Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 150
  • 908
  •   1
Отговори
# 525
.... Надявам се Ковид да ни каже.

Ковид не харесва това Grinning

# 526
Според мен Цецо ще отпътува в петък.

# 527
Bilyana14. , очевидно познаваш Цветан или имате общи познати. Може ли да кажеш някое спойлерче за него? Не ме интересува толкова колко продължава в игрите и кога отпада, а по-скоро дали наистина е такъв добряк или играе образ. Симпатичен ми е, защото изглежда добричък, не е злобен, не подценява дамите и не ми се вижда сексист, а и най-вече, защото не се бие в гърдите какъв мъжкар е. Мъжете като започнат да говорят за мъжкарство и мъжка задруга/чест/дума и ми става лошо, защото ми бие на комплексарщина. На моменти ми седи неловко между другите и не мога да преценя добре ли се крие, глуповат ли е или просто е душичка и всеки го води както си иска. С флиртуването е като с плуването - хич го няма, направо ме хваща срам да го гледам като почне да сваля Виктория. Grinning  Ще се радвам да споделиш каквото и колкото намериш за добре.  Hug

# 528
Не го познавам лично, познавам от дете бивша негова приятелка. Това, което знам за него, е, че е мнооого добричък, много свестен, но не е особено... как да се изразя възможно най-меко... схватлив, да речем. 😊

# 529
Аз пък честно да ви кажа, малко ми писна от Ковид (и от двата Smile). През страница някой го моли за информация, а той/тя отговаря когато си иска, като само разбунва духовете и заминава. Явно или не знае, или просто не иска да споделя - ами като не иска, да не го прави. Ако сподели нещо, добре, но не само да се появява и да хвърля тук-там едни думи, та още повече започваме да се чудим кое е вярно и кое не. Като издаде някой спойлер, се появяват още 6-7 въпроса и става по-зле Smiley. Разбирам, че може би и не иска да издава всичко, но не ми харесва как идва и после го/я няма с дни, а тук го/я молим постоянно да издава. Та според мен, и както казах - като не иска, да не го прави.

# 530
Последен спойлер казвам за да е интересно, не печели Валери!
Не мисля че има кой знае какво значение кой печели, дори ще има обратен ефект. Затова и Ковид си трае, и аз мога да ви кажа. Много хора имат фаворити и като научат че не печели техния фаворит намалява зрителския интерес. Ако помислите малко върху спойлерите които ви казах, веднага ще се сетите кой печели.

# 531
  • Буркина Фасо
Аз пък честно да ви кажа, малко ми писна от Ковид (и от двата Smile). През страница някой го моли за информация, а той/тя отговаря когато си иска, като само разбунва духовете и заминава. Явно или не знае, или просто не иска да споделя - ами като не иска, да не го прави. Ако сподели нещо, добре, но не само да се появява и да хвърля тук-там едни думи, та още повече започваме да се чудим кое е вярно и кое не. Като издаде някой спойлер, се появяват още 6-7 въпроса и става по-зле Smiley. Разбирам, че може би и не иска да издава всичко, но не ми харесва как идва и после го/я няма с дни, а тук го/я молим постоянно да издава. Та според мен, и както казах - като не иска, да не го прави.
че той с какво е длъжен да клечи по цял ден във форума за да ви отговаря?

# 532
Последен спойлер казвам за да е интересно, не печели Валери!
Не мисля че има кой знае какво значение кой печели, дори ще има обратен ефект. Затова и Ковид си трае, и аз мога да ви кажа. Много хора имат фаворити и като научат че не печели техния фаворит намалява зрителския интерес. Ако помислите малко върху спойлерите които ви казах, веднага ще се сетите кой печели.
Да помислим
На финала-Гого, Фифо, Лефтеров, Женя
Не е Гого, не е Женя
Фифо или Лефтеров.
Права ли съм

# 533
че той с какво е длъжен да клечи по цял ден във форума за да ви отговаря?
Точно това казвам - не е длъжен. Написах точно обратното на "да клечи по цял ден във форума", но като започне да споделя нещо, както виждаш, започват да излизат още повече въпросителни. Така или иначе предаванията ИВ и Фермата няма да продължат още кой знае колко - 2 месеца. Но не харесвам начина, по който споделя спойлерите и как после бие игнора по повечето тук. Както виждаш, през мнение се споделя неговото име и се чака с нетърпение да отговори, а той може да го направи след 2-3-4 седмици и то на случаен принцип, като, както казах, само разбунва духовете. А и мисля, че има и други източници на инфо тук-там.

# 534
Анди! Благодаря. Аз ще питам нещо, ако решиш ми отговаряй.
Има ли някой от потребителите в темата, познал победителя в ИВ?

# 535
Понеже ми е скучно, реших да си кажа обещаната теория за победител с риск да ми се смеете след време Simple Smile

Допреди седмица се колебаех дали победителят е Фифо или Лефтеров.
Приемаме, че продукцията не се намесва в избора на победител, но при вече свършен факт, гледа да показва кадри, които да го направят симпатичен в очите на зрителите, както и да разкаже повече за неговото минало и това какъв е като човек.

По принцип Фифо има edit малко като на Юлиан (този сезон съм го гледала в рекламите на Фермата, така че не съм много наясно) и Боби от сезон 3 - силен, машина... но малко кибритлия. На Фифо не пропускат да му монтират сексистко изказване и като цяло линията на конфликта му с Жени и жените е много силна. Главен герой, но не получава winner's edit.

Обаче Лефтеров ни се показва като момче, което е симпатично, мълчи си, има драма (любовен триъгълник), разбрахме вече и за баща му... малко не съм сигурна как ще стане откъм битките, защото не е тотална машина като предишните победители, но си е доста комплексен.

Може и да съм тотално в грешна посока и изобщо да не е на финал, но ако можех да залагам, щях да сложа 10 лева на Лефтеров.
За Фифо няма да съм тотално изненадана и да спечели, наистина е много силен, а и в крайна сметка - каквото се е случвало, това са показали. Просто малко повече клоня към Лефтеров.

# 536
Обаче във Фейсбук продължават упорито да твърдят, че победител е Елица. Ковид уж каза, че не тя печели, та се надявам да не ни е излъгал 😃

# 537
Писаха във ФБ ,че е  и Филип .Видя ли го в Люлин с чисто ново ауди на бензинката. А Гого оставал трети .

# 538
Анди!,
Много хора писахме, че отпадне ли Гого, сменяме канала (образно казано). Ако отпадне с нагласена игра, или от някой откровено мразен играч, няма да им се вярва на продукцията какъв вой ще се надигне. И това няма да е реклама, напротив. Та ако не печели, да преснимат финала, че ще стане страшно.

# 539
  • Sofia
Работата е ясна, Лефтеров ще е! Аман от сладникави,  смирени и безхарактерни мъжленца, които можеш да водиш за носа, когато и както си поискаш.
Единствените комплекси играчи в този сезон са Филип и Гого. На 99,9% съм убедена, че  няма да е никой от тях. На фона на тези двамата Лефтеров прилича на недорасло сукалче.

Общи условия

Активация на акаунт