам нищо лошо да се попита защо Гуспата му е с два плюса  и да сподели Wink И на мен ми е интересно да разбера Simple Smile От цялата тема Дяволо е най-запаления фен на шоуто според мен и явно вижда нещо в Гуспата, дето аз не го виждам Grinning Лично за мен Дидо е с повече от два плюса, а ругите въобще не са ми в класацията.

Радвам се, че Веселка би, очаквано. Яд ме е само, че не видяхме Симона като ратай, да я видим как ще издои кравата и какво ще им сготви..

За анкетата гласувах за Дидо и Влад. Виждам, че има гласове за Радо. По визитка ми се стори симпатяга, даже го намирах за най-хубав в началото, но след като блесна що за човек е.. абсурд да го харесвам, направо ми опротивя и по външност.

# 707
Аз искам вече да ги обединяват отборите, ама има да си почакам. 😂
Въпреки, че съм за Старите, не ми допада втора поредна седмица всичко да печелят. От следващата се надявам Новите да дръпнат малко напред, да видим един оспорван дуел, малко интрига да има.😈

# 708
Очаквам Симона да посочи Камелия за фермер.Ако продукцията се подшушне, може би Мажена...

# 709
  • Пловдив
Аз искам вече да ги обединяват отборите, ама има да си почакам. 😂
Мисля, че няма да се наложи да чакаме много. Ако я карат така след три седмици резултатът ще е 5-0 и ще се обединят.

# 710
Току що изгледах дуела от снощи и няма какво да кажа, той резултата говори сам. Веселка се справи отлично, заслужена победа,а на последната битка беше впечатляващо как прелетя през люлките.
Симона направи каквото може и то очаквано не беше много,браво че не се отказа на люлките, бях почти сигурна че ще се предаде. Надявам се да избере фермер жена,време е и уж силните мъже в Новите надежди да се събудят. Мисля си ,че може би ще избере Мажена или Камелия ,та се надявам фермера да прати мъж да отиде ратай  и после същият да заминава на дуел . То първата седмица беше лесно всички единодушно са пратят Жоро,тая седмица  женски дуел и мислещите се за алфа мъжкари като Радо,Калин, Иван и Евгени съвсем го удариха на курорт.

# 711
Аз още не схващам как не са си взели поука от миналата година (първата с открита арена). Ваня щеше да си счупи врата, Георги излезе по нелеп начин... Още в началото коментирах, че арената е много хубава, но е без покрив, някой беше казал, че при дъжд може да се покрие. Уви и този труд не са си направили, а не мога да повярвам, че е чак такова перо в бюджета, че да си заслужава да си го спестят. Да, и те се мокрят ама не тичат по мокри съоражения. Има голяма разлика. За първи път се обръщам към Иван тук, въпреки че буквално положението е след дъжд качулка. Сложете покрив на тая арена за следващия сезон!!!!
Изтръпвам като ги гледам, неприятно ми е чак.
+++++ Напълно се солидаризирам с мнението ти.
Не просто не са си взели поука, ами не се учат от старите си грешки и провали. Въпрос на време някой да прострада сериозно, не дай боже и по-лошо. Дърпат дявола за опашката.
Предишният им проект Къртицата, точно заради това си замина в небитието. Ивайла Бакалова се контузи зверски след изтрелване с катапулт. Счупен на няколко места крак, който години наред лекува, за тяхна сметка и не знам въобще възстанови ли се напълно. Естествено платиха й дебела компенсация, а предаването беше потурчино завинаги. След това почнаха да правят Фермата.
Прави ми впечатление, че в ИВ първият сезон битките не бяха обезопасени и бяха по-тежки и опасни. Почти всички участници бяха контузени и мнозина отпаднаха поради травми.Продуцентите реагираха и сега нещата в това отношение изглеждат по-добре.
Голямата пауза на Сървайвър пък беше, заради смъртта на Ненчо Воденичаров, който получи инфаркт след тежка битка при много високи температури.
Иван и Андрей ходят по много тънък лед рискувайки живота и здравето на участниците. Подвиквания от рода "Внимавай" "Пази се" не са достатъчни. А е толкова просто, вали ли се отлага битката, щом арената няма покрив.
п.п. Истина е, че са участниците знаят на какво се подлагат и сигурно И и А са си вързали гащите след, като платиха голямо обещетение на Ивайла, но ако стане някой сериозен сакатлък и някой пострада сериозно, това няма да им спаси з....ците, защото бТВ чисто имиджово веднага ще им спре проекта, заради евентуалната лошата реклама на телевизията и понасяне на негативи.

# 712
И аз мисля, че Симона ще избере жена за Фермер (Камелия, Мажена), ако следва идеята им за женска коалиция. Предполагам, че тогава Радо ще бъде избран за ратай с помощта на Влад. Ако Радо стане първи дуелист и е страхливец, за какъвто го смятат, мисля че ще изборът му ще се завърти около по- възрастните (Финци, Гечо), но може и Яни.
Но Симона може да изненада всички и да посочи Аксения за Фермер, като по- този начин и се извини за поведението си. Чудеса се случват понякога.

# 713
  • София
Аксения не трябва да става фермер сега.
Ще я саботират така, като саботираха Ваня миналия сезон, и нещата в отбора на новите ще станат нетърпими.

# 714
Не мисля ,че ще я саботират защото са надъхани да спечелят срещу старите. Обаче седмицата ще бъде тежка за всички  защото Аксения няма капацитета да разбере задачите когато Ники и Бети дойдат да им ги поставят. Отделно останалите изобщо няма да я слушат, всеки ще си върши каквото е решил по задачите и всичко ще е пълен цирк с голяма вероятност да стане много грозно

# 715
...Аксения няма капацитета да разбере задачите когато Ники и Бети дойдат да им ги поставят.

А братчеда Иван сякаш ги разбра. Уж записва в тетратката, последните секунди бягаха да сковават задача, която бил забравил. Сигурно не може и да пише/чете. После се сърдеше, че другите не му подшушнали. Другите изпълняват каквото каже фермера, без значение записано или не в тетрадката. Те и колци на доматите сложиха - защо не се разсърди за това Иван(ка)?

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 13:23 от Анонимен

# 716
  • София
Не мисля, че Симона чувства вина за поведението си към Аксения, че да се извинява. Не смятам, че ще я избере за фермер. А и не би било никак добра идея. Ще посочи Камелия или Мажена, а ратай ще е Радо. Тази седмица са доста предвидими изборите. Друг е въпросът Радо как ще се справя като ратай, предвиждам драми и там.

# 717
Аксения не трябва да става фермер сега.
Ще я саботират така, като саботираха Ваня миналия сезон, и нещата в отбора на новите ще станат нетърпими.

Не мисля, че новите могат да си позволят лукса да се саботират и предполагам, че повечето го осъзнават. Единствената ми въпросителна при този сценарии е Камелия, злобата и към Аксения е голяма и  неприкрита.

...Аксения няма капацитета да разбере задачите когато Ники и Бети дойдат да им ги поставят.

А братчеда Иван сякаш ги разбра. Уж записва в тетратката, последните секунди бягаха да сковават задача, която бил забравил. Сигурно не може и да пише/чете. После се сърдеше, че другите не му подшушнали. Другите изпълняват каквото каже фермата, без значение записано или не в тетрадката. Те и колци на доматите сложиха - защо не се разсърди за това Иван(ка)?

Задачата беше изпълнена, макар и в последния момент. Новите се справиха отлично тази седмица, като изключим кравата и градината, за която така и не разбрах кой се е грижил. И презентацията им беше по- добра. Нека не казваме на бялото, черно. Определено има напредък особено в стрителството, в което си мислех, че старите ще са непобедими.

# 718
Радо е доста мързелив, не знам ако е ратай как ще се справи.Мърморенето и интригите са му стихия на него...и глада.

# 719
  • София
С този каст ще е така. Не мисля, че старите са непобедими, но от новите са избрани хора без такива умения.
Примерно е новите имаме Мажена и Георги, това са двама играчи, които всеки би бил. Докато при старите няма чак толкова слаби. Нина не е много добра, но да кажем, че е на нивото на Симона. Няма как новите да бият и да имат предимството, за което се говори. Особено предвид, че повечето сега се учат на селски труд, а другите имат и опит от арената.

Радо, Иван, Евгени и Калин са ми мътни как ще са на арената. Радо и Иван са ужасни, никак няма да липсват и да ги няма, Евгени е призрак, този човек все едно не участва в това предаване, не знам защо са го избрали. На Калин самочувствието му е в повечко, няма реална самооценка на моменти, но не ми изглежда злобен и лош човек.

Евгени засега е много

Общи условия

Активация на акаунт