Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 172
  • 908
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Това дали значи, че Мани е отпаднала? Знаем, че Илиян и Гого стигат обединението, а за да се претопят сините, най-вероятно трима от тях са отпаднали. Досега поне не е имало обединение при шест човека. Дано да бъркам, защото Мани ми е симпатична, предпочитах тя да остане пред Виктория.

# 586
Не  може Мирела да е в Червените.Нали уж Синьото племе се разпада .Значи в Червените остават някой от тях плюс някой Сини.

За Жълтите писаха ,че Гого отива там,Илиян също.Значи Цецо,Касим и Мани са отпаднали -така излиза.

За Елица,може да са я откраднали Жълтите ,нали има и крадене на капитан .

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 12:59 от Еlpida

# 587
Ама при червените са отишли трима от сините.Каква е логиката при жълтите да са двама? Така ,че при жълтите сигурно са Гого,Илиян и Мани,а отпаднали Цецо и Касим .

# 588
В миналия сезон Жълтите се разпаднаха, докато бяха четирима (Борис и Симеон; Красима и Андрей), явно сега е на по-ранен етап.

Не мисля, че Мани е отпаднала. По всичко личи, че Безстрашните са спечелили битката при разделението и правото да избират първи от разпадналото се племе. Вероятно изборът е протекъл така:
Ж: избират Гого / Ч: избират Алекса
Ж: избират Мани / Ч: избират Фейгин
Ж: избират Илиян / Ч: избират Виктория

Това разбира се е само догадка, не знаем откога е снимката - може и да е имало повече участници, които да са били "разпределени" и да са отпаднали.

Интересно ми е какво се случва с Елица. По принцип бих помислила, че може да е открадната като капитан, но Жълтите не дават никакви индикации да комуникират с нея в едно племе. Възможно е и да е на трасето в момента, в който е направена снимката или пък да е отпаднала от контузия. Ще е странно, ако отпадне по редовния начин, докато Мира още е в играта. Определено ми се разпали интереса Simple Smile

# 589
Абе аз малко съм разочарован че гого е евентуално при жълтите най-вероятно то се обезсмисля всичко така трябваше да е при червените да има някакъв баланс.

# 590
Абе аз малко съм разочарован че гого е евентуално при жълтите най-вероятно то се обезсмисля всичко така трябваше да е при червените да има някакъв баланс.

Така е.Те сега жълтите са машина,а с Гого и да кажем Мани направо са непобедими .Grinning

# 591
И на мен ми стана любопитно какво е станало с Елица. Вероятно изобщо не са се засекли с Алекса в едно племе. И по-добре за всички, ако е било така.

# 592
То така ,както гледам( след последния спойлер) май май на финал ще са само жълти.😔Не виждам кой от червените ще може да се пребори.Продукцията добре си е направила сметката.

# 593
Тея от нова са нереални шматки 😂😂😂😂😂

Пък ти мълчиш кат риба. Виж продуцентите кво правят, а Grinning.
Бъди солидарен. Напиши ни седмицата при Жълтурковците и филма да е пълен.

# 594
Тея от нова са нереални шматки 😂😂😂😂😂

Пък ти мълчиш кат риба. Виж продуцентите кво правят, а Grinning.
Бъди солидарен. Напиши ни седмицата при Жълтурковците и филма да е пълен.

+1 айде ковиде и без тва се знае вече кат цяло.

# 595
Да бяха пуснали снимка на жълтите. Там ми е по-интересно кои са останали

# 596
Явно червените ще крадат любимите на своите - Фейгин и Алекса та съвсем любовно да стане, а жълтите ще гледат най-силните играчи да вземат, което в случая е Гого

# 597
Тука виждаме Фейгин, Вики и Алекса- ако Гого е в играта как така са паднали от Непобедимите- това хич не ми се връзва?
Варианта е Алекса да са го откраднали още преди това и реално да са присъединили Фейгин и Вики защото са останали втори. Не виждам как могат да са победили. Другия вариант Гого вече да е отпаднал преди това направо не ми се обмисля повече.

# 598
Последен спойлер казвам за да е интересно, не печели Валери!
Не мисля че има кой знае какво значение кой печели, дори ще има обратен ефект. Затова и Ковид си трае, и аз мога да ви кажа. Много хора имат фаворити и като научат че не печели техния фаворит намалява зрителския интерес. Ако помислите малко върху спойлерите които ви казах, веднага ще се сетите кой печели.

Нали не казваш, че Джаферович печели, защото ако е така, спирам да гледам.
Не съм имала по-неприятен участник от нея през всичките сезони на ИВ.

# 599
  • София
Едно прясно спойлерче от мен... засякох Веси 😀 Следващата отпаднала се печеше на слънце на пейка пред Нова. Не че има нужда с нейния тен.
Допълвам си поста...голяма изненада, на диванчето пред студиото...Чакалов. И той чакаше за снимки. Интересно да не почнат вече по двама да гонят или просто правят по-ранни записи.
Иначе Чакалов питаше Веси, защо не идва на техните срещи, специална покана ли чакала.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 14:25 от Лиана11

Общи условия

Активация на акаунт