Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 869
  • 908
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ковиде,не се стискай де.
Обещаваме да споменаваме всеки път от кого имаме информацията. Grinning

# 91
Пуснах първия епизод да го търся Алекса в син екип, но дават само кадри от предните сезони.
Усетиха се от екипа. Колко неща бяха разкрити от тези първи кадри в предишни сезони! 😀

Аз Алекса в син екип не съм го видяла в първия епизод, но помня, че някой писа в основната тема, че го "видял" в екап на червените. Помня го този кадър - Алекса беше със сивото горнище (каквото имат всички) и цикламената емблема на резервите. А цикламено и червено могат да се объркат.
Помните ли как казваха на Прабългарите "розовите", щото и тяхното "червено" не беше баш червено. 😁
И от мене глас за Велислава.

# 92
  • София
Син ще е със сигурност. Продукцията обича симетрията, затова ще има по две резерви във всеки отбор. Simple Smile То затова и играта довечера е такава, да не би случайно сметките да бъдат объркани. А и кадъра с Алекса в син екип, за който някой писа в другата тема също го потвърждава. Въпросът е кой от сините ще изгори? Наистина най-възможно ми се струва това да е Велислава.
Играта, доколкото видях е твърдо избрана за жълтите, затова и аз мисля, че ще е син.
Време му е на Касим според мен. И на последния пъзел Фейгин беше по-адекватна от него.

# 93
Демек новите печелят и пращат Веселка на дуел и тя дръпва Симона?
Може пък старите бият и пращат Веселка и тя да си е избрала Симона, тъй като тя е най-слабата.
Точно така:)

# 94
Тоест Чавдар ще рискува Веси? Много странно... Жалко, че онова недоразумение остава още.
Ковид, не наказвай всички с мълчание Simple Smile

# 95
  • Стара Загора
Е нали старите цяла седмица говорят как трябва да си запазят ратая?

# 96
Защо Велислава?
Дразнител е, но е силен играч.
Аз все си мисля кога ли ще натирят Касим?
Ами нали показаха как Виктория и Мани се наговарят нещо. Може накрая да са си стиснали ръцете да номинират Велислава и Касим. Според мен обаче, Касим ще бъде спасен от продукцията за още някоя и друга седмица и остава Велислава да си ходи.

А пък може и нищо от това, което си мисля да не стане. Yum

# 97
Някой да каже Гого стига ли до финал.

# 98
  • София
Някой да каже Гого стига ли до финал.
Гледат ми се Гого, Гайтанов (съжалявам, че отпадна) и Фифо. Много са добри, ама сме принудени да гледаме Елица + Алекса =ВНЛ. Дано Гого и Фифо са на финал. Може и Чакалов. Жените този сезон не ме кефят, освен бисерите на Веселка, и то я преоткрих в последните 2 епизода.

# 99
И аз съм с молба някой да сподели до къде стига Гого? Този човек е феноменален.

# 100
В интрото за утре се видя, че номинирани са Касим и Илиян.
Щом Илиян напуска 14-ти, значи отпада Касим. Ако Алекса наистина става част от тяхното племе.

# 101
  • София
Би било много смешно да отпадне Елица и на нейно място да влезе Алекса, но не вярвам да го допуснат.
В рекламите за утре се мернаха мъжки крака от сините. И аз залагам на отпадането на Касим.

# 102
  • Sofia
Ми тя нали играе заради него,да вземе да му отстъпи. Mr. Green

# 103
На мен ми се видяха краката на Илиян, на изометрията..това ще да е 1 вата игра.

# 104
Не харесвам Илиян , но е тъпо да го номинират сега. Има къде-къде по-слаби и безполезни играчи от него.

Общи условия

Активация на акаунт