Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 890
  • 908
  •   1
Отговори
# 135
Много ми е интересно - кой е следващия излязъл участник? Ще има голямо прегрупиране. Някакъв спойлер дали няма да излезе от някъде? Мнооого ми се иска да разбера!

# 136
Как ли се забавлява Ковид с опитите ни да се взираме в бъдещето... 🤔

# 137
Мислиш ли 😂 права си. Да благодарим на Outcast-a за видеото в ютуб. Човека сигурно ги знае нещата, нека го попитаме него. Outcast-e дали другата седмица няма да са жълтите на пангара ?

# 138
Ковид пише до къде стига Гого и да се спира с тая драма, че за него сме много на клона и искаме да го гледаме на финал. Grinning

# 139
Крайно време им е на жълтите да ходят на пангара, твърде спокойно стана в това племе. 😁
Забелязах, че участници споделят сторита на Outcast. 👀

# 140
  • Асеновград
Някой със спойлер кой ще си ходи довечера от Фермата? Много се надявам Симона да отпадне ,

# 141
Някой със спойлер кой ще си ходи довечера от Фермата? Много се надявам Симона да отпадне ,

На предишна страница, някой спомена, че в действителност Симона отпада!

# 142
Ковид , с уважение към теб и информацията ти … не ме разбирай погрешно , но можеше да активираш опцията “следи” и без запис да четеш новите мнения . Записа се и всички видяхме , че си тук , ама без да даваш информация .
Може би аз съм пропуснала , но така и не разбрах защо си се засегнал толкова ? ✌

# 143
Мислиш ли 😂 права си. Да благодарим на Outcast-a за видеото в ютуб. Човека сигурно ги знае нещата, нека го попитаме него. Outcast-e дали другата седмица няма да са жълтите на пангара ?
Искрено не разбирам какъв е проблемът и драмата с видеото?

Ти си свободен човек да направиш подобно видео, свободно си решил да споделиш информацията ПУБЛИЧНО във форум, който се индексира в Google, очакваш никой да не намери или използва информацията ли?!
Проблемът е, че не съм дал кредит на анонимен човек във форум?

Нека сме малко по-сериозни и да спрем да дъвчем темата.
Ок разсърдил си се от видеото ми и отказваш да даваш повече информация (която дори да даваш аз няма да използвам, защото в канала си не разкривам СПОЙЛЕРИ, за мен имената на играчите преди сезона НЕ Е спойлер), нека приключим темата.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 16:58 от outcast

# 144
  • Вестерос
Ковид, ако не пуска спойлери повече, няма смисъл да се обсъжда повече.

# 145

Симона!

# 146
Ковид, благодаря 🌺
Докато си тук , кажи още нещо , кой  си тръгва другата седмица ?

# 147
Симона!
Алилуя

п.п. Добре дошъл отново. Липсваше

# 148

Симона!
Я кажи за Игри на волята Мирела в крайна сметка с Лефтеров ли се събира или се хваща с Валери? Smile

# 149
  • Вестерос
За Симона се знае от онзи ден

Общи условия

Активация на акаунт