Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 901
  • 908
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Как ли се забавлява Ковид с опитите ни да се взираме в бъдещето... 🤔
Мислиш ли 😂 права си. Да благодарим на Outcast-a за видеото в ютуб. Човека сигурно ги знае нещата, нека го попитаме него. Outcast-e дали другата седмица няма да са жълтите на пангара ?
Чакам с нетърпение да се развихрят скандалите и при жълтите.
Жената ...  Женя подковава всички против Филип, дано е устойчив и остане още дълго.
Даже и да не победи(по сценарий на продукцията) нека Филип да се навърта около нея още дълго.

# 151
Някой със спойлер кой ще си ходи довечера от Фермата? Много се надявам Симона да отпадне ,

Симона!
Я кажи за Игри на волята Мирела в крайна сметка с Лефтеров ли се събира или се хваща с Валери? Smile

Мирела е с Валери 😉

# 152
Мирела е с Валери 😉
Това не е тайна!  Разказ по картинка
По всички платформи имат много снимки заедно.

# 153
Някой да знае кой отбор се разпада от игрите?

# 154
Сините!
Сърбина влиза при тях и после отива, при разпадането при жълтите.
Драма за плачещата върба/боркиня.

# 155
Сините!
Сърбина влиза при тях и после отива, при разпадането при жълтите.
Драма за плачещата върба/боркиня.
А, Гого до къде стига в играта

# 156
Хайде да позабавлявам още малко Ковид. 🤪🙃
Кристалната топка 😂 ми казва, че при жълтите отиват Алекса, Илиян и Мани, а при червените Фейгин, Виктория и... Гого. 🤔

# 157
Хайде да позабавлявам още малко Ковид. 🤪🙃
Кристалната топка 😂 ми казва, че при жълтите отиват Алекса, Илиян и Мани, а при червените Фейгин, Виктория и... Гого. 🤔
Което значи, че Касим и Цецо са отпаднали

# 158
  • Sofia
Мен ме интересува докъде стига Фифо и кога си тръгва Джаферович. Ако последната си тръгне още утре, пак ще е късно. Simple Smile

# 159
Ако се разпадат сините. Първият, който ще избират едно от другите 2 племена ще бъде Гого. Освен това очаквам да има седмици, в който ще отпадат по двама играчи. Например Директна капитанската и после стандартната игра. Трябва да компенсират тея резерви някак си.

# 160
Абе аз си залагам на жълтите сините нещо не вярвам, но ще видим.Grinning

# 161
Сините се разпадат .Как ще отпадне Джаферович ,като тя е финалистка / така писаха /

# 162
Фермата
Из коментарите във фб страницата пишеше, че следващия дуел ще е Радо- Яни (не знам дали не е поредната измишльотина на някого) но аз силно се надявам Радо в най-скоро време да изчезне от предаването !

# 163
Да, и аз го видях, но не знам доколко е вярно. Аз пък си мисля, че Камелия е на финал, защото Симона открито каза, че ще подкрепя нея за победител. Ако информацията, че 3-ма от 4-та финалисти са от старите (2 мъже и 1 жена), то значи само 1 играч от отбора на новите е на финал и е жена - най-вероятно Камелия. Засега това, което знаем, е:
Финал: мъже - Яни, Чавдар (макар че аз за Чавдар въобще не съм сигурна), жени - (отбор на старите), (отбор на новите).

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 15:14 от Nikolv99

# 164
Мисия че финала може да е Яни, Чавдар??  Веселка и Камелия?? Тук само предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт