Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 873
  • 908
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми се видяха краката на Илиян, на изометрията..това ще да е 1 вата игра.
Неговите са:

Ето ги и тези на Касим:

Касим и Елица са доста ниски и няма да имат хубав захват според мене. "Виждам" ги на елиминационна битка. Wink

Но пък:

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 11:18 от Bilyana14.

# 106
Ако това се случи то Елица и Алекса ще имат бая грошове и сила в играта

# 107
  • София
Ако това се случи то Елица и Алекса ще имат бая грошове и сила в играта
Ами той това се опитваше да им обясни Генчо, колкото и да не го харесвам този човек, ама другите не мислят с главите. Куков ми липсва.
Мисля, че Касим днес си тръгва.

# 108
Някой беше писал във ФБ ,че Гого имал само бързина в игрите .Иначе в плуването и в силовите,тежки игри не бил о.к. ,както и на пъзелите и затова няма да е победителя той.Иначе стигал до финалите ,ама не пишат къде точно.И отново името на Елица се пише за победител.

# 109
Аман от тази Елица!

# 110
Моля ви, кажете ми, че довечера не отпада Георги, че ще спра да гледам предаването - не, че чак толкова го харесвам, а защото това е единственият вариант, при който Алекса да влезе при Елица.

# 111
Моля ви, кажете ми, че довечера не отпада Георги, че ще спра да гледам предаването - не, че чак толкова го харесвам, а защото това е единственият вариант, при който Алекса да влезе при Елица.
Едва ли ще е Георги. След кадрите от промото, по-скоро Касим.

# 112
В лайфа снощи казаха ,че ние чакаме Алекса да влезе на мястото на загубилия ,но дали щял да бъде той  ,да нямало изненадани .Значи или нарочно го казаха ,да ни избудалкат ,че Алекса сега няма да влезе или пък наистина няма да влезе и сега и ще вземе още облаги от предаването Nerd  Представяте ли си Елинчето да се появи  вместо него Sweat Smile

# 113
Да му казваме Сърбина на този, че като му чуя името получавам уртикария.

# 114
Абе ние и Германеца да му казваме все тая. Елка като завие Алексааа, Алексааа,пак ще се изприщим

# 115
Абе ние и Германеца да му казваме все тая. Елка като завие Алексааа, Алексааа,пак ще се изприщим
Да изпратим подписка до предаването всеки път като се изговаря името му да слагат ”бийп” 🤣Ние ще си знаем, че за него говорят🤣

# 116
Дано не е Елица победителя … за поредна година  ще има разочаровани , но тази година ще са почти всички зрители . До сега не срещнах нито един положителен коментар за нея …

За Гого тепърва ще видим дали са прави , склонна съм на вярвам , понеже е сравнително дребен и е възможно това да са минусите му . Но същото важи и за Елица , не докато се изправя срещу жени , а в директните сблъсъци .
И каквото и да си говорим , ще стане както продукцията иска . Ако е вярно , че са решили жена да е победител , да бяха избрали по-нормална , приемлива и приятна 🤦♀

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 15:57 от *Мери*

# 117
Някой да знае кой в събота отпада от фермата?
И аз се интересувам

Веселка бие Симона.

# 118
Значи засега за финала на Игрите се въртят два спойлера, които взаимно се изключват, но лично аз се надявам и двата да се окажат лъжа. Единият е Елица- победител, а другият е финална четворка от трима мъже и Женя. Head Band

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 17:29 от precious*

# 119
Абсолютно. Двете най-нехаресвани жени се спрягат за победител. Ако някоя от тях стане, ще има масово недоволство.
Да си печели Гого и да сме доволни всички. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт