Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 881
  • 908
  •   1
Отговори
# 120
Може да започнат да ни дават някакви сцени, в които тези двенките - Евгения и Елица, се проявяват като светици. С надежда, че ще плеснем с ръце и ще ги харесаме.

# 121
Абсолютно. Двете най-нехаресвани жени се спрягат за победител. Ако някоя от тях стане, ще има масово недоволство.
Да си печели Гого и да сме доволни всички. Heart Eyes
Без мен 🧍🏻‍♀️

# 122
Без мен 🧍🏻‍♀️
Номер 2 ... По-добре Жениту пред чалнатия Гого.

# 123
Без мен 🧍🏻‍♀️
Най-добре Филип🙈

# 124
Без мен 🧍🏻‍♀️
Сакън, само Жениту и Елка, не.
Гого или Филип.

# 125
Айде за Филип си стискаме ръцете. Другите са свободни да си ходят.

# 126
Значи засега за финала на Игрите се въртят два спойлера, които взаимно се изключват, но лично аз се надявам и двата да се окажат лъжа. Единият е Елица- победител, а другият е финална четворка от трима мъже и Женя. Head Band
Елица не е победител, финална четворка от трима мъже и Женя е вярния спойлер който аз ви казах.
И това че жена ще спечели формата тази година не съм сигурен дали е вярно, ако е вярно, честито на Джаферович.
Хайде трийте ми коментара, засичам за колко време ще изчезне. Не че със нещо нарушава правилата а затова, че казвам истината която на някой все не му харесва.

# 127
Въх! Евгения! Само да не се случи и другото, което прочетох и ме яде отвътре - да замени Ралица в следващи сезони! Дали има такива слухове или е догадка, написана във форума?

# 128
  • Sofia
А не! Ако това се случи, приключвам с гледането. Да си стои домА да си гледа децата и мъжа, айде няма нужда и водеща да става!

# 129
Евгения в топ 4😭
Моля се , да не е вярно👀

# 130
  • Стара Загора
Аз не вярвам на информацията от този източник, тъй че очаквам напускането на Евгения трепетно. Hands Raised Hands

# 131
Аз напълно вярвам в това. Дори не знам кое е по-зле дали Евгения или Елица. И двете са отврат. Може би едни от най-противните участници от всички сезони. Но след БЕЗУМНАТА загуба на Юли, която още не мога да преживея, нищо не ме изненадва.

# 132
Ами както и предположих. Велислава си тръгва.

# 133
Уау! Каква изненада! Касим може да се бори, когато става въпрос за кожата, но не си дава зор в игрите. Сега Гошко да не падне курбан.

# 134
Има ли шанс за изненада според вас? Например Вели да победи?

Общи условия

Активация на акаунт